- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Будиночок супер, всі деталі на місці, все гарно з'єднується, клею вистачило і на будинок і на меблі (так, тюбик маленький, але ж це супер клей, потрібно промастити тоненько лише місця з'єднання). Збирається легко, інструкція по Qr коду в послідовних картинках (єдине прохання до виробника виправити помилку, там деталі першого і третього поверху потрібно помінять місцями, внутрішні стінки ті що до балконів) мене це не засмутило і я вирішила проблему ( приклеїла додатково опору для даху і зрізала одне кріплення канцелярським ножем, бо розбирати приклеєне вже було не можливо без втрат). Діти в захваті.
Так, пакування не подарункове, але це така дрібниця в порівнянні з емоціями.
Дуже рада що всі страхи не виправдалися і наш будиночок лише з позитивними емоціями.
Меблі хоч і без інструкції але по картинці інтуїтивно зрозумілі, головне видавлювати їх поступово (спочатку деталі до стільців, потім столик, і так далі)
Все прийшло в зазначені терміни. - Вікторія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Будиночок -
- Недостатки:
- Не знайшли
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Гарний будинок. Легко збирається. Дякуємо!!
- Достоинства:
- Все швидко та якісно
- Анастасія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Ужасное качество. Дочь сидит плачет. Инструкция отсутствует. Много несоответствий в вырезке.Ничего даже на клею не держится. И да, если будете заказывать, берите в расчет то, что клея прийдётся купить много. Потому что во внутрь положили один тюбик, которым хватило склеить только крышу и первый этаж. Не рекомендую.
- Наталія С***
В нас клей ще й залишився, будиночок чудовий, а за свою ціну - прекрасний, донька грається вже місяць, недоліків не знайдено.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Не купуйте.
Немає інструкції, купа не зрозумілих деталей.
Тільки дитина розчарувалася.- Недостатки:
- Суцільний не достаток
Вітаю, відправили онлайн інструкцію
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Не замовляйте в такого продавця
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Прислали гараж. Донькі свято зіпсували
- Продавец EverWood
Вітаю. Ситуацію вирішили. Зробили обмін та відправили будинок. Вибачаємся за незручності.
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Отличный домик, очень хотелось чтобы была инструкция в комплекте
- Соломія М***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Будинок супер , претензій нема , але є але нема інструкції до меблів , складала по фотона на вигляд тобто навгад) до будинку є інструкція по коду. І відсутня чомусь деталь фасаду даху
- Достоинства:
- Легкий в зборі для дорослих
- Недостатки:
- Не легко зібрати дитині
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Класний якісний будиночок. Доця задоволена. Дякую за швидку відправку
- Недостатки:
- В нас була інструкція але не до будиночка) але розібрались все склали
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Добрий день! Будиночок був на подарунок дівчинці. Щойно почали його збирати і виявилося, щл це якийсь гараж. Як повернути іграшку? Свято зіпсоване.
- Продавец EverWood
Добрий вечір. Вже передали відповідальному менеджеру, дуже рідко але можуть бути такі помилки, людський фактор. Надішлемо вам правильний будиночок якнайшвидше.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Домик очень даже симпатичный, отличное соотношение цена - качество.
Инструкция с небольшой ошибкой (перепутана местами очередность розовых перегородок с 1 этажа и с 3 го, просто поменяйте их местами), не клейте пока не разложите все детали. На мебель инструкции нет вообще, но все вполне просто и логично.
Клея не хватило, но это не проблема, это самый дешёвый суперклей за 8 грн, такой всегда валяется дома- Достоинства:
- Цена, точность распила
- Недостатки:
- Боится воды, инструкция с ошибкой, клея мало
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
За таку ціну норм,але було б краще якби без браку.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Брак
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Замовляли для доці, правда складати довелось самим, дитині супер клей не довіриш. В комплекті йшли всі деталі, суперклей якого вистачило ще й залишився (не знаю де там ним мазали, що людям не вистачало), а також меблі для будиночка. В коробці був qr code з покроковою інструкцією в фото. Лише меблі довелось додумувати як скласти але то дрібниці. Трішки логіки та все вийшло. Ми в захваті від будиночку! Раджу!
- Достоинства:
- Легка збірка, ціна
- Недостатки:
- Залишилось 3 деталі від тумбочки зайвих
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Кюар код не робочий!!де інструкція?!!!
- Достоинства:
- Не зрозуміле нічого
- Недостатки:
- Немає інструкції
- Лидия К***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Прохання надіслати інструкцію.
- Недостатки:
- Не було інструкції, якщо можна надійшліть на viber
- Олена К***
Надішліть будь ласка інструкцію
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Купляла по акції. Будиночок з меблями. Клея дійсно не вистачило. Вдома був ПВА. Інструкція на будиночок є, а ось на меблі не було, але там не важко здогадатися.
- Светлана Е***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Домик супер, схема сборки прилагается, но в ней ошибка!!! верхняя деталь к которой крепится крыша, указана на 1 этаже. Клея не хватило. Пришлось искать подручные ср-ва, Хорошо, что был акрил белый. И пилить паз для крыши, в собранном домике.
- Достоинства:
- Высота этажа
- Недостатки:
- В принципе нет.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Дуже задоволені покупкою! Чудова якість, цікавий дизайн, за таку доступну ціну. Дитина в захваті))
- Достоинства:
- З натуральних матеріалів
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Дуже гарний будиночок.Дякую. Все добре упаковано. Прийшло швидко. Окрема подяка за меблі
- Достоинства:
- Гарно упаковано, прийшло швидко, відповідає опису, меблі в подарунок.
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EverWood
Не рекомендую взагалі. Це не тільки довга доставка при 100% передплаті. Але й набір листів з перфорацією без інструкції взагалі. А ще коли діти вже зібрали, він почав розвалюватись повсюди. Тепер треба щось думати, щоб хоча б якось скріпити. Гроші на вітер. І ніякого задоволення від покупки ні мамі, ні дітям.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Описала вище. Він не тримається. Нема інструкції
- КатеринаПродавец: EverWood
Якість непогана, але склеїти той ще квест. Клей навіть трохи залишився. Збирали 2 години