Отзывы покупателей о Шампунь Gliss Kur Total Repair для сухого та пошкодженого волосся 400 мл (9000100549493)
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Гарний шампунь, легко піниться, приемний запах. Не сушить шкіру голови, підходить і для тонкого, нормального волосся. Волосся чисте, блискуче і легко розчісувати. Шкода, що немає бальзама цієї сериї.
- Достоинства:
- Свої функції виконує, ціна бюджетна.
- Недостатки:
- Немає бальзама цієї серії.
Представник постачальникаОлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Ф***Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Дуже гарний насичений запах, добре піниться, після миття сяючий блиск волося.
- Достоинства:
- Гарний запах
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хороший шампунь.Вымывает до скрипа. Нет ощущения непромытых волос.
- Достоинства:
- Прекрасно пенится, хорошо вымывает. Не отяжеляет волосы.
- Недостатки:
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Добре очищає волосся, має гарний запах, не подразнює шкіри голови.
Представник постачальникаОлена , дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь гарно іниться, ефективно очищує, робить волосся м’яким і помітно менш ламким уже після кількох застосувань. Волосся виглядає живим, більш слухняним і зі здоровим блиском — без тяжкості або сухості. Цей шампунь став одним із моїх базових шампунів у догляді.
- Достоинства:
- Описала вище
- Недостатки:
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Любовь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь справляється зі своєю задачею на відмінно. Має приємний, легкий аромат. Шампунь густий, гарно піниться, тож досить економний у використанні. Волосся промиває добре, не викликав лупи і це вже добре. Свіжість і чистота волосся тримається до 3ьох днів на моєму, схильному до жирності волоссі. Серед масс маркету це пристойний варіант вибору, ще й враховуючи ціну, то взагалі супер.
- Достоинства:
- Виконує основне своє призначення в повній мірі.
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Купляю цей шампунь вже не вперше. Зі своїми обов'язками він справляється дуже добре! Після миття волосся стає м'яким, гладеньким, не плутається та дуже приємно пахне. А якщо поєднати зі спреєм з цієї ж серії, то ефект взагалі буде чудовий!
Для тонкого пошкодженого волосся - це те, що треба!
Дякую "Розетка" за приємну ціну та швидку доставку.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Ярослава Г***Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Не поганий, запах приємний, мені підійшов)
Представник постачальникаЯрослава, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь для комплексного догляду за волоссям . Дівчатам подобається . Рекомендую .
- Достоинства:
- Фірмовий стиль )))
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаСергій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Любомир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Чудово відновлює пошкоджене волосся, робить його більш м’яким і блискучим. Після миття волосся легко розчісується, не заплутується й виглядає доглянутим. Аромат приємний і залишається на волоссі ще деякий час.
Помітив, що при регулярному використанні волосся стає більш гладким і менше січеться. Шампунь не пересушує шкіру голови й підходить навіть для частого миття.
Представник постачальникаЛюбомир, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Дуже пересушила волосся феном. І з кожним днем волосся ламалось все більше. Як тільки почала користуватись цим шампунем, то я побачила меншу кількість волосків на щітці. Окрім цього, мені підходить приємний запах і те, що шампунь легко змивається. Для мене це важливо, бо якщо погано змиєш шампунь, то волосся виглядає несвіжим і швидко жирніє. Рекомендую!
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь сподобався! легко змивається, не обтяжує волосся, після миття воно м’яке й слухняне. Має приємний легкий аромат
- Достоинства:
- Класно очищає, додає обʼєму
Представник постачальникаОксана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь піходить для сухого та ламкого волосся, допомагає у відновленні. Після його використання волосся м'яке та слухняне, набуває природній блиск.
- Достоинства:
- Доступна ціна та висока якістт
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Мій улюблений шампунь. Дуже гарно пом'якшує та живить. Волосся після нього шовковисте та блискуче. Дуже приємна структура шампуню.
- Достоинства:
- Дуже гарна якість за низькою ціною.
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Підійде для пошкодженого волосся, після фарбування, вирівнює, розгладжує.
- Достоинства:
- Запах, зі своїми функціями справляється
Представник постачальникаОльга, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь мені сподобався: має приємний солодкуватий аромат(виробник запевняє, що це аромат нектару), добре піниться та в міру густий. Після його використання волосся стає м'якшим та легко розчісується.
- Достоинства:
- приємний аромат, використання компонентів природного походження
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Дуже гарний шампунь! Після нього волосся м'яке, гладеньке та легко розчесується. Плюс приємна акційна ціна та швидка доставка!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Діана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Чудовий шампунь, гарний об'єм після миття
Представник постачальникаДіана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шикарний шампунь. Великий обьем, помірні кошти. Дуже приємний запах, ефект помітно з першого разу)
- Достоинства:
- Ефективний
- Ян Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь підходить, відновляє волосся, великий обьем, дуже підходить, рекомендую
- Достоинства:
- Запах
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
:))))
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Чудовий шампунь, густий, приємний запах, волосся м'яке та шовковисте, шкіра голови не свербить, рекомендую.
- Достоинства:
- Густий, приємний аромат, шкіра голови не свербить
- Светлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Запах дуже приємний. Не викликає подразнень. Рекомендую.
- Полина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Волосся в мене пошкоджене термо плойками, обпалене, після використання цього шампуню відновлюється на очах, я залишаю трохи як маску. Після миття знову блискуче та гладеньке! Рекомендую
- Достоинства:
- Якісний
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Отличный шампунь, хорошо промывает волосы. Не путает, легко расчесывать. Запах очень приятный. Цена хорошая. Закажу еще.
- Достоинства:
- Качество
- Василь Т***Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Классный шампунь,придает волосам эластичность и
усиливает блеск;- Достоинства:
- запах
- Надежда К***Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Очень понравилась вся серия по уходу за волосами. Со своей задачей справляются на 100%. Волосы ухоженные, живые, расчёсываются легко
- СветланаПродавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Волосы после мытья этим шампунем мягкие и блестящие.
- Людмила С***Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл