Отзывы покупателей о Беспроводное многофункциональное зарядное устройство VIKEFON док-станция для смартфона + ночник, часы и колонка, цв. черный (75364900)
- Поліна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero
Топчик) Багато кольорів та режимів. Зарядка працює добре, правда замала для айфону 16 про макс, тому заряджаю в основному навушники. Колонка за свої гроші в цілому норм, на прям більшого не очікувала, бо розумію, що ціна невисока. В цілому все підходить, дякую
- Достоинства:
- багатофункціональна
- Продавец Disero
Дякуємо за зворотний зв’язок! Бажаємо приємного користування та будемо раді вашим рекомендаціям і новим замовленням!
- Стегний С***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero
Хочу поскаржитися на цей магазин.Цей магазин вказав номер телефону вони не відповідають,товар повернути неможливо! 4-й день телефоную просто ігнорують. Цей товар дуже поганий не відповідає тим критерієм які вказані,Повернути цей товар неможливо Магазин не відповідає!!!Бажаю всім хто хоче замовити в цьому магазині якийсь товар подумайте перед, бо повернути цей товар потім неможливо!!!
- Недостатки:
- Не відповідає наявності
- Продавец Disero
Вітаємо, шановний покупцю!
Нам прикро, що наш товар не виправдав Ваших очікувань, також ми дуже засмучені, що не змогли побудувати з Вами комунікацію та вирішити питання по поверненню товару, так як ви не відповідаєте нам в чати. Також, щиро перепрошуємо, що не отримали від нас зворотнього телефонного зв'язку, хочемо зазначити, що 2 дні, з яких ми не змогли Вам відповісти - це вихідні дні, в які наші менеджери відпочивать. Однак Ви завжди можете звернутися до нас в чат в буд-який час доби, в робочі години наші менеджери обов'язково Вам відпишуть. Надайте нам, будь ласка, зворотній зв'язок у переписці з продавцем та в чаті під назвою: "Запитання продавцю" і ми швидко вирішимо цей неприємний нюанс.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero
По сути, нужно постоянное подключение к сети через блок питания. Без этого беспроводная зарядка не потянет.
Кроме того, очень быстро разряжается, среди ночи орет три раза, что ему нужно зарядиться, потом, что оно отключается.
Ни в коем случае нельзя это покупать.- Достоинства:
- Недостатки:
- очень быстро разряжается, среди ночи орет три раза, что ему нужно зарядиться, потом, что оно отключается
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero
Отличный товар, всем советую, месяц работает без перебоев