- Аліса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер товар. Раджу
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправив генератор назад на розетку по гарантії,мало того що за свій рахунок,так жду відповіді вже майже місяць,не ответа не привета....позвонить на їхній сервіс не дозвонишся,дозвонився ...ліплять з мене дурака...."чекайте чекайте" і на цьому все ...
Дуже розчарований розеткою,хамським відношенням до клієнтів.
Нікому не раджу купувати тут дорогі речі,адже в разі несправності ніякого првернення ніякого ремонту ви не дочекаєтесь!!!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор працює вже більше року,все добре 5 кіловат витягує без проблем.
- Достоинства:
- Добрий генератор для великого господарства.
- Недостатки:
- Гучний,по відгуках у багатйох непрацює рівень топлива вмене теж але це не заважає роботі.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після покупки генератор пропрацював в сумі не більше як 8 годин.... Під час буквально четвертої експлуатації,під час роботи просто захлох і заклинив...
На товар повинен бути рік гарантії....але я звертаюся до розетки вже тиждень з цього питання і ніякої конкретної відповіді не отримую..."чекайте чекайте..."і на цьому все! Схоже на звичайне кидалово....- Достоинства:
- Недостатки:
- Давно користуюся магазином розетка і
такого відношення аж ніяк не очікував,прикро....
Дуже розчарований розеткою,і надалі не збираюсь користуватись їхніми послугами!
- Постійний К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює датчик палива
- Достоинства:
- Справляється
- Недостатки:
- Поки не виявили
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тільки придбав... Хотів розібратися в деяких моментах.... Інструкція з експлуатації вона для кого!? (((
- Достоинства:
- Доставка на висоті
- Недостатки:
- Розетка можна зробити на державній мові інструкцію
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний генератор на свої гроші, Купувався батьку, йому сподобався.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ой якось він мені важко почав даватися ... перший запуск робив по підказкам на корпусі . все ок було б ,якби китайці не сплутали налипку ( коли заводив генератор choke перевів у положення close як треба,але виявилося що то положення open... ) через цю помилку довго не міг завести генератор ,а коли він завівся з choke open ,я перевів choke у положення як написано open ,але насправді то було close . генератор 50 хвилин якось пропрацював і заглох . довго не міг зрозуміти що не так . китайці ,треба бути трохи уважнішими будь ласка ,бо не у всіх є час розбиратися у налипках . про те генератор зараз обкатується ,поки наче все норм . не дуже поки зрозуміло скільки він їсть бензину як обкатається буде зрозуміло
- Достоинства:
- стануть зрозумілими після обкатки
- Недостатки:
- стануть зрозумілими після обкатки
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор відповідає всим заявленим характеристикам. Дуже задоволений.Переобладнав на газ,на метані тяне 4,7квт.Розхід газу за год. 1.2куб.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор відповідає заявленій мошності,задовольняє всі електроприлади в хозяйстві 2 холодильники,2 морозільні камери,болер,насосну стонцію,все освітлення.Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Підходе для великого навантаження
- Недостатки:
- Не виявив
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запустив генератор, працював годину, сильно не навантажував, буквально до 1кв, тому не можу поки що залишити конструктивний коментар з приводу його ефективності та стабільності.
АЛЕ він виявився бракованим, просочується бензин, помітили через один день після першого (єдиного) запуску. Хочу обміняти на такий самий новий, але не бракований.
Не хотів залишати такий коментар зважаючи на високу оцінку цього товару іншими покупцями, але іншого виходу не бачу, тому що не можу звʼязатись з розеткою для вирішення цього питання.
Прошу звʼязатись зі мною.- Недостатки:
- Брак
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор хороший, на офіс вистачає. Навіть кондиціонер один тягне, але в цей момент їсть як не в собі. Дуже гучний, пле на цю потужність й ціну не норма. Наш електрик зацінив, так як при різному навантаженні добре тримає напругу, нижче 215 не опускається. Досить важкий, раджу відразу шукати до нього колеса, ми це не продумали, тепер в пошуку)
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Важкий і гучний дуже
- Галина
У мене інша фірма на 3.2
Але тягне 2 кондюка які охолоджують на 30кв кожен на турбо режимі
Робили тест навантаження- то 2 кондюка холодильник,світла, 2 телевізори, 2 компютери все витягнув спокійно. - і це 3.2
Тому інколи коли пишуть що 5.5 - і не тягне , то розумію що і близько там немає 5.5 лише пусті цифри...
Треба від виробника відштовхуватись, а то мій 3.2 тягне краще цього 5.5)
- Алёна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Із продавцем зв'язатися не дуже просто, з приводу цього питання спілкуємося вже два дні
- Недостатки:
- Не працює датчик рівня палива
- Віктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор доставили дуже швидко, запустився легко, покищо працює на відмінно. При великих нагрузках ще не тестував. Поки що задоволений. Рекомендую!!!
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сильный!
- Алексей
Да, пока все норм.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завівся зразу, а там будемо бачити
- Недостатки:
- Не можливо відкрутити болт для зливу олії, як зробити не знаю, може ви підкажете
- Руслан
Вже провели тестування цього генератора? Що скажете? Навантажували по максимуму?
- Полушкин К***
- Павло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав, завів без труднощів, все ясно, зрозуміло, легко. З виду добротна річ з такою ж добротною збіркою. Порадували потужні характеристики за таку ціну. Готуйте сані влітку, як-то кажуть, то й хорошого генератора встигнеш купити за приємною ціною. Зі значних переваг виділю мабуть мідну обмотку, стабілізатор напруги і допустимий для моїх вух рівень шуму
- Достоинства:
- Сам товар і безкоштовна доставка
- Недостатки:
- Робіть вчасно ТО і буде вам щастя
- Руслан
Ви навантажували його на максимум 5кВт?
- Полушкин К***
Добрый день , как показал себя в работе данный генератор ? Рекомендовали бы его сейчас ?
- Юра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий товар, купляв для приватного будинку. Під час відключень одночасно працювало: морозильна камера, холодильник, котел, телевізор. Заводиться без проблем. Витрата палива незначні (1,5-2 л). Швидка доставка.
- Виктор Л***
Расход топлива 1,5 - 2 л. За какой промежуток времени ??
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цілком хороший генератор. Тягне холодильник, зарядку гаджетів, світло в будинку, тобто ті основні потреби, які необхідні коли вимикали світло. Так що як на мене за цю доступну ціну (купляв зі знижкою) добротний генератор.
- Руслан
Яке максимальне навантаження ви підключали до цього генератора?
- Игорь
Реальна потужність майже всіх нормальних "Китайських" генераторів це (максмальна вказана на самому генераторі - 30%) тобто якщо виробник заявляє 6 кВт максимальної потужності, то робоча буде 4-4,5 кВт.
При цьому є невеликий запас на пускові токи.
- СергійПродавец: Rozetka
Генератор відповідає заявленим характеристикам, насосна станція, два холодильники, телевізор все ок працює.
Датчик палива не працював з коробки але то таке)
Після року експлуатації замінили свічку - Сідень С***Продавец: Rozetka
Доволі непоганий генератор, запустився легко
- Достоинства:
- Ціна, потужність
- Недостатки:
- Відсутність транспортних колес
- АндрейПродавец: Rozetka
Непоганий апарат. Доставка на відмінно. Привезли наступного дня. Підключав до приватного будинку. У будинку одночасно ввімкнено було світло у всіх кімнатах (8-10 ледів), котел газовий, кондиціонер, мікрохвильова піч, холодильник. Навіть не відчув навантаження. Запуск з першого разу.
Інструкція тільки на англійській мові, але там тільки 6 пунктів ключових. Масло 10W30, за паспортом 1,1 л потрібно, здається треба трохи більше за щупом... Бензин 95-й- Достоинства:
- AVR, вольтметр, датчик палива
- Недостатки:
- Шумний, але від 5 кВт наврядчи треба очікувати іншого
- Дмитро Ц***Продавец: Rozetka
Прийшов бракований, ремонтували 40днів. Не раджу.
- Достоинства:
- Не знаю не робить.
- Недостатки:
- Прийшов бракований.