- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Черный. Размер: 46
Товар з розряду "дешевий китай".
Три режими нагріву, на третьому вони ледь теплі. Навіть в невеликий мороз - взагалі без користі.
Акумулятор розрахований на 4 години на третьому режимі.
Керувати устілками можна з пульта д. к. або з панелі на задннках устілок. Якщо із задниками все просто, то пульт взагалі непонятно як працює (ну, по-перше, береш його в руку і одразу розумієш що це якийсь "ширпотреб"). Реакція на натиск кнопок з першого разу майже ніколи не буває, частіше з другого, або ж реагує тільки одна устілка. Набагато легше керувати із задників. Там все зрозуміло і безвідмовно. Тільки невже щоб натиснути бодай одну кнопку потрібно розшнуровувати черевик?
Ну, таке...
Якщо все ж хтось бажає на власному досвіді випробувати цей шедевр технологічної думки, то треба думати самому як керувати, бо інструкція багато про що не говорить .
Приємного користування, не замерзайте- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Суровікін А***Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Черный. Размер: 46
На максималке еле ездят, на минималке вообще холодные,
- Достоинства:
- Лучше, чем ничего
- Недостатки:
- Цена, на максимальном режиме еле тёплые, ожидал большего
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Черный. Размер: 46
Чесно , супер ! Не скажу що ходити багато буде зручно , на довго не тестував , але досить зручно і стояти в мороз рятує (тестував на -19 на середній потужності , можна і на повну). Пульт працює через берці натисканням на 2-3 сек прекрасно . Враховуйте товщину устілки !
- Достоинства:
- Тепло і комфортно
- Недостатки:
- Поки немає
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Черный. Размер: 46
прямо гріти - не гріють.
ледве відчутно. на середній потужності сідаю годони за 4.
пропрацювали менше місяця, одна вже не вмикається.
через пару тижнів експлуатації почали боліти стопи.- Недостатки:
- не зручні, швидко сідають, пропрацювали менше місяця.
Доброго дня.
Напишіть номер замовлення, менеджер з Вами зв'яжеться, та надасть інформацію, куди повернути на сервіс
- Змушко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Черный. Размер: 46
Пользуюсь неделю и был не приятно удивлён когда после полной зарядки были отключены на выходные, а на работе сутра одна из стелек села, значит как минимум один аккумулятор теряет заряд в выключенном состояние что говорит о его качестве. В общем деньги на ветер
- Достоинства:
- Приехал вовремя
- Недостатки:
- Заряд тратится даже в выключенном состояние
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Черный. Размер: 46
Фигня редкая ,греет еле еле ,через неделю перестала греть одна стелька
- Достоинства:
- Недостатки:
- Фигня редкая ,греет еле еле ,через неделю перестала греть одна стелька
- Продавец Action
Доброго дня.
Написали Вам у приватні повідомлення, щодо повернення товару на сервіс
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 40
Виручили в польових умовах
- Достоинства:
- Гріють, зручні
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Устілки -фігня.Купувала сину на передову,з них толку ніякого.Не рекомендую.
- Достоинства:
- Бистро зв'язалися
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Черный. Размер: 46
Права працює нормально. Ліва працює хвилин 10. Як можна замінити ліву устілку по гарантії?
- Продавец Action
Напишіть номер замовлення, щоб менеджер міг з Вами зв'язатися - Данило
831890783
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Дякуємо. Устілки файні, гріється чоловік захищаючи країну.
- Достоинства:
- Три режими
- Тарас О***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Працють справвно, зауважень нема. 2 неділі використання, все влаштовує.
- Георгий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Стельки понравились, удобно что можно подрезать под стельку с обуви. Греют хорошо особенно ощущается когда долго стоишь на месте.
- ЕгорОтзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Использую довольно давно, иногда использую вместо сушки, оставляя их в обуви на ночь на минимальном режиме, на данный момент ни разу не подвели надеюсь так и будет.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Одна устілка перестала працювати вже при першому носінню. Не заряджається! Читав подібні відгуки, але дуже сподівався що мене це омине. Написав продавцю про повернення коштів, мовчить. Сподіваюсь, цей відгук пришвидшить відповідь
- Достоинства:
- Не відчув переваг, так як і двох годин устілки не попрацювали нормально
- Недостатки:
- Неадекватна ціна за таку якість товару
- НаташаОтзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 40
Эти стельки — просто спасение для холодных дней! Теперь мои ноги всегда в тепле. Пульт управления — это вообще супер, можно настроить температуру под себя, не снимая обувь.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Доброго дня! Після трьох тижнів, одна устілка перестала заряджатися
- Продавец LUNA
Доброго дня!
Пропонуємо повернути на сервіс, ми відремонтуємо, або замінимо на нові
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
1 стелька перестала работать через 2 недели
Доброго дня!
Дякуємо за відгук, можете повернути нам назад, а ми зробимо заміну на нові
- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 40
В зиму відпрацювали на 100%, рекомендую!
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Працювали добре, все як в описі. Але менше ніж за два місяці перестала заряджатись права, при підключенні одразу починає блимати зелений індикатор
- Продавец LUNA
Вітаємо. Якщо у Вас виникли проблеми з товаром Ви можете звернутись до нас для вирішення. Ми надаємо гарантійне обслуговування тому Вам надіслано повідомлення у прозділ питання про замовлення.
- Ярослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Работают исправно, понравились.
- Антонина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bazhay. Цвет: Черный. Размер: 46
Дуже задоволена ними, все сподобалося.
- Продавец Bazhay
- Кирилл Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Bazhay. Цвет: Черный. Размер: 40
Стельки работают исправно, за что отдельное спасибо, так как вручают хорошо. Греют, батарея держит, пульт работает, замечаний пока не увидел. Надеюсь так и дальше будет.
- Продавец Bazhay
Дякуємо за відгук!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Замовляла чоловікові, він є дуже задоволений цими устілками, сказав що тепло в ноги особливо коли стоїш на місці.
- ЗіновійОтзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Працюють добре, гарна якість матеріалів бо нога не пріє, сподобалися.
- Галина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Устілки сподобалися, гріють гарно, заряд тримають, все працює добре.
- Григорьева М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 40
доброго дня, підкажіть чи є гарантія на цей товар? отримала 17.12.2023, сьогодні перестали вмикатися.
- Продавец LUNA
З Вами зв'зувались для вирішення проблеми. Вас все влаштовує зараз?
- Григорьева М***
відправила по гарантії, чекаю на відповідь
- Зоя В***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Пользуюсь больше месяца, пока работают безотказно, не муляют, ноги не потеют, без посторонних запахов.
- Алёна З***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 40
купила стельки 17 декабря 2023, 28 января перестала работать правая стелька. левая работает.
Не рекомендую к покупке. - ЛукачОтзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Використовую не сильно довго но пока все влаштовує і дуже подобаються. Павербанка 20 000 хватає їх підзарядити на 2 три рази що дуже добре.
- Продавец LUNA
Дякуємо, що знайшли час на відгук!
- Милана К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Пользуюсь больше двух недель, пока работают безотказно, в мороз ногам тепло и уютно, нравятся.
- Продавец LUNA
Дякуємо, що знайшли час на відгук!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 40
Пока работают. Жена довольна. У неё постоянно ноги мёрзнут.
С ботинками использовать не получилось, так как толщина довольно существенная и нога не влезла. Нужно подбирать обувь с более крутым подъёмом, чтобы был запас по высоте. А так для квартиры в тапках или тёплых носках самое оно.- Достоинства:
- Пока работает...
- Недостатки:
- Нога не влазит в ботинок из-за толщины.
- Продавец LUNA
Дякуємо, що обрали нас!
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Були устілки, була проблема в тому що не працювала одна устілка через 2 дні, відправив на сервіс, тепер нова проблема, перестали відповідати на повідомлення
- Продавец LUNA
Вітаємо. Перепрошуємо але зауважте що магазин працює з понеділка по п'ятницю, тому і не було відповіді на вихідних. Очікуйте зв'язку з менеджером.
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Через три тижні перестала працювати одна устілка ((
- Продавец LUNA
вітаємо. Ми Вімнадіслали особисте повідомлення у кабінет розетка про вирішення проблеми.
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
На другий день роботи ліва нога перестала працювати, заряджається але не вмикається. Дякую за неякісний товар. Засмучений.
- Достоинства:
- Гарна реклама товару
- Недостатки:
- Ціна, якість!
- Алексей Н***
та сама проблема. ліва устілка перестала вмикатися через 2 дні використання (взагалі проправцювали приблизно 4-6 годин), хоча індикатор під час зарядки блимає
- Продавец LUNA
Добрий день. На ваш товар діє гарантія. В будь-якому разі ми з вами зв'яжемось для скорішого вирішення питання. Приносимо вибачення за незручності
- Андрій Ч***
Відреагували дуже швидко! Замінили на нові. Дуже дякую! Буду тестувати.
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 46
Перестала працювати права устілка через 2 дні користування.
- Достоинства:
- Гріють добре
- Недостатки:
- Гріють добре поки працювали
- Продавец LUNA
Вітаємо. Ви можете звернутись до нас за сервісним обслуговуванням. Ми надіслали у кабінеті розетка повідомлення у питання про замовлення.
- Алина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LUNA. Цвет: Черный. Размер: 40
Устілки з підігрівом чудово виконують свою функцію- гарно гріють на середньому режимі підігріву,миттєво нагріваються і тепло охоплює усю стопу ноги.Велика подяка Компанії LUNA за прийняття заявки ,звʼязок і швидку доставку даного товару!!!Приємно вражена ставленням Компанії до своїх покупців.Щиро Дякую!
- Достоинства:
- Приємні на дотик,гарно і досить довго гріють,допомагають ногам у лютий мороз бути у теплі.Пульт і зарядка- прекрасно працюють.Є сервісне обслуговування.
- Продавец LUNA
Дуже дякуємо Вам за гарний відгук! Гарного користування!)