Отзывы покупателей о Резиновые бахилы Supretto на обувь от дождя, голубые многоразовые M (53340008)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет: Голубой. Размер: L
У моєму випадку, 45 розмір, налізли нормально. Поки що 1 раз стали в нагоді. Такі потрібні в авто, щоб несподіваний дощ не зіпсував взуття.
- Достоинства:
- Багаторазовість
- Продавец Friendly Group
Андрій, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 45
Отличные галоши. Насколь износостойкие еще оценить не могу. Тянутся хорошо.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не нашел
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 40
Порвались одразу як спробував вдягнути. Але один залишився, невідомо для чого він мені зараз
- Достоинства:
- Може захистити від дощу
- Недостатки:
- Рвется при першой спробі вдягнути
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 45
Безсенсовна дрібниця на один раз- розірвалось при першій спробі натягнути на кросовку. Але розмір підтримує, так.
- Достоинства:
- Відповідає розміру
- Недостатки:
- Дуже ненадійна річ, рветься одразу
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 45
Не рекомендую! Розірвались при одяганні, навіть не змогла поносити жодного разу. Розмір брала правильний, на мій 41, придбала розмір L(41-45), місце ще було з запасом, але матеріал не якісний і вони розірвались
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко розірвались
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 40
неможливо приміряти у пункті самовивозу розетки. дома при примірці порвалися, пасуючи розміру. дуже хрупкий матеріал. жахлива якість. не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- рвуться при примірці
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Чи вірно Ви обирали розмір? Можливо у Вас взуття об'ємне чи габаритне?
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 45
жах і ужас
- Недостатки:
- прийшли з диркою в одному
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Прикро, що виникла така ситуація. Ми наполегливо рекомендуємо ретельно перевіряти товар на наявність пошкоджень перед безпосереднім отриманням, адже таким чином Ви підтверджуєте відсутність претензій стосовно комплектації та цілісності товару.