- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Отвратительно не хватает крыльев нет провода для зарядки и о какой платформе речь???? Ничего нет феечка постоянно куда то врезается и падает
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все одни недостатки
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Ви могли оглянути товар на точці видачі, платформа не йде в комплекті, стосовно іншого - написали вам в особисті.
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Літає супер
- Тарас Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
На другий день використання зламалося два крила
- Катков В***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Іграшка гарна. Прийшла пошкоджена, літала криво.
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Іграшка не працює..від слова зовсім!!!Уважно читайте відгуги і більше ніколи не користуйтеся послугами цього магазину!!!
- Недостатки:
- Ганьба таким шахраям!
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - напишіть нам в особисті і ми вирішимо цю проблему.
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Цвет: Розовый
Отримали ляльку БЕЗ підставки, БЕЗ інструкції українською. На коробці була лише проста інструкція англійською: 1. Увімкніть. 2. Запустіть. 3. Зарядіть. 4. Поставте на місце.
Спробували запустити. Лялька злітає під стелю, потім б'ється об стіну і падає. Одне крило одразу відвалюється. Тепер лялька не літає.
Менеджер намагається "з'їхати" на те, що ляльку нібито не можна було запускати в приміщенні, а потрібно було на вулиці. Мабуть, щоб вона на дерево залетіла або на електричні дроти.
Словом, не купуйте цю дешеву підробку. Питання навіть не у грошах, а у емоціях дітей.- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Лялька одразу зламалась
- Алиса П***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Розовый
Кукла, отвратительная, сразу поломалась, не летает!!! Ребенок расстроился, это был подарок на День рождения!
Вообще не рекомендую!!!- Недостатки:
- КУКЛА ОТСТОЙ!!! не ведитесь
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, просимо вибачення за незручності, оглянемо даний товар на складі
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Розовый
Заказав іграшка-фея. Не працює. Написав в магазин - вони не відповідають
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ніяке обслуговування
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Розовый
Не працює, розвод
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня, вже написали вам на рахунок повернення товару.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Не варта ні копійки, розвалюється від подиху.
- Віола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: 4AP1. Цвет: Голубой
Товар прийшов в порваній , пом'ятій упаковці, ми ляльку зарядили , але вона тільки жужить і не летить. Ми розчаровані , це був подарунок для доньки, вона дуже її чекала а тут таке , якість - дешевий пластик.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Купа
- Нусрат Н***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Розовый
2 лапки , ноги і кнопка включення відпали і це лише після 15-20 стартів. зараз інвалід вже не працює.
- Достоинства:
- теоретично якщо б кількість запусків була б хоча б 100 то можна було б казати про перевагу.
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня! Перепрошуємо за неприємність. Будь ласка, напишіть нам у повідомлення — допоможемо з обміном або поверненням.
- Родіон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Twerly Shop. Цвет: Розовый
Повне л***о, відпрацювало можливо з тиждень, а то і менше.
Якість виробу- нема там такого взагалі - Ангеліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Twerly Shop. Цвет: Розовый
На пошті не додивилася і було зламане крило, решта подерті. Вигляд б/у. На подарунок точно не підійде
- Анна І***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Неочікувано, але вона гарно літає.
Дитина задоволена - Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Спасибо летающая фея ребенку понравилась.
- Достоинства:
- доставка, цена, качество...
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Зломалося крильце, коли прикріпляли до корпусу, созвонилися з продавцем, він безкоштовно вислав два крила, за що окремо дякую! Фея літає, потрібно пристосуватися, але не складно
- Достоинства:
- Можливість керування рукою
- Недостатки:
- Не дуже міцні крильця-лепестки
- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Денис, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Фея не літає нормально, не управляється долонями, нічого подібного. Вона просто злітає і б'ється об будь- що і падає.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Абсолютно все
- Продавец kostor
Шановна Юлія, нам прикро що вам несподобався товар, ви можете завжди повернути або обміняти протягом 14 днів з моменту отримання, гарного дня)
- Диана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: My top. Цвет: Фиолетовый
Спершу перевірила в точці видачі, він заряджався але не взлітала, подумала що може вона розряджена сильно, але прийшовши домой та дуже надовго поставив на зарядку, перевіривши ще раз, виявилось що вона й не вирішує взлітати.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Диана Ж***
Ну що ж, хочу сказати, що брак це них вина продавців. Так как її зібрали не правильно при зборці, розібравши куклу я побачила за шестерні, які являються двигаючи апаратом були неправильно зібрані, тому кукла і не працювала, коли я їх правильно поставила, то іграшка запрацювала. Літає добре, навіть дуже добре( залетіла мені в лице), на руки та поверхності реагує поки не вдариться об стіну. Так що за свої кошти нормально.
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: B Group
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Розовый
Після першого польоту розсипалася на запчастини
- Достоинства:
- Літала
- Недостатки:
- Розвалилася на запчастини при першому використані
- Продавец Ovollovo
Шановна Людмила, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, у вас є гарантія на товар, зверніться до сервісної підтримки або напишіть нам в питання про замовлення і ми вирішимо ваше питання, гарного дня)
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Розовый
Фея дуже гарна і літає прекрасно але після двох днів врізання в стелю чи меблі відвалилися верхні крила. Нижні крила теж пошкодженні але вони є в комплекті на заміну.
Нажаль дуже крихка конструкція і навіть після ремонту, крила від польоту відриваються. Майже одноразова фея але дешева ціна і не так сумно що швидко зламалася- Достоинства:
- Весела іграшка
- Недостатки:
- крихка
- Александр к***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
летает. прикольно. но выключить проблема. в дорогой комплектации идет подставка, там кнопка для отключения. здесь же нужно клинить ее, чтоб она остановилась(
- Достоинства:
- летает. прикольно
- Недостатки:
- не отключается нормально
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Розовый
Все
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: B Group
Проблема решена
Не вистачає крил. Прошу зі мною сконтактувати для уточнення подальших дій.
- Достоинства:
- Не вмикала, важко сказати
- Недостатки:
- У ляльки до спіднички є лише 1 крило. На фото їх 4.
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B Group
Прикольно, но надо научиться ей пользоваться, желательно на улице
- Достоинства:
- Летает круто
- Недостатки:
- Хлюпенькая
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud
Пульта в комплекте нет
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: B Group
Літаюча фея нажаль не літає, заряджається але при вмиканні ніякої реакції, думаю перед відправкою ніхто не перевіряв товар, в нас теж не було змоги на Новій пошті перевірити. Тому якщо берете на подарунок майте на увазі.
- Марія П***
Продавець прислав заміну нову, справну Літаючу фею, дуже дякую ! Включається, літає, мені самій цікаво було погратися, думаю племінниця буде в захваті.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: B Group
Лялька на один день. Від того що постійно б'ється об стелю, повідпадали крила.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одноразова
- Диана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B Group
товар бракован
- Недостатки:
- кнопка вкл/выкл просто отломана
- Коваленко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Получила куклу в ужасном состоянии на НП .
Уже при получении все смутило,но проверить работает ли она ,там не возможно.
Пришлось оплачивать доставку и забирать домой.
Заряжала, заряжала индикатор так и не горит.
Ничего не работает.
Звоню продавцу на указанный номер,не отвечает.
Нет ни инструкции никакой в коробке, ничего.
Прилагаю фото того что индикатор не горит на кукле и те фото что только достала коробку на почте(она была открыта и ну вы сами видите)
Буду благодарна если сервис Розетка как-то поможет в решении этого вопроса!- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- Неисправный продукт
Продавец не отвечает
- Коваленко А***
Хочу немного скрасить свой комментарий!
Спустя пол дня проведенного в интернете ,я всё-таки запустила фею Ура,хоть не совсем выброшенные деньги на ветер.
Но летает она вовсе не так как описано в описании. Она сама летит куда попало и бьётся об части потолка, стен ,предметов и тупо падает вниз при столкновении ️
Ну хоть как- то летает и на том спасибо - Продавец Beauty Sence
Добрый день! Связались с Анастасией.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud
Гарна іграшка ,дитина в захваті.
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B Group
Прикольная игрушка брала два раза
- Достоинства:
- Все работает не убиваемая
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud
Іграшка дуже цікава,час від часу треба заряджати.Дитина дуже звдоволена.користуємось два місяці,все працює!!!
- Продавец SunCloud
Щиро, дякуємо за відгук! Нам було дуже приємно співпрацювати з вами. Сподіваємось, що це не остання наша угода) Дякуємо, що обираєте інтернет магазин Suncloud!
- Маргарита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud
Жахлива іграшка!!! Після першого польоту ніжки відпали , пульт не працює, летить ця фея в одну сторону і падає не реагує на руку....фуууу. Шкода гроші на вітер!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Багато!
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud
брали на 3.5 роки дочці, цe явно нe підходить, самій страшно запускати. А виглядало що підходитимe. Колір рожeвий а нe фіолeтовий
- Достоинства:
- Нeпогана лялька, працює, по віку вказано +14
- Недостатки:
- Злітає і одразу падає, нeзручно запускати чeрeз малeсeньку пeрeмикачку і одразу виривається з рук, злітає і падає на підлогу, можливо трeба дозарядити