- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже дякую. Чудовий телефон. Заважкий, але класна батарея. Також важко розбити. Швидка доставка. Після замовлення менеджер передзвонила та уточнила замовлення. Рекомендую
- Достоинства:
- Батарея довго тримає. Міцний
- Недостатки:
- Важкенький)
- Редько Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Green. Встроенная память: 128 ГБ
Дякую компанії " Розетка " За своєчасне повернення коштів!
Купили телефон але в перші дні почав глючить ( жив своїм життям включався і відключався коли захотів) Відали в магазин Розетка вони відправили на сервіз! З сервісу подзвонили,що виривають кошти! Утром написала заяву на повернення коштів, а вечором прийшли! Дякую за своєчасне повернення коштів!- Достоинства:
- Все своєчасно
- Недостатки:
- Дуже жалкуємо, що так сталося!
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефоном задоволений) все відповідає характеристикам) телефон падав і в пилюці був, навіть був втоплений) але все працює)
- Достоинства:
- Живучий)
- Недостатки:
- Вага
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Зависає при використанні програм іноді підлагує
- Сергій В***
теж саме , здав в сервіс, сказали що все добре а насправді це не так, вам повернули гроші?
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон чудовий
- Недостатки:
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Green. Встроенная память: 128 ГБ
Зверху в кутку затемнення наче биті пікселі чи що:)
- Достоинства:
- Перший був нормальний!:)
- Недостатки:
- Незнаю що це.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Замовляли для тата. Гарний телефон, дисплей яскравий, гарна камера для фото, важкий, але для чоловіка то нормально) Батареї вистачає на тиждень. Поки що задоволені. Рекомендуємо
- Достоинства:
- Сучасний телефон, гарна батарея
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефону декілька днів, а вже зависає при мінімальних задачах. Перезавантаження не з першого разу допомагає.
- Достоинства:
- Довго тримає акумулятор. Гучний динамік.
- Недостатки:
- Не зручне меню.
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Green. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий телефон. Швидкий, оперативний. Швидко доставили. Дуже сподобалась безкоштовна доставка на Нову Пошту. Я не тестувала на бронебійність, але брат місяць назад брав собі і перевірив. З його рекомендації взяла і собі. Перед цим порівнювала з іншими. Надала йому перевагу. Звичайно були кращі за якістю відображення картинок і фото, але підкупила батарея та бронебійність. Рекомендую.
- Достоинства:
- Батарея, бронебійність, ціна, доставка
- Недостатки:
- Важкий. Але витримаю)
- Лилия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Green. Встроенная память: 128 ГБ
Надежный, крепкий, быстрый
- Достоинства:
- ББ держит
- Недостатки:
- Кирпич, ну а что хотеть
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 128 ГБ
Все добре працює
- Недостатки:
- Не знайдено
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Купляли сину, задоволені покупкою.
Батарея дійсно гарно тримає, дуже гучний, якість екрану чудова. - Степан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон супер не глючить працює ідеально
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Все, як написано
- Достоинства:
- Місткий
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Green. Встроенная память: 128 ГБ
Брала чоловіку - військовому. Протиударний. Досить гарний апарат. Довго тримає заряд, гарний звук, швидкий. Не подобається меню телефона, трохи заплутане, але розібратися можна.
- Достоинства:
- Акумулятор. Звучання.
- Недостатки:
- Меню.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 128 ГБ
Купив батькові в заміну старенького вже Редмі 9, просто бомба
Трохи важкенький, але то не головне,за таку ціну дууже не поганий апаратик- Достоинства:
- Велика батарея
- Недостатки:
- думаю що немає
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Orange. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже непоганий телефон.Хороший дизайн.Особливо вражає ємність батареї)))Доставили швидко.Дякую.Дитині дуже сподобався!!!
- Анатолій Л***
Для дитини не важкий?
Дорослому не дуже приємно такий вантаж носити постійно, а дитині тим паче.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Orange. Встроенная память: 128 ГБ
Гарний телефон…дуже навіть не поганий…так камера не супер пупер…але велика батарея…важкий що можна проломити щось…захищений особливо задня сторона та боки…
- Достоинства:
- Важкий великий захищений
- Недостатки:
- Важкий великий
- НиколайПродавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Громкий динамик
- Недостатки:
- Не очень не более 2 дней, вес
- НиколайПродавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон хороший Иногда глушит слух ))
- Достоинства:
- Громкий
- Ярослав Ч***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
По батареї - двоє суток в активному режимі використання.
Екран не втомлює очі.
На цьому переваги закінчуються)
Телефон з коробки стабільно підвісає.- Достоинства:
- Батарея.
- Недостатки:
- Програмне забезпечення.
- Александр Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Брав захищений тому що на роботі інший довго не витримує.
Не дуже задоволений.
Єдиний плюс це батарея.- Достоинства:
- Довго тримає батарея. На три дні вистачає.
Великий екран. - Недостатки:
- Дуже довго все грузить.
Зависає дуже часто іноді сам перезапускається.
Сенсор на клавіатурі не завжди коректно працює.
Мега тяжкий, мабуть як три звичайних телефона.
- Євген С***Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Green. Встроенная память: 128 ГБ
хто такі не тягав то щоб ви розуміли він вдвічі важчий ніж звичйний телефон, я би сказав більше нагадує павербанк із вбудованим телефонам, важить як 2 звичайних, просто в кармані не потягаєш. дійсно він для людей які або воюють, або для с\г хто в полях, ітд, а не для звичайного користування. візуально зроблений добротно.
- Достоинства:
- типу протиударний, довго трмає заряд
- Недостатки:
- важкий, заплутане меню і деякі налаштування
- Микола Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 128 ГБ
Гарний апарат. Брав дитині для користування. Мені самому він дуже сподобався. Батарея 4-5 днів активного користування. Звук відмінний.
- Достоинства:
- Ціна. Акумулятор. Звучання.
- Недостатки:
- 3.5 вихід відсутній.
- Ігор В***
дякую, що залишили коментар!
бо взагалі не зрозуміло наскільки якісний цей смартфон
я от раніше захищені смартфони не обирав, а тому виробника не знаю