- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Салатово-черный. Размер: 26
Все підійшло,дуже дякую
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Салатово-черный. Размер: 26
Чудовий форма! Дитина щаслива!
На 9 років взяли 26 розмір.
Рекомендую продавця! Підказали, допомогли з розміром- Недостатки:
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Салатово-черный. Размер: 26
Гарна форма, дитина щаслива!
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 24
Чудова форма, гарна якість, відповідає розміру, швидка відправка. Рекомендую
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 24
Розмір ідеально підійшов, гарна форма!
- Достоинства:
- Все круто, дитина задоволена
- Продавец Червоний жук
Доброго дня, Ольго!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що форма ідеально підійшла, і ваша дитина залишилася задоволеною. Нехай у цій формі буде багато яскравих голів та незабутніх футбольних моментів!
Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині!
З повагою, команда "Червоний Жук"
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 24
Якісний товар, оперативне виконання замовлення. Відповідальний продавець, рекомендую!
- Достоинства:
- Якість товару
- Недостатки:
- Хащеватский А***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 22
Супер, все підійшло, малий задоволений, дякую велике за професіоналізм та турботу менеджера
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидкість доставки, зворотній звʼязок з продавцем
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 24
Чудова форма,все підійшло, дитина в захваті!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 28
Замовила сину на подарунок форму та гетри,вона просто шикарна,якісна,Ярослав дуже приємна людина,на всі мої питання відповів))
- Достоинства:
- Гарна якість,швидка доставка)
- Недостатки:
- Їх просто немає!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 24
Костюм підійшов. Дитина задоволена. Все чудово. Продавець швидко зв'язався з нами. Товар отримали також швидко.
Тому рекомендуємо! - Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 24
Чудова якість, дитина задоволена, швидка доставка, уважний консультант Максим
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 26
Дуже задоволена покупкою! Гарна акційна ціна. Дуже чемний продавець. Форма повністю відповідає фото і опису,продавець допомагає з вибором розміру,було дуже приємно!! Ну а іменинник,впевнена,буде взагалі в захваті
- Достоинства:
- Гарна форма,гарна ціна,гарне обслуговування!!!
- Недостатки:
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 24
Якісна форма, швидко доставили, окрема подяка Максиму, швидко звʼязався, якісна комунікація.
- Ярина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 20
Дякуємо за замовлення! Все дуже вчасно і швидко!
Форма крута! Дуже гарна як із зовні, так і на дотик! Розмір підійшов, ніби шито на ньому!
Дякую, рекомендую- Достоинства:
- Дитина була у захваті
- Недостатки:
- Женя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 24
Дякуємо за форму,дитина на сьомому небі від щастя.
- Достоинства:
- Якість супер.
- Недостатки:
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 24
Гарна форма,з розміром підійшла,футболіст задоволений
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 28
Дякуючи продавцю -консультанту ми отримали повну інформацію про товар і підібрали вдало розмір .Форма дитині дуже сподобалася. Рекомендуємо !!!
- Лілія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 22
Гарна форма. Продавець допоміг підібрати розмір. Все сподобалося.
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 26
Чудова форма! Вже прала безліч разів і сушила в сушильній машині, вона як нова! Не тягнеться та не вицвітає! Задоволена
- Достоинства:
- Міцна, красива і по розміру
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 26
Замовляли форму та гетри,все підійшло,все сподобалось,швидка доставка,дуже дякую!!!
- Богдана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 22
Замовляла футбольну форму , все супер , консультація продавця на вищому рівні) дуже дякую
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 24
Форма дуже гарна, якісно зроблена.
Менеджер допоміг підібрати розмір, все підійшло- Недостатки:
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 24
Отримали замовляння ,яким неймовірно задоволенні. Форма яскрава, якісна, завдяки чудовим продавцям розмір підійшов ідеально! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Швидко, якісно
- Недостатки:
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 28
Чудовий костюм. Дитина задоволена.Швидко відправили.
- Іванка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 28
Замовлення отримала швидко, дитина формою задоволена, якість супер, дякую
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не має
- Лузяк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 22
Купувала сину в подарунок. Форма хорошої якості, брала на ріст 124 розмір 22 має ще запас на виріст, але не критично велика. Іменинник в захваті, мама щаслива.
- Достоинства:
- Якісно прошита.
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 28
Добрий день, все підійшло , дитина дуже задоволена, дякую що вдало допомогли підібрати розмір
- Достоинства:
- Швидка доставка
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 28
Отримали костюм для футболу, дитині дуже сподобався!розмір підійшов! Чудова якість!
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 28
Чудовий костюм ,швидке відправлення.
- Недостатки:
- Лена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 24
Дякую. Гарна якість, швидко надійшов товар
- Іван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 20
Відмінна якість, прийнятна ціна, ідеально підійшла за розміром. Все добре.
- Достоинства:
- Якість, зручність доставки до точки видачі розетка, ціна
- Недостатки:
- Не виявив
- Лілія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 22
Хороша якість та швидка доставка
Все супер дитина задоволена - Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 22
Іменинник задоволений!!!Дякуємо менеджеру Максиму! Розмір підійшов!
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Tany t***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 26
Дуже гарна
- Петя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатово-черный. Размер: 22
Все швидко відправили дитина задоволена!
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: 22
Гарно швидко відмінно
- Достоинства:
- Швидко