Отзывы покупателей о Шкаф для одежды, вещей или обуви MebelProff Р-9,шкаф распашной со штангой в спальню, гостиную, прихожую Белый
Есть в наличии
- Сніжана П***Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет фасада: Антрацит. Цвет корпуса: Антрацит
Шафа сподобалась,не габаритна.Відповідає фото.
- Продавец ViDiMeB
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Рудич І***Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Шафа прийшла гарно( фабрично) запакована. Збирали самостійно без проблем. Зверніть увагу, що верхня частина для которкого одягу ( якщо доросла людина , і куртка подовжена, то вона буде лежати на нижній поличці. Дитяче ідеально вісить)
- Достоинства:
- Склали швидко, все відповідає дійсності, загалом все ок
- Недостатки:
- Як для мене краще б вище була перетинка на яку вішають одяг.
- Продавец ViDiMeB
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Передамо побажання, можливо спроектують нову модель. Приємного та довголітнього користування
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Якість достойна, з мінімальним досвідом збирання меблів складностей не виникло. Всі матеріали та комплектуючі у наявності, навіть є запасні ( про всяк випадок). Продавця також рекомендую.
- Достоинства:
- Якість матеріалів відповідає вартості
- Продавец ViDiMeB
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Приємного та довголітнього користування! Гарного Вам дня!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Якісна шафа, швидко доставлено Новою Поштою. Зі зборкою проблем не виникає, збирати легко. Всі деталі підписані, є перелік складових елементів, креслення як збирати.
- Достоинства:
- Якісний, не висока ціна.
- Продавец ViDiMeB
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Гарна шафа і швидка доставка. Доволі міцна та якісна. Легко збирається, десь за годинку. Колір яскраво білий, такий ще зараз здається називають німфея Альба. Єдиний момент не зрозуміло, чи то ракурс такий на фото у продавця, чи то щось ми не зовсім чітко зібрали, але між дверцятами відстань якось більша, ніж очікувалося. Такий величенький зазор посередині. Але я вже звикла)
- Достоинства:
- Гарний, місткий, ціна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец ViDiMeB
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Завіси на дверцятах регулюються, таким чином Ви можете виставити комфортну відстань між дверцятами... Приемного та довголітнього користування! Гарного дня!