Отзывы покупателей о Смарт-часы Canyon Semifreddo SW-61 Mint (CNS-SW61BL)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 43. Цвет корпуса: Pink-Cherry. Цвет ремешка: Cherry

В годинику є вимірювання тиску а в додатку ні.

Вітаємо Вас, Олена!
      Дякуємо за відгук. Нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів.

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 43. Цвет корпуса: Mint. Цвет ремешка: Mint

Гарний годинник за свої гроші, непогано тримає батарею та на доволі точно міряє тиск. Повністю задоволений.

Достоинства:
    Гарний ремінець, живе декілька днів, гарно міряє тиск.
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий день, Володимир! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!

• Ганна К***

Коробка від годинника в кольорі pink-cherry, гарантія виписана і чек на годинник по коробці і серійному номеру pink-cherry. А в коробці зелений годинник.

Достоинства:
    Гарний в класичному дизайні
    Недостатки:
    Поклали не той

Доброго дня, Ганна!
      Прикро, що Ви зіштовхнулися з такою ситуацією. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 43. Цвет корпуса: Violet. Цвет ремешка: Lavender

Немає змінних ремінців

Добрий день, Олександр!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. В цьому годиннику ремінець знімається, тому Ви з легкістю можете підібрати його для цієї моделі від будь-якого виробника. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Ольга С***

Підключила додаток. Але головну функцію годинник не виконує - коли хтось телефонує, смарт годинник цього не показує.

Достоинства:
    Чудово виглядає
    Недостатки:
    Не показує дзвінки

Добрий день, Ольга!
      Дякуємо за відгук. Радимо скористатися налаштуванням та надати програмі дозвіл для роботи у фоновому режимі та зняти усі обмеження. Якщо зазначене не допоможе рекомендуємо звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Владимир Г***

Не має зарядки до годинника .Годинник прийшов повністю розряджений без зарядки .

• Карина Ф***

А вона має бути в комплектації?

Доброго дня, Володимир!
      Розуміємо, як Ви засмучені. В комплекті має бути магнітний зарядний кабель USB Type-A. Ми надсилаємо на склад магазину новий товар у закритій упаковці з повною комплектацією. Рекомендуємо перевіряти товари при отриманні. Якщо щось не підійде, можна відразу відмовитися. Рекомендуємо звернутися з наявним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.  Бажаємо швидкого вирішення цієї ситуації.

Добрий день, Карина!
      Дякуємо за важливе уточнення: в комплекті має бути магнітний зарядний кабель USB Type-A, а от комплектація мережевим адаптером не передбачена.

• Марія Б***

Працює все, крім дзвінків. Одразу як налаштувала все працювало, потім чому дзвінки перестали відображатися. Всі дозволи надані, але не відображає.

Добрий день, Марія!
      Розуміємо, як Ви засмучені. Для того, щоб розібратися в цій ситуації, нам потрібно більше інформації, прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• марина м***

Добрий вечір. Отримала замовлення але я його буду повертати. Я не задоволена якістю. Годинник не підключився до телефону.

Добрий день, Марина!
      Шкода, що у Вас трапилася така ситуація. Для спільної роботи годинника та смартфона потрібно встановити безкоштовний додаток "Canyon Life" з Google Play або App Store. Далі активувати BlueTooth на смартфоні, відкрити програму Canyon Life та натиснути "Підключити BT-пристрій". Потрібно розташувати годинник та смартфон поруч один з одним і натиснути "Старт". Тепер вибрати свій годинник зі списку (SW61) і натиснути "Додати пристрій".
      Якщо ці дії було виконано, а приєднання годинника до телефона не сталося, прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Владислав Я***

Чудовий гаджет,за свої кошти!

Вітаємо, Владислав!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель годинника від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів в подальшому користуванні!

• Алексей С***

Годинник приїхав повністью розряджений, при підключенні зарядки включився.
    Після першого повного заряджання ввечері та відключення на ніч наутро - тільки 55% заряду показав. Батарея тримає 1,5 суток після 4 циклів заряда - розряда.
    Без додатку на смартфоні неможливо налагодити час.
    Після повного розряду батареї потрібна синхронизація із смартфоном, бо час невірний після зарядки на годиннику.
    Функції усі працюють. В цілому, - все добре.

Достоинства:
    Свої функції виконує.
    Недостатки:
    Батарея із заводу не калібрована, не тримає із усіма включеними функціями тільки 1,5 доби.

Доброго дня, Олексій!
      Дякуємо, за розгорнутий відгук. Хочемо зазначити, що у зв'язку з транспортуванням, батарея може бути повністю розрядженою або мати лише мінімальний рівень заряду. Час роботи на одному заряді залежить від індивідуальних налаштувань користувача. Рекомендуємо перевірити рівень яскравості та часу підсвітки дисплея.

• Сергей Л***

Годинник хороший але через місяць погано працює зарядка треба ловить

Доброго дня, Сергій!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Щодо зарядки годинника рекомендуємо звернутись до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылкадля діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії у 12 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Сергей Л***

Перейшов на сайт пишуть "Щоб підтвердити гарантію, користувач повинен повернути дефектний продукт Canyon і квитанцію про оплату до магазину, де було придбано"

Добрий день, Сергій!
      Для зручності користувачів при настанні гарантійного випадку можна звернутися до сервісного центру або за місцем придбання пристрою (якщо, наприклад у Вашому місті немає сервісних центрів, що зазначені в розділі "Сервісний центр" ссылкапри зверненні до магазину процедура займе трохи більше часу) з повним комплектом та квитанцією, для проведення діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії у 12 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Наталья Г***

Зарядити та ввімкнути годинник виявилось ще тим випробуванням. Контакт на зарядному пристрої запав та застряг у такому положенні. Це було помічено не одразу, було не зрозуміло, чому не йде зарядка, годинник зрідка вібрував, вмикався й одразу згасав, ні на що не реагуючи.
    Зарядити годинник та ввімкнути його все ж таки вдалося, дякуючи пінцету, яким витягнули контакт.
    Синхронізація з мобільним дотатком часто преривається при спробі завантажити нову тему оформлення.

Недостатки:
    "Лавандовий" колір більш схожий на рожевий, западає контакт на зарядному пристрої. Змінних ремінців в інтернеті я не знайшла, нового зарядного пристрою теж.

Добрий день!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Розуміємо як Ви засмучені. Стосовно зарядного пристрою рекомендуємо звернутися з повною комплектацією товару за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії. Ремінець поставляється лише в комплекті з годинником, але він змінний, і Ви легко зможете підібрати його будь-якого виробника. Рекомендуємо при виборі враховувати розмір та специфіку кріплення ремінця.

• Юрий С***

Не отколибрована АКБ

Добрий день, Юрій!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Рекомендуємо зарядити годинник до 100%, а потім розрядити до 10% та пройти такий цикл заряду та розряду 2-3 рази. Якщо ситуація не зміниться зверніться, будь ласка, за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії.

• Марія Г***

Брала на подарунок) наразі нарікань немає.
    Взагалі Canyon хороші годинники, також маю і дуже задоволена

Вітаємо Вас, Марія!
      Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки Canyon. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Світлана Є***

Годинник прийшов цілий неушкоджений.Красивий ,багато функцій .Все працює .Сподобавсь .Дякую . Задоволена.

Добрий день, Світлана!
      Дякуємо за відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам сподобалась ця модель годинника від бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!

• Лавриненко Д***

Жена довольна

Достоинства:
    Цена, качество соответствует функциональности
    Недостатки:
    Пока нет

Вітаємо Вас, Дмитро!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Віталій Ч***

Чи мені не щастить з цими годинниками чи що я не знаю, купив дружині на подарунок, ще в лютому не змогла підключити і налаштувати amazing pro були, віддав по гарантії відправили в замін цей, та сама ситуації не налаштовується, і замість подарунку вийшла проблема на пів року!

Доброго дня, Віталій!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Рекомендуємо дружині звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылката більш детально описати ситуацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться та допоможуть вирішити питання.

• Віталій Ч***

Мені вдалося його налаштувати, але для цього моїй дружині прийшлося відправити мені його новою поштою, а мені їй назад, як я казав, не подарунок, а великий болючий клопіт вийшов. В мене був фітнес браслет, в мене були багато телефонів, ноутбуків які я налаштовував, але стільки часу і нервів я на жоден з них не витрачав, як на цей тупий годинник. Покористувавшись цим годинником, я зрозумів що в ньому функцій як в самому дешевому фітнес браслеті, тільки з фітнес браслетом непотрібно мучитись в налаштуваннях і можна плавати довго в озері. Якби це був не подарунок і дружині він не сподобався, то я б його повернув і забрав за нього гроші!

Добрий день, Віталій!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своїм досвідом, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.
      Якщо виникнуть додаткові питання, дружина завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться та допоможуть вирішити питання.