- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Дуже крута колонуа, більше 1,5 року ніяких нарікань, звук на висоті. Гучність шикарна. Заряд тримає прекрасно, води і морозу не боїться. Якість пластику на висоті. Беріть і не думайте, краще за таку ціну знайти мабуть нереально.
- Достоинства:
- Все просто супер
- Василий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка не працює, пропрацювала 10 хвилин,н далі загорівся червоний індикатор, постійно на зарядці і не вмикається. Жах!! Негайно зніміть усю партію з продажу- ціла купа аналогічних коментарів у інших покупців!!!
Представник постачальникаВітаємо! Шкода, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
Якщо дістався бракований екземпляр - діє 14 днів для оформлення процедури повернення товару, а також є можливість звернення напряму до сервісного центру виробника для більш оперативного та безкоштовного обслуговування. Для цього потрібно звернутись до відділу тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.
- Валерий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер.
- Лилия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На видачі в Розетці не перевіряла так як поспішала на роботу. Мені її розпакували, сказали що розряджена віддали. Стоїть за зарядці більше години і не вмикається і червоним світить індекатор
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не вмикається
- Олександр М***
В мене походу така сама біда. На зарядкі включається і грає звуку добавив вирубилась.
А без зарядки не включається
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Доповню попередній відгук. Спілкування з підтримкою принесло наступне: сплачуєте доставляння до нас на діагностику, далі буде видно що з нею. Можливо хтось кайфує від цього, але для мене воно того не варте - витрачати гроші і час на оце. Висновок: колонку в сміття, від бренду триматися якомога далі.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Та сама історія, що у багатьох. Пропрацювала до закінчення гарантійного терміну (до речі, а чому його урізали з 2 років до 1) і приїхали. Не раджу.
Представник постачальникаДобрий день!
Ця модель завжди постачалася з гарантійним терміном 12 місяців — це легко можна перевірити за інформацією, зазначеною на коробці та в посібнику користувача.
- В'ячеслав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свою ціну для виїздів на природу те що треба
- Достоинства:
- Час роботи
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
ОБМАН! Після тонни переписок, та запитань виявляєтся що номінальна потужність цих колонок 20ть ват, а 30ть яку вони заявляють то пікова, і реальна потужність динаміків менша ніж заявлено в описі, і підсилювач про який тут їхній предсиавник заявляє теж має номінальну потужність при використанні таких динаміків видає 20ть ват, а 30ть то можлива пікова, при тому що фактично ніхто не буде ці колонки слухати на піковій, і при цьому щє є китайський аналог тут так само на розетці дешевший за цю колонку і без омани покупців реальну номінальну потужніжність має 30ть ват, навіть виглядає абсолютно так само! І я маю на увазі колонку Hi future ripple 30ват, там динаміки номінально 20 10, а не пікові 15 5, тобто ця hator aria дорожча та щє й людей обманюють!
Нікому не рекомендую цю колонку бо оьман в характеристиках що тут, що на їхньому офіційному сайті!- Достоинства:
- нема обман в характеристиках!
- Недостатки:
- обман людей рельна потужність колонок 20ват а не 30ть пікових
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
на питання н іхто не відповідає, є сильна підозра що опис вводить в оману, написано та і десь проскакувала щє інформація що в цій колонці стоїть 2ва динаміка басовий 20watt і високочастотний спікер 10 watt але подивившись на фото розібраної колонки тут у відгуках можна побачити маркування на динаміках 15 5 відповідно, дивна ситуація, дуже не хочеттся отримати колонку та побачити це по факту, а щє якщо зробити замір? То звідкі ж у описі такі дані 30тт Ватт сумарна та 20ть 10ть ватт відповідно звідки вони беруться? Може реальна їх сумарна віхідна не 30ть а 20? Хто пояснить?
- Достоинства:
- не знаю
- Недостатки:
- не відповідають чесно
Представник постачальникаВітаємо!
Даний товар відповідає заявленим характеристикам, один динамік нч 20W, другий вч 10W та підсилювач ACM8625M, який може "видати" від 40W до 60W, з боків це пасивні випромінювачі.
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Через полгода перестала включаться без зарядки
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Не включается без зарядки
Представник постачальникаВітаємо!
На дану модель діє гарантійний термін 12 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Схожа проблема як і у інших - пропрацювала рік і перестала заряджатись. Але звук дуже дуже хороший.
- Достоинства:
- Якісний звук, зручність
- Недостатки:
- Виходить швидко з ладу, проблеми з підключенням, швидко ви
Представник постачальникаВітаємо!
Рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.- Артур С***
Звернувся до сервісного центру. Ремонт провели дуже швидко. Після цього колонка працює без нарікань вже півроку.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже сподобалвся ,якість звучання на висоті...
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Грала не погано, використовувалась не багато, трохи більше року з дня придбання і перестала в один день заряджатись =((
- Достоинства:
- Не поганий звук
- Недостатки:
- Пропрацювали трохи більше року і перестала заряджатись!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Замовив 2.01, отримав, навіть доби не пройшло, і вона перестала вмикатись. Відправив колонку до СЦ, більше двох тижнів вони її "ремонтували". Із СЦ я отримав зовсім іншу колонку, я не знаю, що вони з нею робили, скоріш за все запхали китайські, дешеві колонки. Вона взагалі стала по іншому звучати. Звук увімкнення/підключення інший. Баси перебивають слова, звук як з відра. Режими перемикав. Знав, то замовив дешеву китайську.
Максимально НЕ РЕКОМЕНДУЮ, навіть, якщо вам просто в гараж вона потрібна. Вона або зламається або відправлять не зрозуміло що.
Тепер я гроші повернути не можу, так як 14 днів вже пройшли.- Достоинства:
- Недостатки:
- Вся колонка один великий недолік
Представник постачальникаДобрий день!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Шукав не за всі гроші світу колонку з якісним звуком/потужністю і максимально універсальну, що б і біля компа була норм і на природу з собою. Ця модель задовольнила потреби. Звук чудовий як для портативки, а далі будемо дивитись. В мене переферія теж від цього бренду декілька років, проблем не було.
- Достоинства:
- якість звучання, матеріали, ціна
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка реально навалює, для кімнати 15м² з головою. Зі 100% до 0% розрядилась за ~10 годин на гучності 60%
- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- При, менше 20% заряду, починає постійно видавати звук, що потрібно її зарядити, тим самим перериває музику. Навіщо це, не зрозуміло
- Владислав К***
Не довго музика грала(
На наступний день, колонка просто не хоче запускатись, для того, щоб її увімкнути потрібно під'єднати до шнура зарядки і тільки так вона вмикається. Дуже дивно. - Богдан П***
У меня такая же проблема что не включается без питания. Решили как то?
- Владислав К***
Богдан, написал в техподдержку на сайте Хатора и отправил им в СЦ на ремонт, жду чем закончиться.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Качественный звук )
- Сергій С***
может ,но завышают планку ценовую.!!!!
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ну что могу сказать, басы классные и громкость тоже, не жалею что взя
- Недостатки:
- Минус что юсб сильно короткое, есть в продаже провода и по 1.5 длиной метра а этот где-то метр, но это я придираюсь, ну большой минус нет блочка зарядки(((
- Александр С***
А де Ви бачили щоб у комплекті з портативною колонкою був блочок зарядки? Такого нема навіть у колонках і по 14-20 тисяч грн.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка отличная. В связке с телефоном работает идеально. Но, есть один нюанс. При подключении к ноутбуку настолько плохо себя ведёт, что хочется выкинуть её в окно. Периодически на секунды пропадает звук, причём независимо ни от чего, и это очень раздражает, т.к. не слышишь половину сказанных букв. Но иногда работает вполне нормально и эти потери звука не так часто происходят. При воспроизведении голосового его невозможно слушать. Windows 11
- Достоинства:
- Отличный звук
- Недостатки:
- Периодические пропадания звука при подключении к ноутбуку
- Тарас Б***
Чи не можуть бути проблеми з ноутбуком?
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарний звук
- Селиванченко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Забавный факт. В новой колонке новые звуки. И походу новое ПО. Если делать соединение двух колонок . То когда 1ая колонка новая. Звук громче и чище. Когда делаешь через старую где ещё звуки при включение голосовые на англ. То звук тише.
- Достоинства:
- Ребята покупайте сразу 2. Вы вообще не пожалеете
- Недостатки:
- Их просто нет
- Селиванченко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
А вот теперь это сила !!!!! Компания Нator вы бомба . Теперь у меня всё готово 4 использованию!!!!!!ребята ещё и немного обновил. Прошивку теперь включается с новыми звуками , теперь не трудно отличить где основная колонка, а где та что подключается к ней!
- Достоинства:
- Отличный качественный звук,долго держит, офигенно дизайн! Цена!!!
- Недостатки:
- Та вы шо?) мне бы ещё их мышку ваще было бы песня!)))))
- Селиванченко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Увы что-то на складах напутали. Мне прислали чью-то колонку что шла на гарантийный ремонт. Сам товар оцениваю на твердую 5 звёзд. Но к сожалению в течении недели ждать компенсацию средств. И по новой заказывать.
- Достоинства:
- Колонка топ
- Недостатки:
- Прислали не новую, с пункта не забрал.
- Селиванченко Л***
Забыл сказать . У меня уже есть такая и ей полностью доволен , заказал вторую понимая что будет ваще бомба!
- Селиванченко Л***
Деньги вернули спасибо!
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Перестала работать. Мигает синим светодиодном.
- Владимир
Разрядил полностью. Видимо произошёл сброс. Зарядил. Работает.
Представник постачальникаДобрий день!
На дану модель діє гарантійний термін 12 місяців, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороша за свои деньги
- Володя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Досить пристойна колонка, як за такі гроші!
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Відповідно!!!
- Достоинства:
- Звук...
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Користуюсь більш ніж 6 міс. Звук, враховуючи ціну і габарити, доволі непоганий. На середній гучності заряд тримає годин 5. Через кілька місяців почалися глюки, не часто та дратує, доводиться вимикати і вмикати. Використовую для перегляду відео на ноуті, що до музики, звук об'ємний але погано збалансований.
- Достоинства:
- Хороший звук, цікавий дизайн.
- Недостатки:
- Зависання.
- Михайло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Не рекомендую через місяць часу з нею почалися проблеми
- Достоинства:
- Не відчув
- Недостатки:
- Хрипить час від часу ,кожне підключення грає по іншому , пропадають низькі частоти,розетка гарантійне обслоговуння перекидає на когось іншого
Представник постачальникаВітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
На дану модель діє гарантійний термін 12 місяцві, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Перестала працювати через 15 днів,використовувалась 5 разів.
- Достоинства:
- Відсутні.
- Недостатки:
- Описав вище.
Представник постачальникаВітаємо!
Рекомендуємо виконати скидання налаштувань до фабричних згідно з рекомендаціями в посібнику користувача. Якщо ситуація не зміниться, для консультації з налаштування, рекомендуємо звертатись напряму до тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.- Вадим Ч***
Пробував,ще до того як написати відгук.
- Вадим Ч***
Знову колонка перестала працювати,це якийсь треш,також є негативний досвід з мишкою від компанії Hator.Не рекомендую продукції цієї компанії.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка бомба. Звук шикарний глибокий. Заряд тримає супер. Рекомендую.
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Заказал 2.01.2024 (номер заказа № 797 659 613) получил 4.01.2024. Протестировал в различных условиях при воспроизведении с (Trovo;YouTube; другие проигрователи аудио) результат тот же! Если производитель считает что это басы, то я сомневаюсь...Желание одно: вернуть назад!!! Уверен, что производитель свяжется! Пы.Сы. режимы басов переключал, эффект тот же! Использовать колонку на 50% от заявленной тоже не вариант!
- Достоинства:
- пока не обнаружил!!
- Недостатки:
- при номинальной громкости чуть больше 50% на колонке при воспроизведении с различных устройств (ПК, смартфон) идёт неистовая вибрация боковых динамиков низких частот (хрюканье\рыпение).
- Владимир Д***
Итог данной ситуации: возврат товара. Отдельное спасибо за оперативность ROZETKA. Заявка на возврат оформлена за пару минут, зачисление денег за 2 часа и в тот же день.
- Медведєв С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук гарний але чомусь сама вимикається через кожна 30 хв. як вирішити проблему?
- Достоинства:
- звук клас
- Недостатки:
- вимикається кожні 30 хв
Представник постачальникаВітаємо!
Спробуйте виконати скидання налаштувань до фабричних та перевірити якість зарядки. У будь-якому випадку у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Кравченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Користуюсь цією колонкою пів року,нарікань з приводу її роботи немає.Гучна і басиста
- Достоинства:
- Ціна-Якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Колонка супер. Звук чистый до 80%-90% громкости. Бассы лучше через эквалайзер проигрывателя настраивать. Штатный неочень. На природе или этой мощности хватает с головой, а в помещении кричать приходится, чтоб собеседник тебя услышал. Сравнивал с sony и jbl за 4000-5000грн, звук такой же. Нет смысла переплачивать за бренды. Я доволен одним словом.
- Достоинства:
- Цена-Качество.
- Недостатки:
- Нету.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)
- Сивенков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В цілому нормальна пласиикова колонка, але не тримає заряд 12 годин це не правда, може й тримає але на гучності десь 20ть відсотків від повної, а якщо не на багато менше приблизно 5 - 6 годин максимум, ніхто на вечірці не буде слухати колонку на малій гучності то ж опис - не правдивий! Гучна, але пластикові бухи, тобто корпус в середині тупо з дешевого пластику навіть без фібри, крім того не має захисту від пилу лише від крапель води тобто після тривалого використання пилюка буде від динамікив відпиригувати та утворювати нестандарині звуки під захисним кожухом і динаміками, в цьому прямий конкурент значно цю колонку обходить, не продумана індикація заряду.... А так в принципі достойна колонка за свої кошти.
- Достоинства:
- 30ватт справжні, гучна, швидка зарядка
- Недостатки:
- Не тримає заявлені 12 годин, баси гучні, але "пластикові" бухає, але немає м'якого басу як в наприклад у jbl
- Владимир Д***
Андрей, вы разработчик из NACA? таких требований даже к скафандрам не применяются)))!!!
- Ігор
Не знаю як на андроїді,але на айфоні індикація заряду колонки,показується у правому верхньому куті,біля батарейки телефону)
- Ігор
Андрюш,в тебе притензій наче вона 5к коштує,як та сама jbl..якраз таки на свої гроші вона точно грає)