- Валерій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
На п'ятий день перестала працювати. Звісно за такі гроші не варто було очікувати більшого, але все ж таки не п'ять днів
- Продавец Klever
Добрий день. Можливо проблема відбулась через перегорілий картридж. Спробуйте замінити на інший. Перед цим перевірте чи рідина не потрапила на контакти.
- ОлОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
купую вже другий раз, все працює без нарікань
- Продавец Klever
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Ми дуже раді, що Ви обрали саме нас)
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
1 невключається!
2 протікає!
3 незаряджається!
4 приїзжає з запіздненням!
5 за доставку платить замовник!- Достоинства:
- 0%
- Недостатки:
- 100%
- Продавец Klever
Добрий день. Поставте, будь ласка, вейп на зарядку (на 3-4 години), використовуваши для цього блок зарядки від мобільного (з силою струму не більше 2 Ампер) не швидкісної зарядки. Використовуйте рідину густиною 70/30. Сольова буде протікати, бо дуже рідка. Після зарядки увімкніть пристрій швидким 5ти кратним натиском на кнопку. Пристрій бюджетний і очікувати багато від нього не варто. Він розрахований на новачків, щоб спробувати чи пар замінить дим. Замовлення, як і обіцяли, відправили - 22.07. На швидкість відправки повпливати не можемо. Безкоштовна доставка в поштомати діє при оформленні замовлення від 300 грн, ваше замовлення дешевше.
- Владислав Д***
ЗАРЯДКА НЕПРАЦЮЄ! ІНДЕКАТОР СВІТИТЬ АЛЕ ЗАРЯДКА НЕЙДЕ! А відправку зробили на 1 день пізніше! Ваші шаблонні відповіді непрацюють! Скажіть краще як вирішити проблему!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Silver
Залив рідину але дима нема
- Продавец Klever
Добрий день. Підсистема вмикається швидким п'ятикратним натиском на кнопку. Для того, щоб локалізувати проблему і переконатися в ній - поставте, будь ласка, вейп на зарядку (на 3-4 години), використовував для цього перевірений (завідомо робочий) шнур для зарядки і блок зарядки від мобільного (з силою струму не більше 2 Ампер). З заводу акумулятори ідуть ще не розроблені, а тому індикація заряду може бути невірною.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Silver
Велике спасибі, купив дві штуки собі та батькові, все працює, раджу!
- Достоинства:
- Ціна дуже приємна
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.
- Евальт Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Акб не працюе на зарядку не реагує
- Недостатки:
- Брак
- Продавец Klever
Добрий день. З вами зв'яжеться наша тех. підтримка.