- Кароліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Чудовий корм, який став справжнім порятунком для нас. Собака їсть його з великим апетитом, хоча раніше доводилося довго підбирати підходящий варіант.
Щиро дякуємо за відгук!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Класний корм, собаки їдять з задоволенням!
- Достоинства:
- Ціна і пакування, ємкість
Щиро дякуємо за відгкук!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Товар відмінний,шерстяні довольні
Щиро дякуємо за відгук!
- Владлен У***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Отличный корм
Дякуємо за відгук!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собачки їдять добре. Жваві та здорові.
Щиро дякуємо за відгук!
- Олксандр К***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Купляю другий раз,перший мішок закінчився
Щиро вдячні за відгук!
- Валентина С***
Я теж замовляла цей корм в цього продавця!!! Корм був доставлений вчасно і гарної якості. Собані куштують його з задоволенням!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Дякую, наші собачки задоволені!
Щиро вдячні за відгук!)
- Журбенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Почалось випадання шерсті та собака стала в'яла... Нікому не раджу.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- почались проблеми у собаки
- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Товаром та продавцем задоволений на 5 зірок
Щиро вдячні за відгук)
- Николай Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Сельские собаки кушают.
Щиро вдячні за відгук.
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм хороший. Мій Йорк їсть з задоволенням, шерсть блищіть) все супер, трошки крупний )
Щиро вдячні за відгук)
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Після замовлення телефонував магазин. Весь шлях відображався. Доставка була швидко. Великий пакунок корму. Мій тойтер'єр нормально їсть. Навіть доречі алергія на шкірі зійшла. Мабуть корм підійшов. Замовленням задоволені і звісно рекомендую і корм і продавця
- Достоинства:
- Нормальна фракція для невеликого тойтер'єра, не дорого .
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за такий детальний відгук)
Нам дуже приємно, що ви задовлені покупкою.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Дуже гарний корм за свою ціну. Кокер спаніель їсть з задоволенням.Чемний консультант , швидко все відправили . Рекомендую як корм , так і продавця .
- Достоинства:
- Ціна, якість .
Щиро вдячні за відгук.
Бажаємо вам і надалі , вдалих покупок!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм прийшов доволі швидко , пес їсть, хоч і спекотно на дворі, Малати не хочуть їсти в спеку Подивимось,як на далі буде
- Достоинства:
- Ціна не велика фракція
- Недостатки:
- Поки ще не виявилися
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Трохи довго чекали,хотілось побистріше.
- Достоинства:
- Кількість і ціна
- Недостатки:
- При оформленні висвічувалась ціна доставки, а коли оформоення стало активним, ціна доставки зникла.
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук.
- Марта К***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Алабаю сподобався , дякую, буду брати ще
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 40 кг
Все як завжди топ)
Щиро вдячні за відгук)
Нам дуже приємно, що ви залишаєтесь задоволеними)
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 40 кг
Дякую! Все чудово!)))
Щиро вдячні за відгук.
- Лєна С***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм підійшов,не гірчить.Дякую за оперативну працю.Буду замовляти ще.
Щиро вдячні за відгук)
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Дуже швидко, корм дуже якісний, наши пітомци дуже задоволені, дякую
- Достоинства:
- Швидко, хороший продавец
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук...)
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою)
- Любов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Тут все добре. І скільки беру корм в різних місцях,то поки що це лідер!!!
- Достоинства:
- Швидко дешево
Щиро вдячні за відгук.
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм хорошої якості за невелику ціну, собакам подобається. Гарне обслуговування і дотримання термінів доставки, вказаних продавцем.
- Достоинства:
- Ціна / Якість
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук.
Для нас важлива ваша думка.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 40 кг
Дякую. Корм приехал. Хоть доставка была интересная, один пак в Харьков, один пак в Одессу.Все норм.
Щиро вдячні за відгук.
Бажаємо вам , і на далі, вдалих покупок.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Швидка доставка, якісно запаковано, середня фракція що зручно і для великих і для середніх собак, купувала для дворових песиків то вони задоволені)
- Достоинства:
- Низька ціна
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 40 кг
Собака їсть, а це головне. Для економ класу - кращий варіант.
- Достоинства:
- Ціна. Фасовка на вибір.
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук.
- Василь Я***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Товар якісний, відправляють вчасно, продавець, зв'язався зразу, я часто купляють цей корм, собака їсть.
- Достоинства:
- Корм якісний.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук.
Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою та нашим сервісом.
Бажаємо вам і надалі - приємних та вдалих покупок.
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Гарна ціна,швидка доставка
Щиро вдячні за відгук .
Корм норм, песик їсть добре, за пів року почувається нормально.
- Достоинства:
- Якість 5/ціна 5
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук.
- Алена З***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм собака ест с удовольствием
- Достоинства:
- Качественный корм, ща хорошую цэну
- Продавец PE-LP
Щиро вдячний за відгук та високу оцінку нашого товару)
- Володимир
Подивіться склад, він зовсім не якісний це економ корм, посуті даєте хліб собаці, краще бріт преміум, джемон, халф, і їх менше грам треба давати )
- Продавец PE-LP
Володимир, в описі до товару - вказано , що це економ клас.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Купую корм для метиса лайки і лабрадор. Собака їсть добре.
Щиро вдячні за відгук.
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм купуємо для не породистого пса , але пес відчуває себе здоровим , бадьорим і доречі шорстка гарно блистить
- Достоинства:
- Дешево швидка доставка
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару)))
- Сергій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм ціна якісь, кадебо їсть нормально підбуль теж норм.
Вдячні за відгук)
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Не плохой корм дворняги едят а вот Кане Корсо не хочет
Щиро вдячні за відгук)
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Нормальний корм. Собака прийняла без підмішування. Ціна приємна.
Щиро вдячні за коментар.
Ваша відгук - дуже важливий!
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Ну за свои деньги нормальный такой корм. Собаке понравилось, даже кот попробовал которому угодить тяжко ...!