- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собаки не їдять
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Мабуть не смачно
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собака не їсть
- Достоинства:
- Недостатки:
- Собака не їсть.
- Продавец PE-LP
- Продавец PE-LP
Можливо при введенні нового корму були не дотримані пропорції та послідовність введення. Новий корм вводиться в раціон поступовим додаванням до звичного корму, дотримуючись пропорцій та поступового збільшення корму
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм чудовий. Аромат, реально яловичина. Собакам дуже сподобався.
Дякуємо вам за відгук)
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм хороший, упаковано хорошо)
Щиро вдячні за відгук.
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Чудовий корм на свої гроші.. собаки задоволені
- Достоинства:
- Ціна та якість
Щиро вдячні за відгук.
Бажаємо вам , і надалі, вдалих покупок.
- Роман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Дякую, товар,упаковка, все добре! Замовляли в друге, без проблем! Окрема подяка Михайлу,Вдалих продаж!
Вітаю.
Щиро вдячні за звортоній звязок)
Нам дуже приємно, що ви зодоволені покупкою)
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Всё хорошо, собачка довольна
Спасибо- Продавец PE-LP
Дякуємо за відгук!
- МиколаПродавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Беремо цей корм вже напевно з пів року. Корм досить добрий, та за адекватну ціну; моє маленьке стадо з 3 пітбулів (і однієї кішки) щодня снідають ним, і ніколи не було проблем ні з апетитом, ні зі шлунком. За місяць з'їдають 2 таких мішечки. Також робота продавця на високому рівні: швидкий зв'язок у зручний спосіб, швидка доставка; корм завжди приходить добре запакований
Вітаю)
Щиро вдячні за відгук.
Ваш коментар дуже важливий)
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм підійшов нашій собаці.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Євдокія П***Отзыв от покупателя. Продавец: GamaEnergy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собака ест не с удовольствием.
Но ест, когда проголодаеться.- Достоинства:
Щиро дякуємо за відгук!
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Хорошее соотношение цены и качества
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм хороший, моя собака їсть його із задоволенням.
- Достоинства:
- Помірна ціна, ємність пакету 10, 20кг.
- Недостатки:
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Все ок.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: GamaEnergy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Нормальний корм, мои собаки їдять. Буду брати ще
- Достоинства:
- За свою ціну, нормальний корм
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец GamaEnergy
Щиро дякуємо за відгук!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм хороший. Подобається собакам. Дякую за швидку доставку!
- Достоинства:
- Якісний товар, ввічливе спілкування, швидка доставка
- Недостатки:
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Все ок.
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Максим Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
корм нормальний, собака їсть
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- відсутні (на мій погляд)
- Владлен У***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Як завжди супер все
- Достоинства:
- Не дорогий
Уже рік з цим кормом. Дві дорослі собаки їдять без нарікань.
Дякую за якісний продукт і швидку доставку- Достоинства:
- Собакам подобається. Вартість та швидка доставка
- Недостатки:
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм гарний на вигляд, але на жаль ні породистий пес,ні дворняжки не хочуть їсти (((
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
- Не їдять собаки
- Продавец CanaryUA
Доброго дня, дякуємо за відгук. Нажаль собачки іноді переборчиво відносяться до їжі і це нормально.
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Хороший корм. Купили для такси і безпородної активної. Собачки задоволені.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: GamaEnergy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм непоганийя собаки їдять
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец GamaEnergy
Дякуємо за відгук)
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: GamaEnergy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Моя собака хаскі їсть з задоволення
- Достоинства:
- Дуже смакує
Щиро дякуємо за відгук!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Connus. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Всім сподобалось
- Продавец Connus
Дякую вам!
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Хороший корм.
- Владимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
мої 4 дворняжки хрумкають цей корм аж на ура
- Достоинства:
- дешево,доставка вчасно
- Недостатки:
- собаки недолікив не знайшли))
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собака з'їла, все ок.
- вадим к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Німецька вівчарка їсть нормально але ненаідаеться
- Достоинства:
- Хороша ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собака їсть.
- Алексей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собакевич доволен, спс. Будем заказывать еще
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собака їсть ! Поки що більше нічого не можу написати , потрібен час щоби обʼєктивно дати оцінку ! Ставлю пʼять зірок , через те , що собака взявся їсти його відразу , для нашого песика це неабияка рідкість !
- Достоинства:
- Ціна відповідна до якості
- Недостатки:
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Випадково прийшов не той товар,але продавець швидко зав'язався,вибачився,в той же день відправив те що замовляла зі приємною знижкою та подарунками в якості бонуса,що приємно здивувало.Продукт відповідає якості,а продавець цінує кожен відгук і репутацію товара
- Достоинства:
- Відповідальні продавці.Якісниц товар та приємна ціна
- Недостатки:
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Непоганий корм для собак економ класу.Наш пес їсть добре.
- Достоинства:
- Досить якісний корм економ класу.
- Мазур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Собаки двіртер'єр їдять з задоволенням. Не худають)
- Достоинства:
- Ціна, якість
Представник постачальникаДякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару