Отзывы покупателей о Сухий корм для собак Good Friend 20 кг курка

• Юлия Т***

Всё хорошо.

• Юлия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Беру не первый раз.Все супер. Дякую.

• Руслан М***

Дуже хороший корм.

• Светлана М***

Собаки їдять з задоволенням

Достоинства:
    Смачний для улюбленців
    • Продавец  PE-LP

Щиро вдячні за відгук!

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Дуже хороший магазин,беру корм не вперше,собака їсть залюбки,Дякую за швидке відправлення,Рекомендую.

Достоинства:
    Швидка доставка,все влаштовує.

Щиро вдячні за відгук.
      Бажаємо вам і надалі вдалих покупок)

• Ірина І***

Хороший корм

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Невідмітила
    • Продавец  PE-LP

• хуторной с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Корм отлічний. Ціна краща.

• Продавец  PE-LP

Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару

• Вадим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Корм взял про запас.В хозяйстве три собаки.Понравилась быстрая доставка,быстрый отклик на заказ.Мешки пришли быстро и все целые.

Достоинства:
    Быстрая доставка
    • Продавец  PE-LP

Щиро вдячні вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару...)

• Юлія

Корм,відмінний,собачка їсть залюбки!

• Продавец  PE-LP

Щиро вдячні за відгук...!

• Ксенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Гарний бюджетний корм, підійшов як для курцхара так і для фокса ну а дворняга взагалі упліта'є за обидві щоки. Купуємо вже більше року, завжди швидко відправляють. Дуже ввічливі привітні менеджери!

Достоинства:
    Ціна, підходить різним породам собак
    • Продавец  PE-LP

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Якісне обслуговування клієнта, швидка доставка товару. Собака їсть добре.

Щиро вдячні за коментар.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Собакам сподобався

Щиро вдячні за відгук)
      Нам дуже приємно) , що ви задоволені покупкою)

• Ольга Г***

Гарний корм.

Достоинства:
    Собака їсть
    Недостатки:
    Поки що не має
    • Продавец  PE-LP

Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару)

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Замовляю другий раз корм добрий собака вже з'їв два мішки замовила ще два їсть з задоволенням
    Як на таку ціну то дуже добрий корм.

Вітаю.
      Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.)

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Собака добре їсть на свою ціну думаю добрий корм.Собака сусідки до цього їв тільки варену їжу корм не давали.Так як сусідка виїхала бо ми живемо біля зони бойових дій.Годую тепер його я а мені ніколи готувати собаці.То вирішили спробувати корм сподавсь одразу їсть з задоволенням собака безпорідний.

Достоинства:
    Ціна і швидка доставка.Ну і що подобається собачці.

Щиро вдячні за відгук .

• Ксенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Собакам зайшло! З урахуванням що це три різні породи курцхар, Фокс, двортирєр.

Достоинства:
    Ціна, швидко відправили.
    • Продавец  PE-LP

Дякуємо за відгук!
      Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою !

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Нормальний корм. Економ. Додаю собакам в кашу. Але обов'язково додаю вітаміни і фарш.
    Сам корм їдять із задоволенням.

Достоинства:
    Недостатки:
    Собака не зможе з таким кормом набрати вагу.
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Ужасний корм,виброшені деньги на вітер

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Поповнив запаси корму для свої друзів. Все чудово.
    Дякую.
    п.с. Укрпошта здивувала, 16 липня замовив, 20 отримав. Спрацювала як нормальна потова служба. Посилка йшла не через Львів, Київ, Львів і до мене а Прямо із Львова до мене. Невже смілянський ( з малої букви, бо не може нормально організувати роботу підприємства) взявся за роботу нарешті? Час покаже.

Достоинства:
    Недостатки:
    Мої друзяки недоліків не виявили.
  • Денис Ш***

Собака їсть

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки немає
  • Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Перший раз купив цей корм для свого песеля,до цього брав інші. Їсть з задоволенням,але без жадібності,думаю звикне і буде все добре. Ну що цікаво,кицька його також хрумає,хоч гранули й твердуваті й завеликі для неї.

Достоинства:
    Бютжетний
    Недостатки:
    Довго очікував доставку
    • Продавец  PE-LP

В першу чергу - дякую за ваш відгук.
      Дуже радий, що вашому улюбленцю корм сподобався...
      А стосовно доставки, то вона здійснювалася укрпоштою,
      тарифи якої дешевші але при цьому вона довше доставляє замовлення.
      Про це явище я стараюсь завжди наголошувати.

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Про якість цього корму не можу сказати нічого,тому,що зі своїм хвостатим другом чекаємо замовлення вже шостий день... Мабуть це перше і останнє моє замовлення у цього продавця...

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Незрозумілі строки доставки
    • Продавец  PE-LP

Стосовно доставки.
      Доставка Укрпоштою ніколи не була швидкою, про це явище я зазвичаю попереджаю, натомість її перевагою є низька вартість. Повпливати на швидкість Укрпошти я не в змозі.
      А стосовно самого корму то буду чекати відгуку адже для мене важлива ваша думка про товар який ми продаємо.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Це замовлення вже шосте у цього продавця.
    Мої друзяки, їх двоє, їдять з апетитом, інколи недоїдають або все вилизують, залежить від настрою і погоди.
    Моя оцінка про продавця - відмінно.
    Дякую.

Достоинства:
    Якісний, нормальний корм. Відносно демократична ціна.
    • Продавец  PE-LP

Дякую за відгук.
      Радий, що ви задоволенні покупкою.

• Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Якісний,економ клас,гранули круглі і пласкі,не розламані, виробництва Румунії, собаки їдять.

Достоинства:
    Е м'ясна сировина,ціна
    • Продавец  PE-LP

Дуже вдячний за відгук.

• Евтушенко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Собаки їдять з задоволенням

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Моїм улюбленцям дуже сподобався

Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Сергій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GamaEnergy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Взял этот корм уже второй раз. Дратхаар прекрасно наминает его за обе щеки)) а вот дворовая интеллигенция (Герда Балувана) та ест немного хуже, хотя когда добавить туда немножко бульона,съедает всё за милую душу.

Достоинства:
    Цена, качество.
  • Константин

Выкинул 20 кг потому как пришло тухлое воняет какой-то тырсой и пропавшеми семечками не советую !!!!!!!!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Optiwash. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Якість ціна

Достоинства:
    Якість ціна
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Ок

• Продавец  StarLight

• Людмила З***

Все добре наші такси їдять із задоволенням

• Клавдія К***

Все супер

• Продавец  GamaEnergy

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Доставили швидко. Вівчарка їсть з задоволенням. Незнаю на скільки він корисний, з часом буде видно.

Достоинства:
    Їсть з задоволенням
    Недостатки:
    Поки що не має
  • Михайло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару

• Галина Б***

Дякую

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1

Беру цей корм вже третій раз, все добре, песик ситий, хазяйка довольна. Рекомендую.