- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Все відповідає опису. За свої гроші — норм варіант.
- Продавец Props
Максим, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Аромат неймовірний! Сподобався!
- Достоинства:
- ціна
- Продавец Props
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дає миттєвий охолоджуючий ефект після нанесення. Приємно пахне.
- Достоинства:
- Недостатки:
- не має
- Продавец Props
Дмитро, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дуже задоволений лосьйоном. Після нього шкіра свіжа, доглянута, без подразнень. Антисептична дія справді відчутна — після гоління немає ані печіння, ані почервоніння.
- Продавец Props
Богдан, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Лосьон сподобався! Подобається, що він на спирту, гарно вгамовує подразнення, після першого прискання пече, після другого нічого не відчуваю. Помпа працює бездоганно, прискаю прямо на обличчя, заплющивши очі. Запах складний, на любителя, мені швидше подобається ніж ні. На додаток великий об'єм.
Братиму й надалі. Хіба, що спробую інші з цієї серії.- Достоинства:
- Запах спирту надихає, гарно вгамовує подразнення, помпа, запах, великий об'єм за невеликі гроші.
- Недостатки:
- Запах на любителя.
- Продавец Props
Юрій, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Норм
- Продавец Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Роксолана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Любимый лосьон мужа. Покупаю уже не первый раз.
- Продавец Props
Роксолано, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Перші враження від лосьйону дуже позитивні. Обʼєм приємно здивував, як і доступна ціна. Склад хороший. Зручний розпилювач — ще один плюс. Аромат не різкий, для мене навіть доволі легкий і ненав’язливий. Поки що ставлю впевнену пʼятірку.
- Продавец Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Гарний лосьйон
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Продавец Props
Андрію. щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Анатолій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Хороший лосьйон — заспокоює шкіру та приємно пахне. Покупкою залишився задоволений.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Props
Анатолію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Лосьйон виконує свою функцію — зменшує подразнення і допомагає шкірі швидше заспокоїтись після гоління. Відчувається легке печіння при нанесенні, але воно швидко проходить. У цілому — надійний засіб.
- Продавец Props
Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Гроші на вітер
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Подразнення не знімає зовсім
- Продавец Props
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук і щиро шкодуємо, що лосьйон не виправдав Ваших очікувань.
Нам прикро чути, що засіб не допоміг зняти подразнення.
Кожна шкіра індивідуальна, і, на жаль, іноді навіть якісний продукт може не підійти.
Дякуємо, що поділились враженням — це допомагає нам ставати кращими.
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Товар якісний, добре пакування посилки.
Продавець швидко зв'язався, впевнився у правильності замовлення, надіслав товар дуже швидко. У подарунок наліпки бренду)- Достоинства:
- Якісний товар, сервіс
- Продавец Props
Іване, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Замовляла чоловікові — залишився дуже задоволений.
Особливо відзначив зручний розпилювач — лосьйон легко наноситься, нічого не проливається.
Аромат приємний, легкий і свіжий, не перебиває парфум, а навпаки — доповнює.- Достоинства:
- висока якість
- Продавец Props
Ольго, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Я почав шукати лосьйон після того як всі брендові відомі марки стали схожі на шматок л***а. І що я можу сказати, що українськи бренди вражають. Дуже крута якість та ціна. Лосьйон просто ТОП!!! А запах такий , що можна використовувати якщо ваші парфуми закінчились) Дуже круто. Дякую виробнику
- Достоинства:
- Якість, запах, ціна
- Продавец Props
Романе, щиро дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наш лосьйон залишив у Вас гарні враження! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Крутий лосьйон.
- Достоинства:
- та все в засобі сподобалося
- Продавец Props
Денисе, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що лосьйон залишив у Вас гарні враження.
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дуже рекомендую засоби цієї торгівельної марки. Все, що замовила - якісне та дуже сподобалося чоловікові. Цей лосьйон неймовірного аромату. Чоловік просто у захваті.
- Продавец Props
Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Щиро раді, що вам все сподобалося та з нетерпінням чекаємо за новими покупками.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Лосьйон крутий! Я в захваті!
- Достоинства:
- Дизайн, ціна, запах
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец Props
Руслане, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш лосьйон залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим амовленням!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Вперше користуюся лосьйоном з розпилювачем. Це досить зручно та економно. Сам лосьйон сподобався. Не сушить шкіру та має приємний запах.
- Достоинства:
- приємна ціна
- Продавец Props
Олег, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Раді, що наш лосьйон залишив у Вас гарні враження!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Лосьйон достойный. Аромат шикарный. Не сушит кожу. Мне понравился.
- Достоинства:
- цена, запах, удобный распылитель
- Продавец Props
Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Раді, що лосьйон залишив у Вас гарні враження.
- Валерій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Все ок! Лосьйон сподобався! Трішки пече при нанесенні. Гарно дезинфікує.
- Достоинства:
- низька ціна і гарна якість
- Продавец Props
Валерій, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Кирило П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
За таку скромну ціну - дуже класний засіб. Трішки підпікає одразу після нанесення, але як на мене - це дуже добре. Добре дезінфікує. Мені сподобався.
- Достоинства:
- Ціна, запах
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Props
Кирило, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш лосьйон залишив у Вас гарні враження.
- Ян Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Все класно. Продукт - вогонь. Дизайн засобів у цього бренда мені дуже імпонує. Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- зручний розпилювач, приємний запах
- Продавец Props
Яне, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Нічогенький лосьйон. Трішки підпікає при нанесенні, але кілька хвилин і все ок. Подразнень не залишає. Аромат приємний не набридливий.
- Достоинства:
- знімає подразнення
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Props
Максиме, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Чудовий аромат. Зручний, не сушить. Сподобався.
- Достоинства:
- Зручний розпилювач
- Продавец Props
Юрію, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що замовлений лосьйон залишив у Вас гарні враження.
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Заказывала мужу. Ему лосьон понравился. Не сушит кожу и приятно пахнет. Изучила состав: содержит спирт, но почитав поняла, что спирт дезинфицирует и растворяет микрочастицы жира и грязи. Поэтому в принципе состав порадовал.
- Достоинства:
- приятный аромат
- Продавец Props
Олено, лякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Можливо, лосьйон і гарний , але не для мене . В його складі є спирт , тому і пече . Спокусився на гарні відгуки і на те , що товар український . Але це , як виявляється , нічого не означає . Перепрошую і повертаюся до перевіреної роками нівеї .
- Достоинства:
- Ніякої
- Недостатки:
- Спирт
- Продавец Props
Михайло, дякуємо за ваш відгук! Дійсно, у складі нашого лосьйону після гоління PerfomeN №1 є спирт (Alcohol Denat), що зазначено в описі товару. Спирт виконує важливу функцію — забезпечує антисептичний ефект, допомагаючи уникнути висипань та подразнень після гоління. Крім того, у складі є компоненти, що забезпечують зволоження та захист шкіри:
Aqua (Water): підтримує вологу та гідратацію шкіри.
Glycerin: зволожує та покращує еластичність.
Betaine: зменшує подразнення і зберігає вологу.
Aloe Barbadensis Leaf Extract: заспокоює шкіру та зменшує почервоніння.
PEG 40 Hydrogenated Castor Oil: робить шкіру гладкою та м'якою.
PEG-400: додає додатковий шар вологи.
Allantoin: допомагає відновити шкіру після гоління.
Ми цінуємо вашу чесність і шкодуємо, що продукт не підійшов саме вам.
- Сергій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Цей лосьйон дуже гармонійний з шампунем цього ж виробництва. Вони гарно поєднуються адже мають схожий аромат. Тому немає ось цього дисонансу в ароматах. Сам лосьйон прикольний. Закінчиться - замовлю ще.
- Достоинства:
- Не пече, не сушить шкіру
- Продавец Props
Сергію, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Шаганенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Подобається, що в цьому лосьйоні є розпилювач. Не потрібно додатково розтирати лосьйон в долонях для нанесення на обличчя. Не сушить шкіру - це головне. Ознайомився зі складом - теж залишився задоволеним. Для порівняння навіть взяв подивитися інший лосьйон, яким користувався до цього. Там склад зовсім хімозний.
- Достоинства:
- зручний у використанні, ціна
- Продавец Props
Андрію, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Хороший лосьйон. Після висихання не залишає липкої плівки на обличчі, знімає почервоніння після гоління. Аромат чудовий. Був приємно здивований, коли прочитав, що засіб українського виробництва. Це круто, що у нас виготовляють таку якісну косметику.
- Достоинства:
- Дуже крутий аромат
- Продавец Props
Віктор, щиро дякуємо за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Николай В***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Лосьйон дуже сподобався. Зарах крутий. Після гоління заспокоює шкіру, знімає подразнення. Шкіра після нього приємна на дотик та мʼяка. Тепер буду замовляти його завжди.
- Достоинства:
- заспокоює шкіру після гоління
- Продавец Props
Миколай, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ващі нові замовлення.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Досить непоганий лосьйон. Свіжий насичений аромат, але не набридає. Приємна ціна. Знімає подразнення після гоління.
- Достоинства:
- Знімає подразнення, дезинфікує
- Продавец Props
Денисе, дякуємо Вам за відгук, нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Лосьйон має приємний аромат, освіжає. Має зручний розпилювач. Швидко висихає на обличчі. Стайлінгами цього бренду вже користувався, вирішив впробувати і лосьйон. Як завжди все на вищому рівні. Косметика якісна.
- Достоинства:
- Знімає подразнення, приємний аромат
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец Props
Олександр Шалагін, дякуємо Вам за відгук та покупку в нашому магазині! Будемо раді Вашим новим замовленням!