Отзывы покупателей о Мобильный телефон MKTEL 14 PRO MAX кнопочный на 4 карты Nano SIM серебристый (75745986)

Оценка пользователей 3.33/5
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Sand

китайська дешева річ, якшо треба сімки, то на день певно заряду вистачить або тримати весь час на зарядці. На свої гроші свою роботу робить. Оцінка товару - 3. Продавцю 5

Достоинства:
    4 сімки, ціна
    Недостатки:
    отримав, вмикаю, не вмикається. Заряджав 24 години, увімкнувся, повний заряд тримав, через добу вимкнувся, хоча всі поділки були
  • Назарій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Silver

• Надія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Sand

Замовила телефон для мами,у мене мама працює на фермі.Прийшов зовсім не робочий,на зарядку тримала сутки,ні на що не реагував навіть не вімкнувся.Шановні клієнти люди якщо ви будете щось брати в цьому магазині с перша подумайте,добре чи в них купляти.Я купила навіть і кошти не повернули кошти

Достоинства:
    Не вірний магазин
    Недостатки:
    Брешуть
  • светлана м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Silver

Получила 16декабря телефон.. Все устраивает.. Есть одно но западного нету.. А так для мамы хороший. s

• Олександр М***

що за западний?

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Sand

Замовила телефон для мами, вона інвалід, хотіла кнопковий. Оплату зробила одразу. Але цей телефон їй не сподобався зовсім. При поверненні, сказали відправити Новою поштою, а гроші відправлять на мій рахунок. Пройшов тиждень ніякого повернення грошей немає. Як телефоную, номер в не зони доступна. На повідомлення відповіді теж не дають. Ні в якому разі не рекомендую зв'язуватись з цим продавцем.

Достоинства:
    Не знайшла
    • Продавец  Disero

Добрий день, Наталія! Повернення коштів відбувається протягом 5 робочих днів (повернення ми отримали 9.09) Повернення виконали в сроки. Нажаль ви телефонували у вихідні дні, коли скорочені тому нажаль тефон був вимкнений. Нам дуже шкода що трапилася така ситуація. Ми приймемо до уваги дану ситуацію і обов'язково покращимо наш сервіс!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Sand

Телефоном повністю задоволений! Приємно здивувала комплектація, бо неочікувано що у комплекті з телефоном йде прозорий силіконовий чохол та тримач на руку та якісний шнур для зарядки. Телефон швидкий, зв'язок гарний на всі 4 сім картки, навіть у період вимкнень світла (що дуже важливо). Заряд тримає довго, а сам телефон заряджається швидко. Рекомендую, особливо корисно буде тим у кого декілька сімок.

Достоинства:
    Зв'язок, 4 сімки, швидкість, комплектація
  • Алина В***

Надіслали неробочий телефон

• Олександр

може не вмикатись якщо батарея знімна і контакти заклеєні плівкою

• Алина В***

Мені попався заводський брак. В даній моделі телефону батарея не виймається