Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Проектор Senxin мини кинопроектор UR148WY и видеопроектор мультимедийный для домашнего кинотеатра с пультом ДУ и динамиком 1080p HD Led 220ВТ

Оценка пользователей 3.5/5
  • Сергій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: White-Yellow

Качество - дно, доставляли 10ть дней и по итогу не читает звуковую дорожку в mpeg 4 , не советую ни кому

• Продавец  SmatX

Вітаємо. Прикро, що так сталося. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання.

• Євген Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: White-Yellow

Вночі працює чудово, але і вдень при закритих шторах зображення непогане, головне що велике. Наче голограми , наче з майбутнього.

Достоинства:
    Велике зображення
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: White-Yellow

Не рекомендую, тільки для ютубу, при передачі з ноутбука через hdmi через 10 хвилин відбувається зависання проектору, що знімалось тільки відключенням від живлення

• Продавец  SmatX

Вітаємо. Можливо дана позиція має брак. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання обміну чи повернення коштів.

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: White-Yellow

Як вже було раніше сказано ,в день якість на відмінно від вечора погана ,але працює добре .

Достоинства:
    В загальному задоволений і ціною і проектором.
    Недостатки:
    Наразі немає .
    • Продавец  SmatX

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: White-Yellow

Дарма витрачені кошти . Якісь про дно. Не можливо дивитися. Ну впринципі які гроші,така якісь

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Просто жах
    • Продавец  SmatX

Доброго дня! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.

Шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми розуміємо ваше розчарування. Проте хочемо зазначити, що ми завжди намагаємось надавати чесний опис і фото продукції, орієнтуючись на співвідношення ціна/якість.

Якщо товар має суттєві недоліки, ви маєте право повернути його протягом 14 днів — ми завжди відкриті до діалогу та вирішення подібних ситуацій.

Сподіваємось, у майбутньому зможемо залишити у вас краще враження

• Евгений Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: White-Yellow

Гарний проектор за свою ціну, яскравий та насичений, якщо є слабке освітлення то зображення втрачає в контрасності, а в темряві зображення відмінне. Маленький розмір дозволяє носити його із собою. Гарний проектор за свою ціну. Також продавцю велике спасибі за подарунок.

Достоинства:
    Гарна картинка, компактний розмір, легкий, добра контрастність при темній кімнаті.
    Недостатки:
    За таку ціну немає.
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Вадим К***

Я в шоці був)
    Не очікував таких вражень від нього) чудова картинка, звук гарний) топ за свої гроші)

Тепер можна в кінотеатри не ходити

Достоинства:
    Компактний.
    Швидко підключається до любого пристрою.
    Легкий у застосуванні.
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за позитивний зворотній зв'язок!) Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Ігор Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: White-Yellow

Нормальний проектор все працює на 3 .

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    З телефона передача відео некоректна
    • Продавец  SmatX

Доброго дня, дякуємо за відгук. Передача відео з телефону повинна бути коректна. Вам зателефонує менеджер для допомоги налаштування або заміни на інший проєктор.