Отзывы покупателей о Детское пюре Gerber Кабачок 80 г (7613287348036)
- Светлана С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Новая позиция в ассортименте Гербер
- Достоинства:
- Наконец-то у Гербер появился кабачок!
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Наш любимый овощ теперь кабачок ! Для начала прикорма я выбрала компанию Gerber и не прогадала . Малышке понравилось с первой ложки ! У продукта хороший состав где нет ничего лишнего и отличная консистенция для первой ложки ! Очень удобный объем , в начале прикорма хватало на два раза и не нужно было ничего выбрасывать . А любимое лакомство у нас Gerber чернослив . Когда малышка видит баночку визжит от радости .
- Достоинства:
- Отличный состав, хороший вкус, хорошая консистенция, удобный объем
- Недостатки:
- НЕТ
- Ксения Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Почали прикорм з кабачка, купила пару баночок ( думала, чи сподобається) Сподобався дуже!!!!!!
Відразу замовила ще інші пюре та каші.- Достоинства:
- Натуральний склад , без добавок. Ідеально для першого прикорму
- Юлія Н***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Гербер це чудовий початок прикорму для дитинки, можна почати давати навіть з 5 місяців, не буде ніяких алергічний реакцій! Беру Гербер тому що в них немає ні граму додавання солі та спецій! Кабачок має нейтральний присмак, діткам заходить на ура! Продукція Гербер багата на вітаміни! Тому рекомендую! Вся продукція Гербер дуже смачна для діток
- Достоинства:
- Без солі та спецій, нейтральний присмак, корисність
- Недостатки:
- За такі кошти, дуже маленька порція)
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Нам дуже сподобалось, якраз для першого прикорму
- Достоинства:
- Зручна форма
- Остапенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Вже майже місяць як почала водити прикорм своєму синочку разом з Гербер. Відмічаю дуже зручну порційність, яка необхідна саме для введення прикорму. Сину дуже подобається та їсть його із задоволенням. А я задоволена якістю і натуральністю.
- Достоинства:
- Зручність, натуральність, відсутність солі та цукру.
- Недостатки:
- Не відмічаю.
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Як з першою, так і з другою дитиною почали прикорм з овочевих та фруктових пюре «Gerber». У цього виробника мені подобається склад продукту, його якість та консистенція. Серед усіх виробників надаю перевагу «Gerber» - для початку дуже зручно купляти маленьки баночки, поступово переходячи на більш великі. Малюк полюбляє цвітну капусту, кабачок, гарбуз, моркву, всі фруктові пюре #пюре_Gerber
- Достоинства:
- Гарний склад, приємна консистенція
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Пюре доволі рідке, для першого прикорму взагалі супер і смачне, навіть трошки солодкувате, дитина їсть з задоволенням
- Достоинства:
- Смачне
- Недостатки:
- Не має
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Наш малыш попробовал практически всю линейку пюре Gerber. У него конечно есть свои фавориты. пюре Gerber кабачок- это любовь с первой дегустации, которая не забудется никогда. Какие бы вкусы пюре он не пробовал, кабачок всегда улетает на ура и является лидером гонки! Жидкая консистенция пюре Gerber просто идеально подходит для первого знакомства с едой! Также это говорит об отсутствии в составе пюре Gerber загустителей и стабилизаторов. Только натуральное сырье и питьевая вода, для ознакомления маленьких животиков с едой! Рекомендую пюре Gerber в качестве первого прикорма для вашей крохи!
- Достоинства:
- Натуральное сырье, отсутствие сахара и соли.
- Анастасия Л***
Вы во сколько начали давать пюре гербер с кабачка?
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Покупкою задоволені, все прийшло швидко! Малому смачно, а це основне будемо заказувати і далі!
- Достоинства:
- Смакота)
- Недостатки:
- Не має
- Екатерина А***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Гербер начала покупать, когда ребенку было 7мес. Отличный состав, консистенция, ассортимент вкусов.
- Достоинства:
- Состав
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Гарне пюре, замовляла одразу 6, тому-що перевірено ще старшою дитиною. Дітям смачно, склад гарний
- Достоинства:
- Гарний склад
- Недостатки:
- Не знайшла
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Гарне пюре, гербер на висоті
- Катерина К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Це був перший овоч в нашому раціоні,їмо з задоволенням
- Оксана П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Наш перший овочевий прикорм! Смачненьке, донечка з великим бажанням зʼїла кабачок Дякую за добре пакування! Буду ще замовляти)
- Достоинства:
- Зручно, корисно!
- Анастасия К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Кабачок від Гербер - це перший овоч, з якого ми почали прикорм. Всім раджу починати з нього. Він рідкий - не кріпить стул, він на смак нейтральний, він не алергічний.
- Достоинства:
- Рідкий
- Ольга В***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Кабачок - це класика для першого знайомства з їжею. Нейтральний на смак, не алергенний, легкий та корисний. Наступними овочами після нього взяла броколі, цвітну капусту і гарбуз. Потім додам мʼясні ("Ніжна індичка" та "Ніжне курча"), потім кашу (спершу безмолочну), потім фруктові пюре (починаючи з яблучного), бо до них діти найбільш ласі, але треба привчити спочатку до несолодкої їжі :) Якість продуктів Гербер не викликає ані підозр, ані нарікань, на відміну від Мілупи, в якій у складі є крохмаль. Усім раджу тільки Гербер.
- Достоинства:
- Безпечний перший продукт для немовлят
- Щербань У***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Дитині подобається.Особливо зручно у літню спеку брати із собою в подорожі.
- Достоинства:
- Зручність пакування , смак
- ІринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Отримали безкоштовну тестувальну
продукцію, дуже задоволені швидкою
доставкою.
Смачні, корисні пюре, довподоби
малюку)
Будемо замовляти та смакувати!)- Достоинства:
- Смачно, зручно, корисно.
- Ірина І***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Нашому малюку дуже подобаються із задоволенням будем рекомендувати знайомим
- Достоинства:
- Ніжна однорідна текстура,яскраво-природній колір,приємний смак
- Вікторія Р***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Пюре Gerber найбільше подобається моїй донечці з усіх овочів, які ми вже куштували. На початку нашого прикорму готувала все власноруч із осінніх заморожених запасів. Після того, як протестували пюрешку, можу сміло сказати, що те що сама готувала і пюре в баночці майже не відрізняється. Задоволенні всі, і дитина і батьки.
- Татьяна С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Смачне пюре, донечці зайшло одразу, часто даємо як без нічого та добавляємо до каші.
Великий плюс, коли немає ще кабачків а дитині потрібно вводити прикорм, це супер варіант.- Достоинства:
- Смачно та корисно
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Наше найперше і найулюбленіше пюре. Їмо з задоволенням.
- Достоинства:
- Приємна консистенція, відсутність добавок.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Любимое пюре, начали с 6 месяцев. Вкусное.
Отличное питание, нравится ребенку
- Куприна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Дитині дуже подобається це пюре
- ОлечкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Вводим прикорм вместе с Gerber!
Кабачок ОООчень понравился дочке))))
Nestle Спасибо за Вашу продукцию!
Розетка так же на высоте! Цена-супер! Доставка-ракета! Спасибо!- Достоинства:
- Натуральный состав, вкус, качество
- Недостатки:
- Их нет)
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Усе добре, дякую
- Надежда Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Нормальне
- Марія Д***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Овочеве пюре Gerber® "Кабачок" має ідеальну текстуру, приємний запах та аромат. Почала вводити прикорм із 7 місяців, сподобалось, що вміст пюре немає солі та крохмалю. Пюре з кабачка багате на клітковину, що сприяє здоровому травленню, знижуючи ризик запорів та симптомів різних кишкових розладів. Ми з малюком рекомендуємо!!!
- Достоинства:
- Здорове харчування
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Чудове пюре, починаючи зі складу, закінчуючи пакуванням.
Почали прикорм саме з Gerber і жодного разу не пошкодували. Ніяких алергій та висипань.
Малечі дуже подобається їсть з великим задоволенням.
Готова зʼїсти не відкриваючи- Достоинства:
- Не містить зайвих компонентів
- Недостатки:
- Не має
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Малеча скуштувавши вперше одразу оцінила продукт) тепер весь приколом базується на баночках гербер! Дякуємо за якість та смак!
- Вікторія О***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Дитинє дуже подобається це пюре. Смачне. Раджу спробувати пюре Gerber.
- Достоинства:
- Смачно
- Червінська С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Купили пюре Gerber кабачок для малюка. Це було наше перше пюре для прикорму. Пюре є гіпоалергенний, малюку дуже сподобалося, упаковка зручна, склад натуральний. Я рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна упаковка, гіпоалергенний, натуральний склад