Отзывы покупателей о Детское пюре Gerber Яблоко, банан, морковь 150 г (1227057)

• Роман Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

гадаю що сподобалось, бо синочок з'їв за один раз пюре Gerber

Достоинства:
    смачно, корисно
  • Юлия Т***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Мій малюк просто в захваті від цього пюре.Gerber-це найкраще для малюків від народження.Зручна упаковка для прогулянки.Ми дуже задоволені.Дякую

Достоинства:
    Корисне
  • Євгенія
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дууууже подобається пюре від Гербер та всі їхні товари, впевнена в їх якості на всі 100%. Навіть кришки від пюре, то також наша любов. Дуже зручні паучі, оссобливо ті що більші пюре Gerber дякую що ви є!

Достоинства:
    Мʼяка упаковка, склад
    Недостатки:
    Скільки не дай дитині, всеодно мало
  • Вікторія С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Наше улюблене пюре. Для дитини 1 року упаковка 150 г чудова для перекус, при цьому завжди просить ще, коли бачить упаковку. До речі, дитині дуже зручно їсти самостійно. Прекрасний склад без цукру, пальмової олії чи крохмалю. Ціна трохи кусається, але якщо брати упаковкою або по акції, то нормально

Достоинства:
    Смак, склад
  • Дмитро Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дякую за такий продукт,моя донька із задоволенням їсть,хоча дуже часто відмовляється від їжі,так сказати Малоїжка,але не у цьому випадку ,постійно просить дати ще одну упаковку,формат дуже зручний ,легко брати у дорогу

Достоинства:
    Гарний смак,зручна упаковка
  • Олена Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже зручна упаковка ,та формат,дитина їсть із задоволенням це пюре Gerber,якщо порівняти із іншими виробниками,то тепер це наш фаворит,дякую за таку якість,та смакові особливості

Достоинства:
    Гарна якість
  • Заморська К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже смачне пюре, донечка з'їдає все до останньої краплини. Гарний склад, нічого зайвого лише фрукти та овочі.

Достоинства:
    Без доданого цукру
    Великий обєм
  • Олександра Л***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже раді,що отримали на тестування це фруктово-овочеве пюре Gerber з яблук,бананів та моркви. Смачно та дуже зручно брати з собою будь-куди. Сподобалося,що таке пакування привчає дитину до самостійності.

Достоинства:
    Зручна упаковка,склад та кількість
  • Сергій Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

З даним пюре дитина навчилася висмоктувати весь пауч до останньої краплі
    Ну дууууууже смачний
    Рекомендую

Достоинства:
    Натуральний та смачний
    Недостатки:
    Не виявив
  • Світлана С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Фруктово-овочеве пюре Gerber з яблук, моркви та бананів це чудовий мікс з натуральних фруктів і овочів.Важливо те, що
    пюре не містять консервантів, ароматизаторів, барвників та цукру, а
    солодкий присмак лише завдяки фруктам. Пюре має велику зручну упаковку, яку зручно брати з собою на прогулянку або в дорогу для корисного перекусу. Слід відмітити, що донці дуже подобається самостійно тримати пауч та смакувати, а м'яка консистенція без грудочок допомагає дитині легко ковтати пюре.
    Gerber завжди радує нас відмінною якістю та різноманіттям смаків. Якщо ви дбаєте про здорове харчування свого малюка, обов'язково спробуйте

Достоинства:
    Корисний перекус в зручному форматі
  • Тетяна П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже подобається продукція Gerber, особливо нове пюре з моркви, банана та яблук, як завжди виробник потішив якістю, і що для мене над важливо не містить цукру.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має
  • Карина В***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Доня в захваті, дуже смачні пюрешки і зручно брати з собою на прогулянку) хороший склад і нічого зайвого)

Достоинства:
    Смачні, хороший склад
  • Anzhelika H***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Ми дуже любимо продукцію Gerber і довіряємо тільки їй, тому що вона пройшла багато перевірок. Ці пюре просто любов.
    Дуже гарний склад 100% овочів та фруктів.Дитина в захваті.
    Дуже зручна упаковка,гарно брати з собою на прогулянку.Якщо харчуватися,то тільки з Gerber.

• Настя Г***

Чудовий смак та саме наша порція у зручному пакуванні

Недостатки:
    Чудовий смак та саме наша порція у зручному пакуванні
  • Анжеліка Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже гарний склад 100% овочів та фруктів.Дитина в захваті.

• Юлия С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Малюк дуже любить ці пюре. Для нього це дуже смачний перекус, а для мене, як для мами, дуже зручний у використанні, особливо на прогулянці, до того ж і корисний. Рекомендуємо

Достоинства:
    Смачне, корисне, зручне у використанні
  • Анжеліка К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Цікавий смак, думала дитині не сподобається, а, вона з радістю все слопала дякую за новинку

Достоинства:
    Гарний смак, велика упаковка
  • Тетяна Я***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Завжди берем як перекус на прогулянку для малюка. Йому смакує бо з'їдає усе!!! Класна упаковка, оскільки малюк може самостійно їсти.

Достоинства:
    Чудове поєднання овочів та фруктів
  • Баратова А***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже смачні пюрешки. Донечка дуже любить ці пюрешки саме в паучах, так як може повністю їсти самостійно. Дуже зручний об'єм для дитини після року, як кажуть, є що їсти

Достоинства:
    Зручна упаковка, великий об'єм. Також упаковка приємна на дотик та якісна.
  • Оксана Я***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Любимо дану продукцію за якість,смак і склад

Достоинства:
    Чудовий склад
  • Віолетта Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Отримали на тестування новинки фруктово-овочевого пюре Gerber у великій упаковці. Дитині сподобалось, посмакувала) Часто купую на перекус такі пюрешки, дуже зручно на прогулянці, в дорозі. Великий формат радує, так як буває, що маленької упаковки замало, або можна розділити на два рази. Продукція Gerber подобається , так як є широкий асортимент та вибір смаків, гарний склад, у дитини алергію не викликає.

• Bielianovska
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже смачні пюре. І менша, і навіть старша дитина їх дуже полюбляють. Завдяки зручній упаковці завжди беремо такі пюре на прогулянку чи коли йдемо в гості.

Достоинства:
    Пюрешки смачні, корисні, зручне пакування.
  • Кристина Ц***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже смачні і корисні пюре. Дуже оадує різноманіття смаків, моїм дітям 1.2 роки, вже з радістю смакують усі продукти які використовують в приготуванні пюре. Тому нам підходить на всі 100%

Достоинства:
    Зручно брати на перекус в дорогу, на прогулянку, в гості
  • Христина К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже люблю ваші пюрешки, в дорозі у машині чи на прогулянці їх так зручно давати

Достоинства:
    Смак, зручна і велика пачка
    Недостатки:
    Для мене нем
  • Мария М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

дуже зручна мʼяка упаковка, щоб брати з собою на прогулянку. фрукти, які не містять доданого цукру чи крохмалю. дитині вже 10 місяців і вона може сама тримати пауч і їсти (під наглядом),дуже зручно, не треба брати з собою тарілочку чи ложку. на смак солодке, відчувається і банан, і полуничка

Достоинства:
    зручний формат, щоб брати з собою на прогулянку. фрукти без підсолоджувачів чи крохмалю
  • Виолетта А***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дитина із задоволенням їсть фруктові пюре, задоволені якістю товару та формою пакування

Достоинства:
    Смачно, корисно, без цукру, зручна упаковка
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Ірина Ш***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Рекомендую, супер перекус! Натурально, корисно, зручно брати з собою, дитинці зручно їсти з пауча
    Крутий складмоїй дитині дуже сподобалось куштувати цю пюрешку
    Чудове співвідношення пюре для збалансованого смаку!

Достоинства:
    Смачно, корисно, натуральний склад, ідеальне співвідношення пюре
    Недостатки:
    Для моєї дитинки одного пауча замало
  • Настя С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Хороше пюре яке не викликає алергії у дитини

Достоинства:
    Без цукру
  • Крістіна Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

З початку прикорму дитинки, купую пюре Gerber , дуже смачне і корисне, зручна упаковка для споживання пюре, а також зручно пауч всюди брати з собою)
    Рекомендую

Достоинства:
    Поєднання смаків, зручна упаковка, натуральний склад
    Недостатки:
    Жодних
  • Marina Y***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Наш фаворит пюре Gerber та каші. Смакує з першої ложки.

Достоинства:
    Ціна якість
  • Алина Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Синочку дуже сподобалось. Без сумнівів будем брати ще.

Достоинства:
    Зручна упаковка. Смачні
  • Вікторія Х***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже смачне дитяче пюре. Все зроблене з натуральних продуктів дуже зручне упакування, продукцію можна брати в дорогу або на прогулянку

Достоинства:
    Якість
  • Татьяна И***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Очень вкусное переизбыток яблок с добавлением моркови и банана.Вкус малышу понравился, пробывали ложечкой.Очень удобная упаковка, особенно в поездке или на прогулке.

Достоинства:
    Натуральный