- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KANTRI. Общий объем баллона: 0.227
- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KANTRI. Общий объем баллона: 0.227
Качество супер,быстро отправили.Мира всем.
- Достоинства:
- Качество
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KANTRI. Общий объем баллона: 0.227
Все добре.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KANTRI. Общий объем баллона: 0.227
Все добре
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Бузьок. Общий объем баллона: 0.4
Дякую магазину за швидку роботу! Замовлення прийшло швидко у повному обсязі. Потрібні були саме ці балони бо інші на нашу плитку не підходять. Цей виробник беру не в перше, поки ніяких нарікань нема, все працює як треба.
- Достоинства:
- Швидка робота магазину
- Недостатки:
- нема
- Продавец Бузьок
Доброго дня, пані Тетяно!
Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину. Раді, що замовлення отримали швидко, у повному обсязі, і товар повністю вам підходить.
Будемо раді вашим новим замовленням.
З повагою, магазин «Бузьок».
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Бузьок. Общий объем баллона: 0.4
Працює !
- Продавец Бузьок
Доброго дня, пане Дмитрію!
Дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді, що товар працює належним чином і ви задоволені ціною.
З повагою, магазин «Бузьок».
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: KANTRI. Общий объем баллона: 0.227
Хочу подякувати Продавцю за швидке відправлення товару, а особливо за те, що самостійно оплатив доставку. Дуже приємно, особливо в такий час. Однозначно рекомендую Продавця.
Дякую!- Достоинства:
- Все відповідає опису.
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: KANTRI. Общий объем баллона: 0.227
Швидка доставка. Товар якісний відповідає опису. Рекомендую продавця. Продавець навіть сам сплатив за доставку хочь платити повинен був я.
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Т В***Отзыв от покупателя. Продавец: SlivKO
Хоч на балоні написано склад "пропан/бутан" заправляти чистим пропаном його неможна. Суміш пропана і бутана має менший тиск. Чистий пропан має тиск в 2 рази вищий при наприклад температурі 20С°. А при рості температури стає ще вищім! Ми не знаємо склад газу в класичних пропанових балонах які заправляються на заправках. Там може бути чистий пропан. Його не можна переливати в одноразовий балончик.
Перезаправляти краще класичні газові пропанові балони. Вони розраховані на пропан. Є невеликі балони на 1,5-2 літри. Їх можна безпечно брати в дорогу і залишати наприклад літом в машині без ризику вибуху.- Достоинства:
- зручний
- Недостатки:
- одноразовий
- Т В***Отзыв от покупателя. Продавец: SlivKO
В інтернеті є багато відео про перезаправку таких балонів. Але як виявилося технічно їх перезаправляти неможна!
1) Корпус і матеріали з яких він виготовлений не розрахований на газ пропан і тиск пропану. Він в 2 рази вищий ніж максимальний тиск газу на який розрахований балон. Навіть балон заправлений на 30% може вибухнути а компоненти балона (мембрани клапана...) можуть бути пошкоджені.
2) Ці балони не є пристроями які технічно витримують багаторазову перезаправку. Їхні компоненти одноразові і багаторазове використання є лотереєю. Кожна перезаправка наближає "виграш" у вигляді вибуху.
Не має значення хто виробник балонів і який досвід і знання має той хто заправляє.
Заправка заборонена.
Для перезаправки існують туристичні цангові балони для багаторазового використання. Їхні механізми і матеріали виготоалені для перезаправки пропаном.- Достоинства:
- компактний, дешевий
- Недостатки:
- не можна перезаправляти.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: SlivKO
Швидко. Якісно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Швидко. Якісно.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СтефКо
Гарний продавець, усі виникли питання були вирішені.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: СтефКо
Продавець чудовий. Відразу зв'язався для узгодження деталей.
Доставили швидко.
Дуже рекомендую.- Достоинства:
- Балон підходить до плити Campingaz Camp Bistro 2 та обігрівача Highlander Compact Gas Heater Green.
- Продавец СтефКо
Дякую за відгук!!
Так,балон підходить практично до всіх плит.