Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос PHILIPS SpeedPro FC6722/01
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
#моєрозпакування
Дуже задоволені цим пилесосом. До того, мали і миючі, і досить габаритні, і контейнейнерні, проте я завжди мріяла саме про такий універсальний пилесос, як Philips Speedpro 2 в 1, який можна ще використовувати, як ручний пилесос. Потужності нам більш, ніж достатньо, заряду вистачає надовго, дизайн стильний, заряджається швидко, є можливість кріплення на стіну, ціна доступна, зарядки вистачає на 4-5 прибирань квартири в 60 метрів квадратних. Дуже зручно, що є ручний пилесос, і загалом цей пилесос стає просто незамінним помічником для мами, якщо в сім'ї є малі дітки та собаки. Це просто моя "паличка - виручалочка" в повсякденних домашніх справах. Однозначно рекомендую.- Достоинства:
- Доступна ціна, потужність, якість, 2 в 1, кріплення на стіну, зарядки вистачає на 4-5 прибирань квартири в 60 метрів квадратних
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Обставив квартиру новою технікою і саме цей пилосос надав відчуття якісного покращення рівня життя :)
Бачимо сміття на підлозі - взяти пилосос, пропилососити, поставити на місце - займе 1 хв. Якщо уявити на його місці звичайний проводний, який потрібно витягувати, розкручувати, запихати назад, то і все бажання відпадає.
Впевнено рекомендую до купівлі та до використання.
В порівнянні з дорожчими моделями - важливих різниць не побачив, тому купив цей.- Достоинства:
- Компактний, функціональний
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Щиро дякуємо Вам за відгук та рекомендації!
Нам дуже приємно читати, що робота приладу Вам подобається!
- Serhii P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Я про своє :) В домі семеро котів.
На диво, 15 заявлених хвилин роботи вистачає щоб прибрати 2-3 кімнати, ще й лишається заряд. Трошки більше хотілося б потужності, бо крупніше сміття (залишки сухого котячого корму, наприклад), не завжди втягує. Але завдяки турбощітці збирає майже всю шерсть, що дуже важливо. Прибирати зручно, ємності сміттєприйомника вистачає, турбощітку чистити зручно. Користуюсь вже рік.- Достоинства:
- компактний, малошумний (навіть коти не лякаються), гарна штука - турбощітка
- Недостатки:
- відсутня насадка з гнучким шлангом (для авто)
- ДжусПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Получила для тестирования данный пылесос, давно хотела беспроводной пылесос, очень долго читала, смотрела обзоры и чисто случайно наткнулась на возможность протестировать этот чудесный легкий и удобный пылесос от Филипс. Что могу сказать, впечатления от пылесоса у меня только на 5, хорошо пылесосит, даже собрал весь мусор с ковра (у меня он среднего ворса), для уборки каждый день-это вообще супер вещь.
- Достоинства:
- легкий, удобный, мощный
- Недостатки:
- нет таких
- Валя
а как его можно протестировать?
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пылесос оказался норм. Подбирала жена, хотела компактный и легкий. На 2 раза пройтись в двух комнатах хватает. Или один раз хорошо убрать квартиру в 40 кв. Колба небольшая, после каждой уборки надо чистить.
- Немцев Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Полгода - полет нормальный. Дети наконец-то начали убирать в комнате
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Задоволена пилососом. Виправдав всі очікування. Добре прибирає, заряду вистачає щоб прибрати 70 кв.м. на турборижимі. Доволі швидко заряжається, у порівнянні з попереднім девайсом. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарно прибирає. Добре тримайє заряд.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо Вам за вибір, а також відгук! Раді читати, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного користування.
- Заира В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Отличный пылесос, у нас ковров нет, со своей задачей справляется на ура! Один раз зарядила, три дня убираю (50 кв м) по несколько раз в день за детьми, заряд держит отлично, Покупкой довольна
- Достоинства:
- Тихий, мощный, отлично очищает пол
Представник брендуДобрий день, Заира! Дякуємо вам за відгук!
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Шикарний пилосос
- Достоинства:
- Автономність, якість прибирання, мобільність
- Зоряна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Заряджає швидко, прибирає гарно маленький ворс, якщо у вас є домашні улюбленці то вам сподобається!
Представник брендуДобрий день, Зоряно!
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
Ми раді, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного користування!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже зручний пилесос, коли є маленькі діти не замінний. Великим плюсом є легкість зміни насадок і те що щітка при роботі пилесоса крутиться це дає можливість ефективно засмоктувати сміття при низьких оборотах.
- Достоинства:
- Легко змінюються насадки
- Недостатки:
- Не вистачає насадки для м’яких меблів
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо Вам за коментар! А також за вибір продукції Philips! Бажаємо приємного користування!
- Заболотня И***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Очень долго выбирала такой пылесос, читала отзывы и наконец остановилась на данной модели. Пылесос классный, удобный, рекомендую брать пылесос с длинной трубкой и блоком на ручке, очень удобно пылесосить под диваном или в других местах куда не добраться.
- Достоинства:
- Очень компактный, быстрый, и качественный
- Недостатки:
- пока не обнаружили
- ЛюдмилаПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Так как у меня дома маленький ребенок, кот и два попугая, мне очень хотелось хорошего помощника в уборке квартиры. Выбирая пылесос, мне хотелось, чтоб он был беспроводным и всегда был под рукой. Долго выбирала, среди многих производителей (так как был лимит в покупке) и остановилась на этой модели. После использования радости моей не было предела, порадовала не только работа пылесоса: мощность, скорость уборки, маневренность, беспроводная система работы, но и сама компактность. Уборка с этим пылесосом теперь доставляет мне одно большое удовольствие. Не тяжелый. А бонусом здесь выступает маленький съемный пылесос, который можно использовать для уборки мебельных покрытий - доставать крошки из труднодоступных мест. К приобретению однозначно рекомендую!)
- Достоинства:
- Мощный, маневренный, беспроводной
- Олена Ш***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
В целом очень понравился, можно спокойно достать и почистить валик на щетке, очень маневренный, легко управлять и, главное, не тяжелый. Пылесос настолько тихо работает, что можно спокойно пылесосить не боясь кого-то разбудить, конечно, если у вас не супер чуткий сон. Отличный пылесос, собирает даже самую мелкую пыль, ежедневная уборка квартиры занимает буквально 5мин. Не думаю, что для большой квартиры или супер генеральной уборки хватит одного полного заряда. Могу порекомендовать к покупке.
Минусом в данной модели является отсутствие съемной маленькой щетки, при использовании без телескопа, со временем, будет портиться пластик.- Достоинства:
- тихий, маневренный, легко управлять, не тяжелый
- Недостатки:
- отсутствие съемной маленькой щетки
- Богдан П***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Довелося протестувати цей девайс. Подібний досвід маю вперше, отже:
- автономна робота - достатня потужність
- зручність обслуговування (очищення контейнеру) - маневреність ( щітка обертається у всі боки і можна дістатись майже усіх закутків) - турбощітка Це все робить ручний пилосос гарним помічником для щоденних потреб.
Але працює автономно хвилин 15-25, тому на генеральне прибирання мабуть варто все ж мати класичний пилосос. Ось такий досвід.
Порадив би придбати, знаєте як друге авто у сім’ї, дуже зручно.- Достоинства:
- Щоденний помічник, без дротів, без проблем.
- Недостатки:
- Час автономної роботи дозволить лише підтримувати порядок, для генерального прибирання малувато.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Став частіше прибирати. Зручно прибирати та чистити. Рекомендую для квартир до 80 м.2 з паркетом. Зарада вистачає на 2 прибирання.
- Достоинства:
- Швидко, зручно
- Недостатки:
- за місяць роботи, поки не виявлені
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро дякуємо Вам за відгук та вибір нашої продукції! Раді читати, що пилосос подобається Вам! Бажаємо приємного користування!
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Любимый пылесос, компактный, удобный, легкий, просто супер!
- Никитенко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Использую с мая 2020 Очень довольна , заряда хватает на 2-3 уборки 45м2 Круто что все снимается и переставляется, легко чиститься и моется. Реально мощный. Важная ремарка, ковровых покрытий дома нет.
- Достоинства:
- Мощный, на долго хватает заряда , легко моется
- Король О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
- ВолодимирПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Довелось протестувати даний пилосос, легкий, простий у використанні, легко очищувати, досить потужний. Можу рекомендувати як чудовий замінник віника для щоденного прибирання, повного заряду вистачило на 4 дні. Тривалість роботи на повному заряді залежить від розмірів та потреби квартири. Для власників автомобілів це просто знахідка, бо не завжди є час чи можливість заїхати на чистку салону, а ситуації бувають різні. Нажаль, в даній моделі не передбачена портативна маленька щітка, з нею прибирання крісел та диванів було б ефективніше.
- Достоинства:
- легкий, простий у використанні, легко очищувати, досить потужний, доступний
- Недостатки:
- не передбачена портативна маленька щітка, тонкий кабель зарядки
- Светлана И***
Спасибо, буду иметь ввиду)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все працює, виконує свої задачі
- Діана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все супер, легкий, маневрений. Добре тянене
- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Недостатки:
- Для килимів не підходить
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Якщо коротко - чудовий пилосос, топ за свої гроші . Потужності вистачає навіть для великих килимів. Зручний,легкий та компактний. Планую купити ще такий самий на подарунок та однозначно буду рекомендувати його знайомим.
Сервіс Розетки як завжди на висоті, все чітко і в терміни! Рекомендую!- Достоинства:
- Потужність,компактність,зручність
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже потужний як для бездротового . Зарядка за 4-5 годин від нуля до повного. Чистити потрібно кожен день звісно якщо кожен день користуватися (контейнер для збору пилу не дуже вмісткій) але все виходе швидко. Задоволений та рекомендую !
- Достоинства:
- Маневреність
- Недостатки:
- Я не побачів
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користуюся вже рік, в цілому задоволений. Тягне добре, але для килимів з довгим ворсом потрібен девайс дещо потужніший. Дуже зручний та ергономічний. Легко розбираеться та миється. Заряджаеться дуже довго, не засікав, але за ніч з 0 до 100% не зарядиться. Заряду вистачає на 30-40 хвилин в залежності від режиму. Збірка не ідеальна, але на достатньо хорошому рівні. Ніде не люфтить, нічого не прогинаеться, але досить швидко почав поскріпувати.
- Достоинства:
- Зручний, легкий, ергономічний
- Недостатки:
- Пластик почав скрипіти
Представник брендуДобрий день, Сергію! Щиро вдячні за Ваш вибір, а також що поділилися досвідом користування пилососом. Час повного заряджання акумулятору становить 5 годин, що забезпечує 30 хвилин роботи (в звичайному режимі). При повній зарядці приладу індикатор заряду світить рівним світлом. Якщо час повного заряду Вашого пилососу значно відрізняється, до для додаткової консультації рекомендуємо звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Можливо буде рекомендоване звернення до авторизованого сервісного центру для діагностики. Будемо раді допомогти!
- Катерина З***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користуюся даним пилососом біля 2-х тижнів. Спочатку здавався трошки важким, але час показав, що це справа звички - зараз все норм. Потужності достатньо, щоб прибрати дрібне сміття. Квартиру 76 квадратів в звичайному режимі прибираю 2 рази на одній зарядці. Надзвичайно великий плюс - бак з сміттям знаходиться зверху пилососа, що дає можливість пилососити під шафою, диваном і т.д., а також , на відміну від мого звичайного пилососа, він МЕГА маневрений! Насадка крутиться в усі сторони, що дуже зручно, без лишніх рухів. Миється бак швидко, сохне також. Тепер весь пісок після дитини на килимку в прихожій прибирається дуже швидко і якісно! В мене робота-пилососа немає, але мені здається, це НЕ взаємозамінні речі. Дана модель дуже корисна для мам з дітьми, швидко прибере крихти з дивану, підлоги після дітей, не потребує багато часу для свого обслуговування, завжди під рукою! Я ДУЖЕ задоволена)))
- Достоинства:
- Маневрений, достатньо потужний, зручний в користуванні, справжній помічник мам з малими дітьми!
- Недостатки:
- Можливо, трошки важкий , але то справа звички
- МарияПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Отличный помощник в доме, с его помощью убирать стало намного проще. Сам пылесос очень легкий и маневренный, удобно убирать под мебелью, хорошо справляется с шерстью животных. Очень легко чистить контейнер. Рекомендую!
- Достоинства:
- Удобный, маневренный, отличное качество уборки
- Недостатки:
- нету
- Дубіна С***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користуюсь пилосос як то кажуть :"на всю". Перш за все хочу звернути увагу це те що завжди треба читати інструкцію так як наглядно пишуть та на картинках показують як треба користуватись прикладом, щоб він прослужив довго. Подабається додаткова щітка з ворсинками. Зручно пилососити стелю, щілини між секціями батарей. Пил та паутинки захвачуються добре.
Велика щітка пилососа добре захвачує волосся. При цьому хочу відмітити, що виробник продувам ідеальну чистку щітки від того самого волосся та пилу який забирається між ворсинками. Коли щітка потребує чищення так з боку можна винятки насадку з ворсинками та її почистити і тим самим знову забезпечити хороше прибирання.
Подобається, що на моторі світиться індикатор заряду цим самим можна розподілити час на прибирання.
Особисто мені подобається дана модель так як дійсно дуже зручно взяти пилосос і швидко прибрати сміття.- Достоинства:
- Функціональний пилосос для домашнього використання.
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Думал что батарея будет садится быстро, но вполне достаточно чтобы целый день пылесосить после собаки и ребенка мелкий мусор и шерсть. Не знаю как без турбощетки, но я бы попробовал без, так как быстро и много наматывается шерсти на нее. Радует что ее легко чистить, с одной стороны нету бортика и шерсть просто снимается. Если делать более длительную уборку, немного болит кисть. Щелевая щетка плохая, сильно большая, мощности пылесоса не хватает для такого диаметра из-за этого углы и плинтуса убирает плохо
- Достоинства:
- Мобильность, батарея
- Недостатки:
- Щелевая щетка большого диаметра
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Досить простий пилосос без зайвих функцій. В комплекті одна щітка, яка дійсно працює на 360 градусів. Акумулятора повністю вистачає для повноцінного прибирання однокімнатної квартири. Контейнер легко чистити та мити.
- Достоинства:
- Легкий, досить потужний, є можливість кріплення к стіні, контейнер легко чистити, норм акумулятор
- Недостатки:
- Після місяця користування не знайшов
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Досить потужний, тихий, компактний!
- Достоинства:
- Работает отлично! Буду заказывать еще
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Приехал 20.10.2020 и сразу опробовали. Хорошая манёвренность, отлично скользит по кафелю и ламинату. Пробовали на тонком ковре - затягивает мусор с одного прохода. Первое ощущение после уборки - положительное
- Достоинства:
- Хорошая тяга, эргономика, магнитная зарядка, манёвренность, дизайн
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Я зібрала пилесос
за п'ять хвилин.
Так все просто, що мені
ніяких додаткових пояснень
і не було потрібно.
Працює дуже тихо і як
звір тягне пилюку.
Я попробувала на
веранді і за три хвилини
,заповнив десь тетину
контейнера.
Дуже гарний вибір для подарунку.- Достоинства:
- Легкий, тихо працює, простий у користуванні
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо Вам за відгук та рекомендації! Бажаємо приємного користування!
- Маренина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Я дуже задоволена придбанням цього пилососу. Користуюсь вже місяць. В моїй однокімнатній квартирі з одним маленьким килимом зарядку тримає тиждень. Кожного дня полосошу підлогу. Дуже зручний в користуванні.
- Достоинства:
- Дві швидкості, гарне всмоктування, добре тримає зарядку.
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник брендуДобрий день, Марино! Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук! Бажаємо приємного користування пилососом!)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Давно хотіла придбати такий пилосос і зупинилася на ньому. Не помилилася! 3-х кімнатну квартиру вистачає заряду щоб убрати. Не дуже шумний, тому домашні тваринки не злякаються)
- Достоинства:
- Вистачає зарядки на велику квартиру
- Недостатки:
- Єдине - не легкий
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Чудова річ, значно спрощує прибирання, в турборежимі майже не поступається мережевому пилососу.
- Достоинства:
- Легкий, добре тримає заряд.