Отзывы покупателей о Детская игрушка для ванны пенообразователь Музыкальный краб с 18 месяцев (Bubble Crab)

Оценка пользователей 3.17/5
  • Отзывы про товар продавца UAniSha
  • Тетера П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha. Цвет: Красный

Забрали з розетки і відкрили через 3 дні ! Товар не працює ! За такі кошти дуже не приємно !
    Прошу вирішити дане питання інакше звернуся до Держпродспоживслужби для захисту своїх прав !

Достоинства:
    Відсутні !
    Недостатки:
    Не працює !
  • Женя Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha. Цвет: Красный

Товар надійшов пошкоджений, користуватись не можливо. Продавець сказав що повертати кошти та обмін товару проводити не буде, послав до Розетки. Розетка сказала що вони не винні, вантажили коробку цілу. На запит надати відео завантаження - вивантаження коробки, сказали, що нічого не нададуть. Дуже поганий сервіс з обох боків. Залишився дуже не задоволений, як і моя дитина! Раджу не купувати тут товар, приїде побитий і всі пошлють!

Достоинства:
    Не зміг скористатись
    Недостатки:
    Товар пошкодженний
  • Надия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Разноцветный

Гарна та заспокойлева іграшка,дякую велике сину сподобалися

Дякуємо за відгук)

• Вадім Х***

Дякуємо за відгук)

• Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MarvelKids

Товар приїхав не справний, купувала на подарунок племінниці за кордон! Після того як подарували, хотіли скористатись для веселого купання. Але виявилось що він не працює!!!!
    Дякую за зіпсований настрій!

Недостатки:
    Товар приїхав не справним
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MarvelKids

Добрий день! Я 29.11.24 року зробила замовлення на Розетці 832380115 Булько краб музичний генератор піни та бульюашок. Оплатила це замовлення цього ж дня. 02.12.24 я забрала замовлення в пункті видачі Розетка. Купила батарейки та перевірила. Музика грала. Я радісно подарувала свому онуку на Святого Миколая цю іграшку. І яке було розчарування, коли по інструкції залили гель в лоток. Увімкнувши бульба краба він не пускав мильну піну, а грали тільки мелодії. Я хочу повернути цю іграшку. Мені було дуже не приємно, що я не справдила очікування онука. Як можна надсилати несправну іграшку! Прошу зв'язатись зі мною і вказати, куди мені повернути цю іграшку, а також мої кошти.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Юлія Д***

З вами звʼязались до повернення?

• Продавец  MarvelKids

Добрий день! Іграшки перевіряють перед відправкою завжди. У вашому випадку було складно виявити брак, оскільки при перевірці музика грала. А перевірити утворення неможливо, не заливши туди гель, що зробить іграшку б/у.
      P.S. іграшка прийнята назад, кошти відшкодовані клієнту.

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Разноцветный

Прикольна інтерактивна іграшка для купання, працює від батарейок, грає музика і пускає бульбашки, дитина з задоволенням купається

Достоинства:
    Іграшка з якої дитина купається з задоволенням
  • Мария В***

Краб пропрацював аж 2 дня, не якісний товар

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: High level

Не працює, не рекомендую купувати

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
  • Роза Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

Товар прийшов повністю не робочий. Просто нічого не працює коли вставили батарейки. Заявку залишила, але ніхто не зв'язався. Розетка товар не прийняла бо вони не є продавцем. Гроші на вітер, ще й дитина без подарунку перед самим святом залишилася.

• Продавец  Beauty Sence

Добрий день, Роза! За законом "Захист прав споживачів" продавцю заборонено перевіряти товар, оскільки товар експлуатується при включенні. Будь-яка експлуатація товару вважається, що товар б/у. Сам виробник відповідає за якість товару та у випадки браку повинен обміняти товар. Продавець може перевіряти товар лише в одному випадку, це на прохання покупця перед відправкою. Якщо ви отримали не робочий товар, ви маєте право протягом 14 днів відправити товар продавцю на діагностику та за результатом діагностики вам обміняють або повернуть гроші за вашим бажанням. Компанія з Вами зв'язалася.

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MarvelKids

Не дуже задоволені, іграшка має подертості на очах і лапках((

Достоинства:
    Працює і гарно пінить
    Недостатки:
    Подряпини (
  • Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiToy

Дуже відповідальний продавець,іграшка чудова!)

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

К сожалению через 10 дней после получения перестал работать,вообще не включается

Недостатки:
    Перестал работать
    • Продавец  Beauty Sence

Добрый день, Юлия! В течение 14 дней с момента получения, Вы можете отправить товар на диагностику. После результата диагностики, компания произведет обмен товара. С уважение компания Beauty Sence.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Красный

Классная игрушка, ребёнок в восторге. Но почему-то постоянно сама выключается, то через 2 минуты то через 1 секунду. Если нажать кнопку включения то опять работает чуть чуть и выключается. Проблема присутствовала даже без воды.

• Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Красный

Перший день. Працює, це вже круто)

Достоинства:
    Дитина в захваті, бульби є
  • Оксана Г***
  • Анжелика Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Красный

Качество пластика хорошее , но через несколько раз перестала работать кнопка вкл выкл… нужно вытаскивать батарейки..(

• Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Красный

Второй раз заказывала, все отлично

Достоинства:
    Отличная игрушка для ванной)
  • Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Красный

Во первых не бульбашки а пену пускает ! Зачем писать то что не отвечает действительности ! Капец

Достоинства:
    Красивый
    Недостатки:
    Не бульбашки а пена
    • Продавец  Good Kids

Здравствуйте, в названии написано что игра для купания, в описании указано что игра для ванной, на всех фотографиях видно что он делает)

• Евгения Р***

На картинке же видно что пену пускает

• Надежда С***

Спасибо большое, краб замечательный

Достоинства:
    Быстро отправили, точное описание
  • Евгения Р***

Крутейшая штука!
    Соответствует фото и описанию

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не нашли
    • Продавец  Good Kids

Спасибо за Ваш отзыв)хорошего дня)

• Лиза Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopOn

Быстрая отправка , качественный товар . Очень понравилась игрушка ,добавили шампуня детского ,совсем немного , воды , и получилось куча пены , дочка в восторге

Недостатки:
    Недостатков не обнаружила
  • Инна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopOn

А и забыла добавить!! Отдельное спасибо менеджеру) это первый магазин на Розетке который читает комментарии к заказу! Я указала что бы не перезванивали, вся инфа верна, и я уверенна в заказе и если можно то отправить как можно скорее! Заказ был сделан в пол первого ночи, и уже в 11 утра посылка была оформлена для передачи перевозчику:) Огромное спасибо!

• Инна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopOn

Лучшая игрушка Ребенок в восторге)) покупала сыну 1.2)) очень полезная покупка!!! Не пожалеете! Заправляю обычным шампунем детским! Главное что бы ребенок не ел пену! И после нее хорошо ополоснуть малыша проточной водичкой)

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopOn

Очень веселая и полезная игрушка, ребенок теперь каждый день ждет ванну чтобы набрать по больше пены!) Пузыри идут хорошим потоком, одной заправки хватает чтобы вся ванна была в пене. Заправляем детским шампунем, рекомендую