Отзывы покупателей о Термобелье женское зимнее из шерсти лонгслив и лосины German Volf Темно-серый XXXL(52) 2811-1

Оценка пользователей 4.75/5
  • Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый

Найкращий термо комплект цією зимою, дякую

• Наталя С***

Термобілизна тепла.Розмір підійшов

• Продавец  SweetHomeDress

Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ви високо оцінили нашу якість!

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый

Вітаю! Дякую за швидке обслуговування та відправку. Розмір підійшов ідеально. Температуру добре тримає. Тканина приємна до тіла.

Достоинства:
    Виконує свої функції, відчувається як друга шкіра
    Недостатки:
    Обіцяли, що до 3 прання перестане скочуватись тканина, але досі скочується (хоча менше, ніж напочатку)
    • Продавец  SweetHomeDress

Вітаю! Дякуємо за відгук! Нажаль, це особливість речей які мають високий вміст вовни. Дуже сподіваюсь, що ця проблема зникне як найскоріше.

• НАТАЛІЯ
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый

Термобілизна з дуже м'якою та приємної до тіла тканини,пошита якісно, зауважень не маю. Розміри відповідають. Але варто зазначити, що на такі морози не годиться, вона не зберігає тепло належним чином. Постояти на зупинці хв 20 і можна задубнути... Нажаль розчарована... Треба купувати справжню термобілизну на відповідні морози.

• Продавец  SweetHomeDress

Вітаю! Дякуємо за відгук, для нас важлива кожна думка! Кожна термобілизна розрахована на рух, вона сберігає тепло тіла. В будь якому термо буде прохолодно, якщо не рухатись.

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 46. Цвет: Темный серый

Тканина тоненька та приємна до тіла. Але ціна завищена, бо на зазначену температуру зовсім не підходить! Тільки на 10 та тепліше. На холод, а тем більше на мороз - треба шось тепліше шукати.

Достоинства:
    Приємна тканина
    Недостатки:
    Не підходить на зазначену температуру
    • Продавец  SweetHomeDress

Вітаю. Дякуємо за відгук, для нас важлива кожна думка. Термобілизна розрахована на рух, вона зберігає температуру тіла. Якщо не рухатись,то в будь якому термо буде прохолодно.

• Дарина

Я не казала вам, що не рухалась в цій термобілизні. Ще й як рухалась, бо гуляю с маленькою дитиною! Але дуже холодно в ній!

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый

Купила раніше, але випробувала сьогодні, коли на вулиці -17. Виявилася, класна річ. Білизна м'якенька, комфортна і дуже добре тримає тепло. Аж дивно, що вітчизняна і така якісна. Дякую! Точно рекомендую.

Достоинства:
    Добре тримає тепло, комфортна.
    Недостатки:
    Ціна.
  • Олена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Аж ніяка це не термобілизна, холодне і не краплини тепла....Начиталась гарних відгуків і, нажаль, купила..При спілкуванні продавець переконав взяти розмір S,хоча я ношу М, начебто білизна гарно тягнеться. Виявилося замале. поміняли згодом на М, але замала горловина.
    не бачу аж ніяких плюсів.

Достоинства:
    Недостатки:
    не гріє, холодна
    • Соответствие размерной сетке

Маломерит

• Дей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый

Справді тепло в ньому. Брала щоб мама їхала на електровелосипеді. При 10 їхати лише в светрі і куртці, лосинах та джинсах не холодно.

• Продавец  SweetHomeDress

Дякуємо,що обрали нас! Раді , що змогли зігріти!)

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый

Цей товар абсолютно не відповідає заявленим характеристикам. Хоч його і рекламують як термобілизну, насправді це лише тонкий вовняний лонгслів. При температурі на вулиці 10 він зовсім не зберігає тепло. Я розчарована покупкою - довелось купувати іншу, справжню термобілизну. Збережіть свої кошти та купіть відразу інший дійсно якісний варіант термобілизни.

Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам
    • Наталія С***

Підскажіть, будь ласка, яку обрали якіснішу?

• Софія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый

Дуже гарна, приемна тканина та ідеально сіла. Передзвонила хороша дівчина, все чітко та якісно пояснила

Достоинства:
    Оперативність, якість
  • Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Не зрозуміла схвальних відгуків. Так, магазин класний, працівники відповідальні і ввічливі. Але сама термобілизна ні разу не термо. Тоненька, аж світиться. В +6 в лосинках і джинсах прохолодно. Звичайні бавовняні колготки більше гріють.
    Шкода що, перш ніж тестувати, відрізала всі бірки і випрала.
    Лонгслів не вдягала, купувала заради лосинок.
    Може якщо вдягнути цю термо під флісові спортивні штани, буде норм. Але у флісках і без термо тепло

• Соответствие размерной сетке

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 2XL. Цвет: Темный серый

Чудова термобілизна, рекомендую.

• Викторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый

Термобілизна дійсно зручна, приємна на дотик. Зберігає тепло.

Достоинства:
    Свої функції виконує. Тепла, зручна.
    Недостатки:
    Горловина трохи зависока і виглядає з-під кофт. Кому це важливо, вибирайте модель з більшим вирізом.
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидко передзвонили, уточнили параметри та відправили. Розмір підійшов ідеально! Тканина м'яка, дуже приємна до тіла, чудово тримає тепло. Ходжу на роботу, де немає ще опалення, і насолоджуюсь комфортом

Достоинства:
    Все супер

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 2XL. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже сподобалась термобілизна, розмір підійшов ідеально, гарно тягнеться, тканина приємна до тіла. Після замовлення мені передзвонили уточнили розмір, швидко відправили.

Достоинства:
    виріб з приємної до тіла тканини
    Недостатки:
    Замовляла собі комплект і окремо лосіни, все ідеально, після замовила ще для доньки, маємо невеличкий брак
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  SweetHomeDress

Доброго дня ми українське виробництво і шиймо ці комплекти вже не перший рік. Але на жаль іноді буває брак, бо працюють люди які можуть помилятися. Надішліть нам кофтинку на обмін.

• Алла К***

Дякую, кофтинку з браком швидко замінили.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый

Супер! Приємна до тіла, тепла. Дуже файно сидить. Ніжна на дотик. Розмір в розмір. Дуже гарний сервіс з обслуговування, доброзичливий консультант

Достоинства:
    Не потрібен додатковий одяг
    Недостатки:
    Не має
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый

Сподобалось! Термобілизна дуже приємна до тіла, носиш її і не відчуваєш, не хочеться знімати. Купила на заміну більш теплому термокомплекту, бо в ньому у мене після прогулянки спина мокра, а в цьому - суха! Для мене це найкращий варіант.

Достоинства:
    Суцільні переваги
    Недостатки:
    Поки що не знайшла
  • Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый

Дуже комфортна зручна тепленька термобілизна. Сподіваюся, буде довго носитися. Файна менеджерка порадила розмір. До її порад варто дослухатися - все сіло як влите. Сподобалася білизна, якісна. Рекомендую.

Достоинства:
    Тепла, комфортна, зручна термобілизна
  • Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

чудово сіли, теплі та зрічні. Беру вже не вперше, рекомендую продаця. До речі, величезний плюс, лосини із завишеною талією, що дуже добре, спинка буде у теплі.

Достоинства:
    продавечь швмдко відправив!
    • Соответствие размерной сетке

• Тетяна К***

Дякую, все файно.

• Клер Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый

Чудова термобілизна. Проявила себе надійно для ночівлі в укритті (метро)!

Достоинства:
    Зручна, тепла, м'яка
    Недостатки:
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый

Пишу відгук після користування білизною, можу сказати , що білизна надзвичайно мягка і,приємна та тепла. Рекомендую!!! А ще більше тут потрібно сказати про продавця, тому, що таких мало є. Продавець сам проявляє ініціативу в правильному підборі по розмірах і детально про все розповідає, а не аби продати.

Достоинства:
    Мягкість, зберігає тепло
  • Бондарь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 46. Цвет: Темный серый

Вітаю! Дуже сподобалась термобілизна. Тепла,м'яка та приємна до тіла. Дякую менеджеру за підбір розміру і консультацію.

Достоинства:
    Тепла та м'яка.
  • Лилия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 40. Цвет: Темный серый

Дуже рекомендую магазин і товар. Розмір підійшов ідеально. Після замовлення менеджер передзвонила і уточнила всі деталі замовлення, проконсультувала по розміру. На наступний день я вже забрала товар дякую Вам велике

Достоинства:
    Хороше обслуговування магазину, гарний товар
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудовий комплект термобілизни, розмір сів ідеально, не короткий по ногам чи рукам (на зріст 170 см), обтягує як друга шкіра, тому прекрасно піддягається під будь-що, дуже приємний до тіла, нічого не колеться, дійсно стало набагато тепліше (тільки треба надягати щось зверху, не сам по собі), вже протестувала вдома у холодній квартирі 17 градусів і на роботі - тілу тепер тепленько)) Обслуговування взагалі супер - передзвонила приємна дівчина, яка уточнила по розміру (хоча тут є розмірна сітка і в принципі не складно) та запропонувала швидший варіант доставки, на другий день вже отримувала замовлення. Все супер! Велике дякую за Вашу працю!

Достоинства:
    Дуже приємно до тіла, не короткий, чудового обтягує, зручний і дійсно тепліше з ним, тоненький, тому вдягається під будь-що
    Недостатки:
    Спочатку був дивний запах, але швидко вивітрився, трішки лізе шерсть, але це обіцяли через декілька праннів має пройти, хотілось би глибший виріз на шиї (це вже індивідуально))
    • Соответствие размерной сетке

• Віталій Р***

Все чудово

Достоинства:
    Сервіс, чудовий продавець
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый

З приводу обслуговування воно просто на рівні передзвонили, приємно поспілкувались правильно підібрали розмір. З приводу товару, приємний до тіла, комфортно не тисне , гарно зберігає тепло.

Достоинства:
    Тепло, комфортно , зручно
  • Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый

Відправлення отримала дуже швидко, приємна на дотик тканина, добре тягнеться, сіла ідеально

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый

Дуже класна термобілизна! Рекомендую!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый

Приємна до тіла, зручна, розмір підійшов, все чудово. Дякую

Достоинства:
    Комфортна річ для осінньо-зимового періоду
  • Олександра У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 40. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все супер

• Каміла Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый

Дякую за допомогу у виборі розміру. М'якенька тканина, тепла і зручна

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый

Дуже гарна білизна.М'яка і приємна на дотик. Велике дякую!

• Ярослава А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 40. Цвет: Темный серый

Все підійшло ідеально по розміру, тканина неймовірно приємна і тепла. Замовлення відправили швидко, дуже дякую продавцю за консультацію

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый

Комплект просто чудовий, красиво сів, неймовірно приємний до тіла, я дуже хвилювалась, бо в мене алергія на шерсть, а вона у складі є, але це щось магічне, ніде нічого не коле, не свербить, ідеально мʼяко, як друга шкіра. Поки ще не встигла перевірити його на теплість, але впевнена, що все чудово. А ще дуже хотіла відмітити якість обслуговування це окрема насолода, бо якість на найвищому рівні, проконсультували, були любʼязні, ще й менеджер зголосилась сама відправити посилку, бо мені треба був комплект на найближчий час, а машина вже поїхала на НП і вона сама віднесла для мене Це неймовірно. А ще цінно що це все рідненьке Українське
    Дуже дякую!

• Софія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый

Дуже гарна якість, плоскі шви, приємна до тіла.