Отзывы покупателей о Термобелье женское зимнее из шерсти лонгслив и лосины German Volf Темно-серый XXXL(52) 2811-1
- Еліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Брала термокомплект лосини і кофту, вирішила що для офісу мені буде зручніша термомайка а не кофтинка. Кофтинку залишу для прогулянок. Взяла ще на пробу термотруси і термомайку. Тепер в мене 2 комплекти на різну температуру. Дякую продавцю за консультацію і швидку відправку.
Все дуже приємне до тіла м'якеньке а головне тепле- Продавец SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте український бренд German Volf. Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу!
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Купила собі цю термобілизну. Дуже сподобалося м'якенька, приємна до тіла а головне тепло. Брала собі розмір М мені здається, що я в ній навіть стрункіша️. Гарний продавець швидко передзвонили і дуже швидко відправили.
- Достоинства:
- Швидка доставка, приємний продавець
- Недостатки:
- Поки не знайшли.
- Продавец SweetHomeDress
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
З приводу обслуговування воно просто на рівні передзвонили, приємно поспілкувались правильно підібрали розмір. З приводу товару, приємний до тіла, комфортно не тисне , гарно зберігає тепло.
- Достоинства:
- Тепло, комфортно , зручно
- Недостатки:
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 40. Цвет: Темный серый
Гарні відгуки про якість і виробника.Давно думала придбати, плюс акція.Наразі задоволена і розміром і виглядом,тепленький і м'якенький,тестуватиму взимку;)
- Достоинства:
- Тоненький,приємний до тіла,не колеться
- Недостатки:
- Поки немає
Соответствует
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 2XL. Цвет: Темный серый
Чудова термобілизна, рекомендую.
- Викторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый
Термобілизна дійсно зручна, приємна на дотик. Зберігає тепло.
- Достоинства:
- Свої функції виконує. Тепла, зручна.
- Недостатки:
- Горловина трохи зависока і виглядає з-під кофт. Кому це важливо, вибирайте модель з більшим вирізом.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 2XL. Цвет: Темный серый
Дуже сподобалась термобілизна, розмір підійшов ідеально, гарно тягнеться, тканина приємна до тіла. Після замовлення мені передзвонили уточнили розмір, швидко відправили.
- Достоинства:
- виріб з приємної до тіла тканини
- Недостатки:
- Замовляла собі комплект і окремо лосіни, все ідеально, після замовила ще для доньки, маємо невеличкий брак
- Продавец SweetHomeDress
Доброго дня ми українське виробництво і шиймо ці комплекти вже не перший рік. Але на жаль іноді буває брак, бо працюють люди які можуть помилятися. Надішліть нам кофтинку на обмін.
- Алла К***
Дякую, кофтинку з браком швидко замінили.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый
Дуже комфортна зручна тепленька термобілизна. Сподіваюся, буде довго носитися. Файна менеджерка порадила розмір. До її порад варто дослухатися - все сіло як влите. Сподобалася білизна, якісна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тепла, комфортна, зручна термобілизна
- Недостатки:
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый
Дякую, все файно.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый
Пишу відгук після користування білизною, можу сказати , що білизна надзвичайно мягка і,приємна та тепла. Рекомендую!!! А ще більше тут потрібно сказати про продавця, тому, що таких мало є. Продавець сам проявляє ініціативу в правильному підборі по розмірах і детально про все розповідає, а не аби продати.
- Достоинства:
- Мягкість, зберігає тепло
- Недостатки:
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый
Це найкраща термобілизна яку я мала, її хочеться постійно вдягати завдяки приємному матеріалу, буду всім її рекомендувати!) Також варто відмітити чудову комунікацію менеджерки, приємна і уважна, залишилась задоволена
- Достоинства:
- Дуже якісна та комфортна тканина!
Соответствует
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый
Термобілизна дуже комфортна, тканина м'яка, приємна до тіла. Якісний пошив. Дякую за допомогу у виборі розміру.
- Недостатки:
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Тканина чудова за якістю і приємна до тіла. Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Натуральний склад. М'якенька та тепла.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 46. Цвет: Темный серый
Дуже гарна,якісна термобілизна! Зручна, приємна до тіла і головне гріє! Справжнє спасіння для холодної пори року! Дуже класний, щирий менеджер! Підсказала по розмірах та супроводжувала мене і моє замовлення аж до отримання! А потім ще проявила турботу і поцікавилася чи сподобалось термо! Оце сервіс і людяність,класс! супер! Рекомендую!
- Достоинства:
- Супер !!!
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Дуже приємна до тіла і м'яка, не викликає дискомфорту навіть при тривалому носінні. Достатньо тепла, добре зберігає тепло, але водночас дихає, не парить. Красиво сидить по фігурі, не сковує рухів. Рекомендую!
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 2XL. Цвет: Темный серый
Куплялося на подарунок. Дуже професійна консультація була надана магазином і товар прийшов все чітко. Гарна якість і сам товар відповідає заявленому. Дуже дякую.
- Достоинства:
- Гарна якість і все супер.
- Недостатки:
- Відсутні.
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 46. Цвет: Темный серый
Сіло ідеально, дуже приємне на дотик і реально не хочеться знімати! Раджу і планую замовляти ще в майбутньому) окреме ДЯКУЮ консультанту, все розказала по телефону, відповіла на питання, допомогла з розміром! Дуже приємні враження залишилися)
- Достоинства:
- Все чудово!
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Кузьменко А***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый
Дуже задоволена, що обрала саме цей комплект! Супер приємний до тіла, теплий, тоненький можна спокійно під одяг вдягати. Тиждень вже з нього не вилажу, після прання ковтунців немає. Обирала по відгукам, тому також дуже раджу! І консультація продавця сподобалась.
- Достоинства:
- м'яка, тепла, дуже приємна до тіла
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Оперативно созвонились,подкорректировали размер,на следующий день получил,в результате размер отлично,спасибо,( заказывал жене) качество соответствует ожиданиям все довольны, спасибо
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Павел О***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый
Очень понравился костюм.Очень хорошего качества и приятное на ощупь. Очень вежливый и приятный продавец.Вторая половинка довольна подарком и носит с большим удовольствием.
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Якісна термобілизна. Рекомендую. Приємно що це українське виробництво. Дякую виробнику і магазину за оперативність (відвантажили день в день).
- Достоинства:
- Приємна на дотик тканина (не синтетика)
- Продавец SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника. Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу! Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Амир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый
Розмір підійшов, подивимось як буде носитись.Сидить файно, не перетягує і не давить.На свої гроші пасує.Головне, підтримка магазину, клієнтоорієнтований, відповідь на всі питання, допомога в підборі розміра.
- Достоинства:
- Матеріал, посадка, тепло
- Продавец SweetHomeDress
- Клер Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый
Чудова термобілизна. Проявила себе надійно для ночівлі в укритті (метро)!
- Достоинства:
- Зручна, тепла, м'яка
- Недостатки:
- —
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый
Комплект просто чудовий, красиво сів, неймовірно приємний до тіла, я дуже хвилювалась, бо в мене алергія на шерсть, а вона у складі є, але це щось магічне, ніде нічого не коле, не свербить, ідеально мʼяко, як друга шкіра. Поки ще не встигла перевірити його на теплість, але впевнена, що все чудово. А ще дуже хотіла відмітити якість обслуговування це окрема насолода, бо якість на найвищому рівні, проконсультували, були любʼязні, ще й менеджер зголосилась сама відправити посилку, бо мені треба був комплект на найближчий час, а машина вже поїхала на НП і вона сама віднесла для мене Це неймовірно. А ще цінно що це все рідненьке Українське
Дуже дякую! - Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Дуже задоволені, носили всю зиму. Легко прати на 30/40град.
- Достоинства:
- Якість добра
- Недостатки:
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый
Найкращий термо комплект цією зимою, дякую
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 40. Цвет: Темный серый
Термобілизна тепла.Розмір підійшов
- Продавец SweetHomeDress
Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ви високо оцінили нашу якість!
- Дей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый
Справді тепло в ньому. Брала щоб мама їхала на електровелосипеді. При 10 їхати лише в светрі і куртці, лосинах та джинсах не холодно.
- Продавец SweetHomeDress
Дякуємо,що обрали нас! Раді , що змогли зігріти!)
- Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Темный серый
Дуже гарна, приемна тканина та ідеально сіла. Передзвонила хороша дівчина, все чітко та якісно пояснила
- Достоинства:
- Оперативність, якість
- Недостатки:
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Швидко передзвонили, уточнили параметри та відправили. Розмір підійшов ідеально! Тканина м'яка, дуже приємна до тіла, чудово тримає тепло. Ходжу на роботу, де немає ще опалення, і насолоджуюсь комфортом
- Достоинства:
- Все супер
Соответствует
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Супер! Приємна до тіла, тепла. Дуже файно сидить. Ніжна на дотик. Розмір в розмір. Дуже гарний сервіс з обслуговування, доброзичливий консультант
- Достоинства:
- Не потрібен додатковий одяг
- Недостатки:
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый
Сподобалось! Термобілизна дуже приємна до тіла, носиш її і не відчуваєш, не хочеться знімати. Купила на заміну більш теплому термокомплекту, бо в ньому у мене після прогулянки спина мокра, а в цьому - суха! Для мене це найкращий варіант.
- Достоинства:
- Суцільні переваги
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
чудово сіли, теплі та зрічні. Беру вже не вперше, рекомендую продаця. До речі, величезний плюс, лосини із завишеною талією, що дуже добре, спинка буде у теплі.
- Достоинства:
- продавечь швмдко відправив!
Соответствует
- Бондарь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 46. Цвет: Темный серый
Вітаю! Дуже сподобалась термобілизна. Тепла,м'яка та приємна до тіла. Дякую менеджеру за підбір розміру і консультацію.
- Достоинства:
- Тепла та м'яка.
- Недостатки:
- Лилия С***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 40. Цвет: Темный серый
Дуже рекомендую магазин і товар. Розмір підійшов ідеально. Після замовлення менеджер передзвонила і уточнила всі деталі замовлення, проконсультувала по розміру. На наступний день я вже забрала товар дякую Вам велике
- Достоинства:
- Хороше обслуговування магазину, гарний товар
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Чудовий комплект термобілизни, розмір сів ідеально, не короткий по ногам чи рукам (на зріст 170 см), обтягує як друга шкіра, тому прекрасно піддягається під будь-що, дуже приємний до тіла, нічого не колеться, дійсно стало набагато тепліше (тільки треба надягати щось зверху, не сам по собі), вже протестувала вдома у холодній квартирі 17 градусів і на роботі - тілу тепер тепленько)) Обслуговування взагалі супер - передзвонила приємна дівчина, яка уточнила по розміру (хоча тут є розмірна сітка і в принципі не складно) та запропонувала швидший варіант доставки, на другий день вже отримувала замовлення. Все супер! Велике дякую за Вашу працю!
- Достоинства:
- Дуже приємно до тіла, не короткий, чудового обтягує, зручний і дійсно тепліше з ним, тоненький, тому вдягається під будь-що
- Недостатки:
- Спочатку був дивний запах, але швидко вивітрився, трішки лізе шерсть, але це обіцяли через декілька праннів має пройти, хотілось би глибший виріз на шиї (це вже індивідуально))