Отзывы покупателей о Высококачественная влагозащищенная уличная IP - видеокамера SMARTEYE с Wi-Fi ночным видением датчиком движения 1080P HD IP65 764JBU White

Оценка пользователей 4.17/5
  • Антоніна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BEYOUNGER

Встановлена в приватному будинку, працює прекрасно вдень і вночі за будь-яких погодних умов. Максимально прості налаштування. В додатку обираєш параметри під свої потреби,зручна установка ,немає необхідності викликати майстра для монтажу. Дивимся поки онлайн,потім планую хмарне сховище.
    Важлива хороша швидкість інтернету
    Дуже зручно, рекомендую!

Достоинства:
    Проста у використанні,якість відео,ціна
    Недостатки:
    Жодного
    • Продавец  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук, Антоніна! Раді чути, що Ви задоволені)

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BEYOUNGER

Отстой полный сегодня забрал подключил.Глючит конкретно то не загружается то не подключается к интернету не советую брать

Достоинства:
    Нет достоинст
    Недостатки:
    Глючит отключаются сама к интернету долго подключается
    • Продавец  BEYOUNGER

Доброго дня. Якість підключення і передачі даних залежить від налаштувань вашої мережі до якої здійснюється підключення, а не від камери. Це залежить від швидкості вашого інтернету і чи є перешкоди.
      За бажанням камеру можуть взяти на тестування наші технічні спеціалісти і все перевірити.

• Александр Г***

В день пише добре без проблеми тільки настає вечір все якісь глюки не пише показує що інтернет не підключений скорості не має інтернет маклаут підключають до сусідів те саме

• Александр Г***

Может дайте номер телефона службы поддержки которые занимаются камерами я позвоню спрошу что и как ?

• Наташа С***

Можливо треба щось скачати

Достоинства:
    Гарна камера все подобається, але не можу переглядати повне відео тільки записує реакції на рух. Встановили карту пам'яті там не має відео
    Недостатки:
    Не показує минулі відео
    • Продавец  BEYOUNGER

Доброго дня! Використання камери повинно бути виключно через встановлений додаток на ваш планшет або телефон. Додаток має всі зручні налаштування, перегляд онлайн, можливість запросити ще користувачів для перегляду .

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BEYOUNGER

За свою ціну досить непогана камера. Установка проста, доступна навіть жінці) Картинка вночі доволі чітка. На рух реагує добре.

• Продавец  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук, Ольга! Раді чути , що Ви задоволені)

• Дирконос С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BEYOUNGER

Зручний перегляд в додатку відео, якісна збірка, достатньо чітке відео вдень і в темний період доби. Рекомендую

Достоинства:
    зручна, якість відео день/ніч,монтаж
  • Бурковський А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BEYOUNGER

Хвилювались що монтаж та налаштування складне, але витратили на це 20хв. Якість відмінна,добротний корпус, саме відео також. Вночі дає чітку картинку. Може писати у хмарне сховище і на карту,дуже зручно.
    Доступ до перегляду декілька осіб
    Рекомендую

Достоинства:
    Легка установка, якість корпусу та зображення
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  BEYOUNGER

Дякуємо за замовлення та відгук! Хай довго і справно служить))