Отзывы покупателей о Матрас Highfoam Faino Zory 180х190 см (EVR-5485)

Оценка пользователей 4.76/5
  • Отзывы про товар продавца ВерестМ
  • Вера К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 80x190. Высота: 16

По відгукам читала, що жорсткий. Так, підійде не усім, але можна звикнути і спина перестала боліти.

• Продавец  ВерестМ

Дякуємо за ваш відгук, Віро!

Ми стаємо неймовірно щасливими отримуючи таку позитивні оцінки. Чекаємо вас знову за наступними покупками))

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 90x200. Высота: 16

Матрас середньої якості , зручний.

Достоинства:
    Зручний, хороша ціна.
    Недостатки:
    Прийшов з невеликою плямою, структура матраса не дуже зручна на ній з'являються складки іх можна вирівняти але такого не має бути взагалі .
    • Продавец  ВерестМ

Вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок. Матраси підлягають обміну та поверненню тільки до відкриття упаковки, на жаль, фабрика не приймає претензію на рахунок плями після відкриття захисної плівки. Інформацію щодо тканини передаємо виробнику, впевнені, що в майбутньому це допоможе покращити продукт. Сподіваємось бачити Вас в числі наших постійних покупців, бережіть себе та свою родину))

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 80x190. Высота: 16

Якісний, твердий матрац, БЕЗ ПРУЖИН
    Добре упакований

• Продавец  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування. Гарного дня!

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16

Отличный матрас, поначалу думал что жестковат, но на следующую ночь привык, и теперь для меня он идеально подошёл. Посмотрим как будет дальше по качеству, в эксплуатации две недели

Достоинства:
    В меру жесткий
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Светлана Л***

Классный
    Спасибо
    Мне подошёл
    Теперь только на нём могу уснуть)))

Достоинства:
    Комфортно на нём
    • Продавец  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16

Класний жорсткий матрац, саме такий я і шукав, дякую продавцю!

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16

Матрац супер. Випрадав очікування. Жорсткість відповідає заявленим характеристикам.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x190. Высота: 16

Хроший матрац за ці гроші. Я військовий тому нажаль мало часу можу на ньому поспати коли не на позиції, але якість сну це дуже для нас важливо для відновлення (наскільки це можливо), вища концентрація потім при роботі. Та і настрій кращий. Рекомендую.

Достоинства:
    Все гаразд
    • Продавец  Мій Дім

• Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 150x200. Высота: 16

Матрац чудовий

• Продавец  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 16

Дуже зручний. Твердість саме така, яка очікувалася

Достоинства:
    міцний та твердий - як і хотілося
    Недостатки:
    за час користування не знайдено

Дякуємо за відгук!

Раді, що матрац відповідає Вашим очікуванням. Користуйтесь із задовленням!

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x190. Высота: 16

Жёсткий и в то же время комфортный, сутки привыкал. Но когда привык, спина радуется.
    Сон улучшился.
    Запахов нет.

Достоинства:
    Жёсткий, без запахов, такой как хотел
    • Продавец  Мій Дім

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16

Матрас отличный! Качество супер! Жестковат но я такой и искал. Такой он и должен быть. Особенно для веса который он выдерживает. Доставка очень быстрая, после обеда заказал на следующий день в обед привезли! Всем рекомендую! Для такого матраса очень бюджетная цена!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x190. Высота: 16

Дякую всім хто виготовляє та продає такі матраци.
    Матрац купувався на Юбилей чоловіку(в нього проблеми зі спиною).
    Довго підбирали який купувати по жосткісті ,вибрали цю модель-вдало.
    Раніше купували матрац в MATROLUXI-зараз дорого .
    Користуємося новинкою з 28.06.25р.
    Нарікань немає.

Достоинства:
    Безпружинний

• Лена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 16

Задоволені якістю

Достоинства:
    Недостатки:
    Досить довго чекати доставки

Дякуємо за Ваш відгук!

• Віктор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 150x200. Высота: 16

Зручність і комфорт, а ще жорсткість. Вище очікуваного.

Достоинства:
    Зручність і комфорт, а ще жорсткість. Вище очікуваного.
    Недостатки:
    Не має.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Олексій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x190. Высота: 16

Чудовий матрас. Жорсткість хороша. Перший день експлуатації і я задоволений. Через півроку дам повторний відгук. Наматрасник обов'язково.

Достоинства:
    Жорсткість. Відсутні запахи.
    • Продавец  Мій Дім

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 16

Розетка питання вирішила,дякую.

• Олександр

Скажіть як було вирішено ваше питання з жорсткістю матрасу? Вам замінили на 5-й? Теж хочу такий матрас, але принципово щоб був жорстким, тобто мав 5 клас, а на вашому фото 4, і здається вони всі такі

• Артур

Ні,не всі такі,зробили знижку на наступне замовлення,цей собі залишив.Навряд чи тут жорсткість 5 як пишуть,не думаю що виробник міг помилитися і інфо на картці не поправили. Але матрац хороший, поки жорсткості достатньо, став трохи м'якший при вазі 90 кг. Пару тижнів взагалі як дошка твердий був.

Добрий день! Матрац має максимальну ступінь жорсткості з усіх, які ми виготовляємо. На жаль, сталася помилка саме з етикеткою при збірці матрацу. Тобто дана модель відповідає заявленому класу жорсткості - 5 з 5.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 16

Матрац на перший погляд хороший,важкий,вказана жосткість 5,що і хотів,перед покупкою ще уточнив,чи дійсно 5 жорсткість,сказали так,привезли 4,другий день чекаю вирішення питання,погано що відразу не побачив,бо було закрито картоном і стрейчем,так би не забирав.

Достоинства:
    Матрас
    Недостатки:
    Не вірна інформація про виріб

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за непорозуміння. Хочемо вас запевнити, що фактична жорсткість матраца відповідає заявленій характеристиці рівня 5. На жаль, через технічну помилку була використана стара етикетка, яка могла спричинити плутанину.

Ми вже працюємо над тим, щоб ця ситуація не повторилася в майбутньому, і приносимо щирі вибачення за доставлені незручності.

Ми цінуємо вашу довіру і вдячні за те, що обрали наш продукт. Якщо у вас залишилися питання або потрібна додаткова інформація, будь ласка, зверніться до нас – будемо раді допомогти!

• Лысенко Е***

Купую вже 2 такий матрац. Дуже жорсткий, що мені подобається

• Продавец  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!!

• Олексій С***

Супер! Купую вже третій Перший вже служить 5 років - нарікань немає
    Другий купив батьку рік тому - задоволений
    Третій взяв на подарок - людина радіє)
    Беріть безпружинний раз і на довго
    Я два пружинних вже викинув

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!

• Любов Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16

Матрац виконує всі заявлені функції.
    Жорсткість така як я і очікувала.
    Я задоволена повністю.

Достоинства:
    Чохол приємний на дотик. Безпружинний
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Мой Дом

• Анатолий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x190. Высота: 16

Пару місяців був жорсткий як і хотілося. Через півтора року велетенські ями з обох сторін. Спати вже не комфортно (моя вага 110, а пишуть що розрахований на 140). До цього був пружинний - прослужив більше шести років.

• Продавец  Мой Дом

Доброго дня. Залиште через форму "Написати продавцю" Ваш номер чи зв*яжіться з нами для вирішення цього питання

• Елена К***

Жорсткий, треба звикнути

• Продавец  Мой Дом

Доброго дня. В характеристиках матрацу написано, що він жорсткий, відгуки написані, що він жорсткий. Для тих хто полюбляє матраци підвищеної жорсткості він саме те, що потрібно. Порада для Вас - купіть собі наматрацник трикотажний, думаю цього вистачить, що б зменшити твердість матрацу. Раді були Вам відповісти, солодких і комфортних снів.

• Кирилл Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16

2-ю ночь сплю как младенец, очень удобный матрас. Раньше спал только на мягких, открыл для себя твёрдые матрасы. Качество - очень хорошее за свои деньги. Надеюсь с просадкой проблем не будет и матрас будет радовать меня ещё долго. Хорошая упаковка, во время транспортировки не повредился. Продавца рекомендую, быстрая отправка.

Достоинства:
    Качество, скорость доставки, хорошая упаковка, отсутсвие пружин
    Недостатки:
    Было бы здорово если бы в цену доставки входило подъем на этаж)
    • Продавец  Мой Дом

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 180x200. Высота: 16

Не рекомендую - дуже твердий, просто як на асфальті лежиш. Технологія - просто шмат піни обшитий тканиною. Спині боляче, затікають руки. Поміняв - все пройшло. Просто не уявляю, кому така жорсткість може сподобатись. Жаль. Але жадібність перемогд+ла глузд. Всетаки такі речі треба перед покупкою пробувати.

Достоинства:
    Дешевий. Оперативна і чудова доставка від Розетки
    Недостатки:
    Неортопедичний, твердий як камінь
    • Продавец  Мой Дом

Доброго дня. В відгуках і характеристиках матрацу пише, що він жорсткий. Якщо Ви любите м*які матраци, навіщо купували такий. Багато наших клієнтів неодноразово замовляли матраци Zory і з задоволенням на них сплять. Матрац відповідає всім заявленим характеристикам.

• Kate A***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x190. Высота: 16

Чудовий, зручний матрац. Ми задоволені!

• Пользователь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x190. Высота: 16

Отличный матрас

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16

хотелось купить ортопедический матрас, но как он может являться таким, если он твердый как доска? на следующий день спина болела, пришлось купить дополнительно тонкий матрац + 1500грн. реально пожалел появятся деньги буду продавать. в следующий раз покупать буду в магазине! Для тех кому нравиться очень твердый матрац - отличный вариант цена - качество!

Достоинства:
    без запаха
    Недостатки:
    очень твердый, слабая ткань, потянул сильнее - порвалась!
    • Продавец  Мой Дом

Здравствуйте. В характеристиках матраса прописано, что он жесткий, с большой нагрузкой на спальное место. А по поводу ткани, как это нужно тянуть, что бы порвать. Матрас же текстиль, с ним нужно обращаться бережно и аккуратно. Ткань на матрасе в несколько раз лучше и качественнее других дешевых аналогов.

• Продавец  Мой Дом

Здравствуйте. Если Вас интересует матрас менее жесткий, но по цене и качеству такой же, присмотритесь к данной модельке ссылкаСтрейч-жаккардовий чехол на молнии, качетвенные наполнители и адекватная цена. Если проблема только в жесткости, то этот матрас Вам понравится на все 100%. Хороших и сладких Вам снов.

• ирина ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x200. Высота: 16

прекрасный матрас ,водители с почты хамы и грубияны,до подъезда отказались,пришлось самой с машины снимать матрас,а они хамили и грубили,это водители с новой почты.

Достоинства:
    прекрасный
    Недостатки:
    доставка не до подъезда, нужно самой с машины снимать матрас,водители хамы и грубияны и мужланы.
    • Продавец  Мой Дом

Здравствуйте. А почему Вы на них жалобу не написали. У них доставка до подъезда по документах. Если вдруг у кого то такая же ситуация набирайте, не стесняйтесь. Будем наводить порядок в обслуживании)

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x200. Высота: 16

• оксана к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x190. Высота: 16

Спасибо большое за Вашу работу. Очень довольны.

Достоинства:
    Жёсткий. Мечта наша
    • Продавец  Мой Дом

• Инна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x200. Высота: 16

Матрас наближений до жорсткого. Зручний чохол і спати комфортно, незважаючи, що в мене всього 60 кг. Три ночі сплю на матрасі і все влаштовує. За таку ціну більш ніж задоволена покупкою. Дякую

Достоинства:
    Чудовий матраса, на що розраховувала, те и отримала

• Юрий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x190. Высота: 16

Ну шо, прийшов час написать видповидь про матрас. Як писал раньше прислали другой матрас. Качество матраса может и хорошо. Но! Никаких документов, сертификатов на данный матрас нету. Не говоря уже про гарантию. Одни обещания. Обещали подарок, бесплатный от компании (в связи з задержкой) но так до сих пор ничего не пришло. Так если будите заказывать то подумайте.

• Продавец  Мой Дом

Доброго дня. Матрас у Вас хороший, нічого поганого Вам ніхто не пропонував би - ссылкаПри тому що гарантія на матрас 5 років. По гарантійках - у Вас під плівкою мали бути всі документи з печатками і т.д. Перезвонили на завод, щоб Вам все поновили. Накладна про отримання у Вас на руках. Подарунок відправимо, не дійшли ще руки. Почекайте трішки.

• Наталья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16

Сегодня получили матрас . Остались очень довольны всем - качеством матраса , сроками доставки , вежливым обслуживанием . Всем очень рекондую !!! Отлично подошел по качеству и размерам , небо и земля по сравнению со старым . Очень удобный !!! Вишенькой на торте была бесплатная доставка - были приятно удивлены , это был сюрприз ! Вообщем всем огромное спасибо - и производителю за качество и Розетке за доставку и Новой почте !!! Рекомендую к сотрудничеству !!! Не пожалеете !!!

Достоинства:
    Удобный , прочный , лучше , чем ожидали
    Недостатки:
    Нет .
    • Продавец  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь.

• Бурик С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x190. Высота: 16

После двух ночей на матрасе чувствую себя хорошо. Жесткость мне нравится, я бы сказал что матрас не совсем и жесткий, как по мне то довольно комфортно. Спина не болит, матрас не проседает. Рекомендую

Достоинства:
    Комфортный, мне нравится
    • Продавец  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємного користування.

• Юрий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x190. Высота: 16

Матрас оплатили. Но оказалось шо нету в наличии. Предложили другой. Сказали шо отправка будет крайний срок субота. Щас 21.00 субботы но не звонка не есмес от компании продавца нет.

• Продавец  Мой Дом

Здравствуйте. Матрас вчера отправлен - 59000723947313. Пользуйтесь на здоровье.