- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kinetry
Хороший чохол, якісний, доволі жорсткий і міцний (шомпуром не проколоти), прогумований, є пришита петля, за яку можна вішати на стіну. Думаю, що в разі забруднення його легко мити щіткою середньої м'якості. Довжина моїх шомпурів 70 см, всі помістились разом з багатофункціональною вилкою для м'яса. Покупкою задоволена, чохол акуратно виглядає, раціонально організував місце зберігання шомпурів, транспортувати шомпури в чехлі теж комфортно. Товар замовляла через Розетку, чохол і продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Матеріал, добре прошиті шви, хороша подвійна змійка
- Продавец Kinetry
Доброго дня, Світлано! Дякуємо за ваш детальний позитивний відгук. Ми дуже раді, що чохол повністю відповідає очікуванням. Бажаємо вам ще більше комфортних походів та смачних шашликів :)
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kinetry
Рекомендую, відмінний чохол
- Достоинства:
- 10 штук з дерев'яною ручкою вміщується
- Продавец Kinetry
Дякуємо за відгук, нам приємно що все сподобалось і залишились задоволені товаром. Звертайтесь при нагоді:)
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kinetry
Якісь гарна, але заявлена висота не співпадає з фактичною! В описі 5см, а фактично 3см і це зовні, в середині взагалі 1,5см. Так що реально покласти 4шт шампурів в один ряд.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не співпадають розміри
- Продавец Kinetry
Добрий день, Тарас! Дякуємо за відгук, на жаль, як вияснилось помилка в описі на сайті, уже передали інформацію в контент відділ для зміни. Ваше звернення передали у відділ гаратнії та повернень, найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Kinetry
Хочу дополнить свой предыдущий отзыв. Продавец со мной быстро связался, мои претензии были разрешены в индивидуальном порядке. Планируем в дальнейшем делать заказ. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ответственный продавец и качественный товар за приемлемую цену.
- Недостатки:
- Всё решили в пользу покупателя!
- Продавец Kinetry
Добрий день, Тетяно! Вдячні за оновлений відгук. Нехай гарно слугує :)
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Kinetry
Качество материала понравилось. Но он очень плоский и глубина не 5см, как в описании, а в 2 раза меньше. Мои 6 шампуров длиной 73 см с деревянными ручками влезли по длине нормально, но молния закрылась с трудом из-за недостаточного об'ёма.По этой причине, думаю, что прослужит чехол недолго и следующего открытия-закрытия молния не выдержит.
- Достоинства:
- Качество материала.
- Недостатки:
- Неверно указанный производителем размер товара, из-за этого все достоинства не имеют никакого значения.
- Продавец Kinetry
Добрий день, Тетяно! Дякуємо за відгук. В описі ми вказали зовнішні розміри чохла, але не уточнили цей момент. Ми вже надіслали запит на модерацію і хотіли би виправити враження від купівлі. Наш менеджер відділу гарантії та повернення зв'яжеться з Вами для розв'язання цього питання.
- СинонимОтзыв от покупателя. Продавец: Kinetry
Шампуры с деревянной ручкой 60см влазят отлично, удобный. Думая что они бы и в 70см влезли и можно было бы закрыть. 8 штук залезло, больше не поместится
- Достоинства:
- Удобный и практичный
- Недостатки:
- Не выявлено
- Продавец Kinetry
Чудово! Нехай довго слугує :)
- СергІй М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kinetry
Приємно порадував даний чохол. Цілком відповідає опису. Рекомендую для шомпурів не довших ніж 70см.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Kinetry
Дякуємо за вибір! Приємного користування!