Отзывы покупателей о Матрас ортопедический EUROSLEEP SUPER STRONG жаккард 90x190 см

Оценка пользователей 4.5/5
  • Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «L+L». Размеры: 140x200 см

Замовляла під Новий рік, вже тестую два тижні. Дуже задоволена. Якість відмінна, зайвих ароматів не було.

Достоинства:
    Гарної якості
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  «L+L»

Добрий день! Дякуємо Вам за замовлення та позитивний відгук! Нам дуде приємно, що вам сподобалась якість товару! Звертайтесь до нас знову! Гарних вам та безпечних покупок! З повагою, колектив магазину «L+L»

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Власник дому. Размеры: 80x190 см

Топер нормальної якості. Розміри відпровідають. Однозначно вартує своїх коштів.

• Продавец  Власник дому

Дякуємо

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «L+L». Размеры: 120x190 см

Дякую. Все сподобалося. Все підійшло. За свою ціну,досить непоганий матрас. На мій убитий диван,те,що треба.

Достоинства:
    Не сильно твердий.
    Недостатки:
    Поки,не виявила.
    • Продавец  «L+L»

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «L+L». Размеры: 140x200 см

Очень не дурственный топпер, запах практически отсутствует, упакован и свёрнут великолепно. Жёсткость средняя, но под моим весом не продавливается в ноль, лежать очень комфортно. Сумочка для транспортировки и хранения присутствует.
    Отдельное спасибо продавцу данного чуда за оперативность, подход к доставке и дополнительному информированию. Сервис и качество - супер.

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «L+L». Размеры: 140x200 см

Дуже якісний матрас. Тепер спати на старому дивані одне задоволення, матрас виправив усі нерівності і спина тепер не болить.

Великий плюс: в подарунок йде сумка-чохол. Тому його можна брати з собою. Він легкий.

Достоинства:
    Якісний. Пружний. Легкий
    • Продавец  «L+L»

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «L+L». Размеры: 70x190 см

не відповідає розміру який був вказаний в характеристиці

Достоинства:
    Якість хороша
    Недостатки:
    при замовленій довжині 190 см фактична довжина 183 см
    • Александр

Доброго дня. Дякуємо за Ваше замовлення.
      Матрац доставляється скрученим у рулон. Після того, як Ви розгорнете матрац протягом двох - трьох годин, він прийме свій справжній розмір.