Отзывы покупателей о Картина по номерам "Bearbrick" холст на подрамнике 40x50 см RB-0802

• Отзывы про товар продавца Paint Space
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Paint Space. Размер картины: 40 x 50

Картина дуже гарна та її цікаво малювати

• Владислава Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Руки у мишки короткие,надписи вообще не на мишке,выглядит отвратно,полотно сечется,кисточки посыпались,пришлось свои брать
    Картинке вообще не отвечает
    Ну хоть краски нормальные
    Штын когда открываешь картину будто обрабатывали жесткой химией
    Рисовать настроения как такого нет…

Дякуємо за корисний відгук! Обов"язково врахуємо при створенні наступних сюжетів.

• Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Супер, мне очень понравилась картина, краски остались ещё на одну такую, рекомендую продавца

Достоинства:
    Остались краски, красивая,яркая картина
  • Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

картина прикольна, ще буду у вас замовляти (особисто мені було складно малювати фон, так що малювала і додавала трішки від себе)

Достоинства:
    читала, що деяким не вистачило фарби, але особисто у мене все було з запасом, білої фарби взагалі було 5 штук, так що 3 у мене ще залишилося по закінченню картини, все сподобалося, все на вищому рівні
    Недостатки:
    з боків багато деталей
  • Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Візуально відстає від інших виробників: лінія на торцю зігзагами, холст як дешева клейонка, частина номерків надрукоована якимось найменшим шрифтом - просто неможливо зрозуміти, що там за цифра

Фарба не криє, тягнеться як якийсь дитячий слайм, якщо не сказати гірше. Never again навіть якщо вона буде 100 грн коштувати

Достоинства:
    Дешева
    Недостатки:
    Якість
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Чудова Картина. Я змінила фон, оскільки мені здалося, що краще зробити більш насичений колір для фону.

• Оксана М***

Картина крута, малюнок теж
    Мінус зірочка за те що на двох частинках не було номера і на перевірочному листочку теж.
    Але мені не пощастило в фарба під номером 18 була бракована одна прийшла з бракованою кришкою через що фарба засохла, а в інший баночкі цього номеру було фарби менше половини, через що мені довелось шукати фарбу так як не вистачило на пів малюнку

Достоинства:
    Гарний малюнок, видно лінії
    Недостатки:
    Засохла фарба
  • Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Прикольна вийшла) тепер висить у кабінеті

• валера б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Замовив 3 картини. Пакування лише виробника! Як наслідок одна пошкоджена! Прикро...

• Діана Х***

Очень красивая

• Оля
    Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50

Фарб вистачило, жовтий тільки в декілька шарів наносила