Отзывы покупателей о Шампунь для очень жирной кожи головы Sim SENSITIVE SYSTEM 4 Shale Oil Shampoo 250 мл

Оценка пользователей 4.5/5
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь мені підійшов, довго не могла підібрати для СД, волосся дуже гарне після нього

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Користуюся близько 3х тижнів! Скажу чесно, очікувала кращого ефекту за таку ціну! Шампунь впринципі досить добре вимиває голову, але я як мила голову через день так і мию. Бо нехватає ефекту!
    Великим мінусом є те, що у мене після 3х тижнів користування свербіж голови не зник, а навіть посилився, плюс до того, з'явилася лупа, якої вже довгий час не було! Тому мені ця шампунь не підійшла!
    Ще з мінусів є те, що сама шампунь прийшла не герметично закрита! Ніби будь хто міг відкрити коробку і бутилку і залити туди будь що! Я вважаю, що для косметики такого рівня і за таку ціну- це неприпустимо!

Достоинства:
    Вимиває добре голову
    Недостатки:
    Свербіж посилився і з'явилася лупа. Шампунь прийшла не герметично закрита!
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Користуюсь шампунем за призначенням трихолога вже більше двох років, чудово очищує шкіру, не визиває подразнень

• Людмила Р***

Гарний шампунь

• Наталія
    Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Купила за рекомендацією косметолога. Дуже хороший шампунь. Гарне очищення, після тривалого використання зникло свербіння

Достоинства:
    Приємний запах, ефективний
    Недостатки:
    Трішки дорого