Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гусенок антиколиковый с многоразовой солевой грелочкой, теплая успокаивающая мягкая плюшевая игрушка для сна, комфортер бежевый+кофейный

Оценка пользователей 4.88/5
  • Алена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дякую, товаром задоволена. Якісна іграшка. Приємний контакт з продавцем, навіть відеоінструкцію вислали

Достоинства:
    Якісний український продукт
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дуже милий гусачок, якісно прошитий, приємний на дотик))

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дуже гарна іграшка-грілка, дитині подобається, а батькам подобається дивитися, як нагрівається грілка :)

Достоинства:
    класний гусачок
  • Тетяна К***

Дуже чудовий!!

Достоинства:
    2000
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Чудовий гусачок, дитинці дуже сподобався) одразу ж почала обіймати) грілочка багаторазова про що я не знала і трішки розчарувалася але дякую продавцю він все пояснив доступно я скинув інструкцію до використання) класна штука цей гусачок) думала чисто для фото візьму але малій 4 місяці і вона зразу зрозуміла що його можна обіймати на сон що мені дуже сподобалось) так що рекомендуюі для фото знадобиться і як іграшка для сну і як антиколікова грілочка)

Достоинства:
    гарний пошив, якість як на фото.
    • Продавец  4ickabiddy

Дякую вам за замовлення та високу оцінку! Ми стараємось зробити найкраще для наших маленьких клієнтів!

• Ярослав М***

Гарна якість, швидко відправили

• Трачук Д***

Гарний і якісний гусачок

Недостатки:
    Маленький розмір грілки, слабкий нагрів
    • Продавец  4ickabiddy

Добрий день, дякую вам за замовлення та ваш відгук. Іграшка не має бути гарячою. Головна ідея - іграшка тепла, як мамина долонька (36,6 градусів )
      Температура грілки 50-55градусів. Грілка використовується лише всередині іграшки, яка спеціально знижує температуру.
      Предмети з температурою вище 40 градусів можуть спричинити опік на ніжній шкірі малюка.

• Виктония Р***

Гусенок - супер

Достоинства:
    Хорошее качество, соответствует картинке, быстрая отправка
    • Продавец  4ickabiddy

Дякую вам за такі приємні слова! Ми дуже старались і раді, що вам все сподобалось!