Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Гусенок антиколиковый с многоразовой солевой грелочкой, теплая успокаивающая мягкая плюшевая игрушка для сна, комфортер молочный+кофейный

Оценка пользователей 4.9/5
  • Виталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Купувала гусачка на подарунок. Стояло питання, що подарувати малечі..Почитала відгуки.В мене у самої маленька внучичка, знаю які проблеми виникають при коліках, вирішила замовити.Шутро м'якеньке, дуже тактильне. Грілочка свою функцію виконує на "ура"!
    Продавець зразу відписався, дав повну інформацію про товар.
    Дякую Вам за турботу і якісну працю!

Достоинства:
    Якість
  • Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Добрий день!Щиро дякую за швидку доставку! Іграшка неймовірно м'якенька та приємна на дотик

• Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Щиро дякуємо, за гусачка! Дієва річ, та супер іграшка!
    Процвітання та багато клієнтів!

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Замовляємо вже вдруге тут. Вперше нам подарували , і ми користувались дуже активно для дитини під час коліків, і заспокоїти дитину, працювало дуже класно. А зараз замовили на подарунок.
    Якість іграшки гарна, сама серединка яка гріє дуже цікава і легка у використанні.
    Використовували і як іграшка, і на фотосесії.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Замовляю вдруге, бо старша дитина (1,7 міс) досі спить з іграшкою, але уже у якості комфортера і ритуалу для сну та заспокоєння.за півтора роки( пралась разів 5) не втратила ні якості ні вигляду.
    Молодша дитина ( 1 міс) з першого використання, одразу заспокоїлась і полюбила її.
    Рекомендую виробника, так виконання замовлення на вищому рівні: швидко, якісно)

Достоинства:
    Якісний матеріал з якого в готовлена іграшка і молитва грілочка, яка дуже універсальна у використанні
  • Марк Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Классная игрушка, хорошо выполнял функцию грелки. Сейчас просто игрушка без грелки с которой малыш засыпает. Очень мягкий и тактильный материал, помогает быстрее уснуть. Заказываем второй раз, так как первый гусь уже весь общипан и обгрызан:))

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Чудова іграшка, дуже гарна і зручна у використанні

• Катерина К***

Гусачок супер
    Дуже сподобався)
    Якість супер)

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Грелка лопнула в момент активации... очень неприятный опыт. Так же стоит учитывать, что сама грелка Теплодар стоит 230 грн за 2 шт, можно заказать на розетке... фото здесь не соответствует тому, что прислали. Сама игрушка - ок, но она не стоит заявленных денег.

Лайфхак - так просто можно заказать те-же грелки и положить их в носок или завернуть в пеленку. Вывод - НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЗАКАЗЫВАТЬ.

Недостатки:
    Нерациональное использование грелки. Не стоит заявленных денег. А если бы она лопнула и вытелка на ребенка... небезопастно
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дуже зручний гусачок для малечі. Дякую за інструкцію, яку надсилає виробник

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Гусачок чудовий ,дякую!Брала на подарунок ,якість хороша.

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дуже задоволена покупкою, якісний антиколіковий гусачок ручної роботи.
    Швидка доставка та класна комунікація з продавцем. Зручна у використанні!

Недостатки:
    Хотіла б мати можливість докупити окремо багаторазову грілочку
  • Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дуже гарний та якісно зроблений

• Яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Швидка доставка та якісна іграшка , дуже вдячна

• Валерія Л***

передали, що сподобався))

Достоинства:
    тепленький та м'якенький
    Недостатки:
    поки не побачили
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дуже гарний, якісно пошитий та мʼякий гусачок. Замовляла на подарунок немовляті, і він реально став у нагоді батькам, бо добре допомагає при коліках. Окреме сердечко за дизайн, бо гусачок виглядає просто неймовірно й класно поєднується із дитячими речами

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, допомагає дитинці при коліках
  • Вікторія

Все сподобалось

Достоинства:
    Дуже якісна іграшка
  • Наталья И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Гарна іграшка. Дякую продавцю, зворотній зв'язок, комунікація, уважність до клієнта. Є ще багато цікавого для малюків. Удачі і дякую вам.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Гарна, приємна іграшка. Гарної якості.

Достоинства:
    М'яка, має грілочку
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Все супер, мені дуже сподобалась не лише іграшка, а й комунікація продавця. Перепитали дані замовлення, надіслали додаткові відео-інструкції по використанню, перепитували чи все в порядку. Дякую вам за вашу роботу!

Достоинства:
    Швидка доставка, комунікація з продавцем від початку замовлення до його отримання, якісні матеріали.
  • Кристина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Чудовий гусачок, дуже м'якенький та тепленький. Малюк задоволений )

• Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Чудовий гусачок. Взяла на подарунок) Якісно пошитий, гарненький, є інструкція. Менеджер чемний, надіслав і відео інструкцію, і таку, все розписано, швидко надіслали.

Достоинства:
    Гарна якість, виглядає так як на фото, навіть краще. Хороший менеджер, швидка відправка
  • Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дуже задоволена замовленням. Хороша якість, тканина приємна на дотик. Менеджеру окреме дякую за увагу та відео інструкцію)

Достоинства:
    Швидко нагрівається, та довго тримає тепло
  • Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Чудовий гусачок, дуже приємний на дотик

Достоинства:
    Якісно відшитий
  • Христина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Гусачок виглядає чудово. Сподіваюсь малеча оцінить

Достоинства:
    Дуже мягенький та гарнюній на вигляд
  • Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Замовлення супер якісне, дуже швидко все прийшло! Менеджери проконсультували стосовно використання товару.

Достоинства:
    Замовлення дуже швидко прийшло.
  • Одарка
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Замовляла гусечку від коліків на подарунок для сестри, яка нещодавно народила дитину. Дуже класна річ — гарно пошита, мила й приємна на дотик. Сестричці дуже сподобалося! Окремо хочу відзначити відправника: поставилися з розумінням до прохання відправити терміново, адже часу чекати не було. Все пройшло швидко та зручно. Дуже задоволена покупкою, рекомендую!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Красивий милий гусачок, дуже мʼякий та приємний, якісно пошитий. Добре тримає температуру, рятує від колік

Достоинства:
    Швидко нагрівається
  • Алла П***

Чудова якість

• Виктория Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Замовляла антиколікового гусачка для новонародженого племінника - дуже сподобався! М*який, приємний на дотик, чудово пошитий. Грілка добре тримає тепло. Малюкові комфортно, мама задоволена. Рекомендую.

Достоинства:
    1. Швидка доставка; 2. Мультифункціональний( підходить не лише для колік, можно використовувати для зігрівання рук, ніжок, або просто як заспокійливу іграшку; 3. Багаторазове використання; 4 Ідеально для подарунку.
    Недостатки:
    не виявлено
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Іграшка сильно перехвалена. Своєї функції не виконує грілка в середині дуже маленька хоча місця в середині багато не нагріває іграшку взагалі. Повернення нажаль зробити не можна. НЕ РЕКОМЕНДУЮ КУПУВАТИ.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не виконує своєї функції взагалі!
    • Продавец  4ickabiddy

Шановний Сергій, нам дуже шкода, що особисто вам не сподобалась іграшка. Вона не має бути гарячою. Головна ідея - іграшка тепла, як мамина долонька (36,6 градусів )
      Температура грілки 50-55 градусів. Грілка використовується лише всередині іграшки, яка ЗНИЖУЄ температуру.
      Предмети з температурою вище 40 градусів можуть спричинити опік на ніжній шкірі малюка.
      Тому грілку не можна класти без іграшки на животик малюку

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Гарний молочного кольору гусак, дитинці приємний на дотик, сину сподобалося його м'яти у ручках. Грілочка працює, гріє животик. Дуже швидко вислали.

Достоинства:
    Гріє, м'якенький
  • Вероника К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Не знаю як там малюкам, але при менструальних болях допомагає чудово, тому якщо хтось з хлопців шукає подарунок своїй дівчині - купуйте не замислюючись. Тепла вистачає на 1.5 - 2 години за одне використання. Тепер чекаю на електронний варіант такої грілки

Достоинства:
    Гріє, усуває болі
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Хочу подякувати за якісне та швидке оформлення та відправлення посилки.Гусачок дуже милий. Маляткові та батька сподобався. Дякую.

• Мария М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дуже гарний гусачок, такий мягкий , всім рекомендую

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Дуже милий гусачок, грілка у вигляді сердечка