- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: T-K Shop. Цвет: Черный
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Желтый
Жахливий запас, просто вонь, яка не провітрюється
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Суперская сумка, девушка в восторге
Представник постачальникаІван, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Шикарна сумка. Не чисто біла, а приємного молочного кольору. Зручно сидить
- Достоинства:
- Колір, місткість
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаОльга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Шикарна: шкіра м'яка, гарний пошив, зручна.
- Достоинства:
- Одні
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Все добре, але має якись неприємний запах
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Запах
Представник постачальникаВалентина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Коментар можу залишити стосовно роботи магазину: замовила 3 сумочки, 2 отримала, а замість третьої прийшло взагалі невідомо що.
Навіть приблизно не схоже, твльки дитині в пісочниці гратись.- Достоинства:
- Із того, що мені на касі запропонували, лише глибокий подив
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумочка супер шкіряна доставка швидка все супер відповідає опису! Дякую
Представник постачальникаОлена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Невеличка ,але дуже гарна сумочка!Я у захваті!
Рекомендую!- Достоинства:
- Шкіряна
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
На теплу пору року саме те
- Достоинства:
- Шкіра, розмір, ціна по акції
Представник постачальникаАнастасія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Дуже гарна маленька сумочка
- Достоинства:
- Якісна,в описі все вірно вказано за товар.
- Недостатки:
- Немае
- Маріана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумочка гарна але на передній кишеньці одразу почав розходитись замок.
Представник постачальникаМаріана, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук.
- наталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Колір не такий яскравий як на фото а темно червоний (приглушений),підкладка доволі якісна. Дуже милий карапузик! Телефон влазить та невеликий гаманець. Якби не брак строчки на ремінці поставила б 5 зірочок!
- Достоинства:
- Шкіряна
- Недостатки:
- Брак строчки на ремінці
Соответствие указанным размерам
Соответствует
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.
- Анна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все отлично.
Спасибо.
Представник постачальникаАнна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.