Отзывы покупателей о Блютуз гарнитура беспроводная наушник беспроводной bluetooth 5.0 для телефона пк компьютера Link Dream LC-B45 eng black + Кейс
Нет в наличии
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Дуже класна гарнітура,купував на подарунок,протестував сам пів дня,акум тримає,дистанція велика,навіть через стіни,звук гарний,мене чути чудово,підтримка мультимедії .
Хочу брати для себе.РЕКОМЕНДУЮ!!!- Достоинства:
- Не дорога,зручна,функціональна
- Недостатки:
- Не виявив
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Дуже задоволена, дякую. Гарнітура класна, працює як треба!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Товар прийшов раніше, ніж обіцяли.
Перезвонили, уточнили деталі.
Забрав в пункті видачі Розетка. Без зауважень.- Достоинства:
- Зручний в користуванні (можливість використання на будь-яке вухо)
- Недостатки:
- На даний момент відсутні
- Продавец AxaTrend
Вітаємо, Віталій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром та нашим сервісом. Гарного дня.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Замовляли блютуз гарнітуру, впевнено можу сказати... Все працює якість чудова, звук відмінний 10\10 я задоволена покупкою
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Ірина. Дякуємо вам за відгук та високу оцінку. Бажаємо Вам приємного користування!
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Дуже гарна та бюджетна гарнітура, чоловік користується третю неділю! Все чудово працює, довго тримає заряд.
Щиро дякуємо!- Достоинства:
- підтримує мультимедіа
- Недостатки:
- Поки не виявлені.
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Валентина. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені гарнітурою. Бажаємо приємного користування!
- Василь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Гарнитура супер заряд держит долго работает отлично без помех и очень удобная рекомендую!!!
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Василь. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені гарнітурою. Бажаємо приємного користування!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Гарнітура чудово працює і гарно звучить. Рекомендую!
- Достоинства:
- Гарний звук, якісна збірка
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Олександр. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром. Бажаємо приємного користування!
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Все работает отлично , спасибо!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Заряд тримає добре, чути добре, зручний кейс
- Достоинства:
- Гарнітура сподобалась. Купляла на подарунок.
- Недостатки:
- після неділі користування недоліків немає
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Ірина. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром. Бажаємо приємного користування!
- Пянковский В***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
гарнітура чудова.
- Достоинства:
- все працює чудово
- Недостатки:
- не знайшов поки що
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Володимир. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені якістю гарнітури. Гарного дня.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
За свої гроші дуже непоганий варіант.
Для мене було важливо щоб забезпечувало не тільки дзвінки а й відтворювало мультимедіа, все працює. Шумозаглушення при дзвінках працює теж.
Єдине що конкретно для мене не дуже підійшло, не зміг підібрати зручний силіконовий вкладиш, щоб використовувати без кріплення за вухо. Виручив старий від Plantronic який став сюди без проблем.- Достоинства:
- Все працює як годиться
- Недостатки:
- Для декого буде не дуже зручне кріплення, але багато залежить від конкретних вух.
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Сергій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Для більш надійного тримання гарнітури на голові, рекомендуємо використовувати кріплення за вухо. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Кротко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Все працюе , якість добра .
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Геннадій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Гарна гарнітура за свої гроші
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Павло. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.
- Андріана М***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Дуже сподобався товар, якісний звук, доступна ціна
- Продавец AxaTrend
Доброго дня, Андріана. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.
- Паша К***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Якісно та швидко. Рекомендую продавця. Товар топ!
- Христина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Гарнітура справна, працює бездоганно, зручно, з'єднання стабільне. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісна та зручна гарнітура
- Продавец AxaTrend
Христина, дякуємо за ваш відгук та оцінку! Бажаємо Вам приємного та тривалого користування!
- Григорий С***Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend
Дуже зручно, навушник якісний. Рекомендую.
Працює на 10/10
Ціна хороша- Продавец AxaTrend
Вітаємо, Григорій! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.