Топи продажів

Отзывы покупателей о Умный мячик PetGravity для кота или мини-собаки, сам катится (голубой)

Оценка пользователей 4.04/5
  • Отзывы про товар продавца Pro Stories
  • Наталія М***

Усе справне, тримає заряд нормально. Вислали швидко. Наразі усім задоволена

Достоинства:
    Все як в описі
    Недостатки:
    Немає. Киця більше спостерігає, ніж грається :)
  • Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бирюзовый

Мячик понравился моему щенку.

• Владислав Е***

кіт супер задоволенний

• Катерина К***

Хороший м’ячик

• Марія М***

Крута іграшка, тримає заряд досить довго. Гарної якості. Коти задоволені

Достоинства:
    Заряд, якість, колір
  • Марина К***

Кіт у захваті

• Продавец  Pro Stories

Дякуємо за перший відгук. Раді, що ви з котом задоволені))

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бирюзовый

Чудова іграшка для маленьких йорків

Достоинства:
    Малюк у захваті :)))
    Недостатки:
    Шляпка, яка закриває зарядку, дуже хліпінько закріплена. А без неї ніяк - мʼячик не буде котитися.
    • Продавец  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, Олено)) Якщо ковпачок відкривати без зайвих зусиль - все буде добре. Раді, що ви в цілому задоволені ;)

• Олена Г***

Отличные мячики
    Кошки играют с удовольствием

Достоинства:
    Дешево
  • Ярослав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бирюзовый

Вже довго пряцює шоча побувала собака. Коти грають.

Достоинства:
    Є режим сну,добре працює,хороша ціна
  • Карина Г***

Чудовий

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Розовый

Кіт в захваті! Мʼяч топ просто) дуже допомагає коли нема часу мені гратися

Він не швидко сідає, просто вимикається час від часу, напевно для енергозбереження

• Продавец  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, Юліє)) М'ячик пропонує два режими: (1) Інтелектуальний – синій індикатор. Через п’ять хвилин нерухомості куля переходить у стан очікування дотику. (2) Звичайний – зелений індикатор. Система автоматично вимикається через п’ять хвилин. Перемикання режимів виконується затисканням кнопки живлення.

• Марина С***

Чудовий м'ячик для кота

• Дмитро М***

Непогано катається

• Марта М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бирюзовый

Мʼячик пропрацював лише два повних цикли заряду. А після того, перестав працювати. Коли стоїть на зарядці то видно по індикатору що він дійсно заряджається. Проте, котиться буквально кілька секунд і починає горіти червоним, ніби розрядився. Заряджали різними шнурами, адаптерами, тримали на зарядці цілу ніч — не допомає

Достоинства:
    зацікавив котів, вони справді грались ним
    Недостатки:
    Швидко вийшов з ладу
  • Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Розовый

На гладкому навіть пробуксовує. По килиму не рухається. Зарядка в комплекті НЕ ПІДХОДИТЬ - штекер короткий.

Достоинства:
    Яскраво світить, привертає увагу тварини.
    Недостатки:
    Малорухливий.
    • Продавец  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, Володимире та перепрошуємо за брак. Пропонуємо безкоштовну заміну м'ячика.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Розовый

Місяць погрались класно. Тепер вже пів дня на зарядці але не працює , тільки світиться ( кіт сумує дуже

Достоинства:
    Був класний
    Недостатки:
    Перестав працювати
    • Продавец  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, Юліє)) раніше відповідали вам щодо різних режимів. Також з вами зв'язується менеджер для консультації й, за потреби, безкоштовної та швидкої заміни

• Елизавета В***

Мячик бракован. Не заряжается .Продавец на связь не выходит

• Продавец  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, Єлизавето. З вами вже зв'язується наш менеджер для безкоштовної заміни товару.

• Володимир М***

Товар г***о.
    Данний товар суцільний треш. Він не їздить ні по ковру, ні по плитці, ні по ламінату. Викинути кошьи на смфтник.
    Я б краще ці гроші задонатив на ЗСУ.
    Не рекомендую купувати цю х***ю китайську, якої ціна 80грн , в базарний день.
    Тупо розводняк відосіки чисто для продажів по факту працює як магающа хрень яка стоїть на місці. Моторчик не відцентрований.

Тупо юзлесс...

Достоинства:
    Їх нема
    Недостатки:
    Суцільний недолік цей товар.
    • Продавец  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, Володимире. З вами зв'язався наш менеджер та запропонував рішення, з безкоштовною заміною м'ячика на робочу модель, бо ця бракована. Ви відмовились від заміни.

• Володимир М***

Я нвєі від чого не відмовлявся.
      Мені запропонували зняти відно, і тоді мені вишлют новий товар.
      Пару днів після заряджання, (думали що можливо акум слабий) ніякого єфекту це не дало, і полетів цей муляж в урну.
      У моєї кицьки є шарик с бряскалкою в середині за 7 грн, вона з ним бавиться краще ніж з цієї штукою яка просто мигала.
      Тому нехай мій коментар висить, щоб люди не попали як я на гроші.
      Це відгук про не якісний товар.
      А навіть якби я і відмовився, це що привід удаляти коментар? Чи правда очі ріже?
      Накупили фігні не працюючої і парять по ціні х10 на розетці. ‍️
      Я б ще змовчав якби взяв це до 100грн.
      Але по такій ціні ще й юзлес, ні дякую. Нехай люди читають як вонр працює.

І ще одне. ВИ ЗОБОВ`ЯЗАНІ БУЛИ ПЕРЕВІРИТИ ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ!!!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бирюзовый

Пережив одну зарядку і більше не заряджається, пропрацював сумарно пару годин

Достоинства:
    Непоганий матеріал покриття, поки працював - котам подобався
    Недостатки:
    Проблеми з електронікою
    • Продавец  Pro Stories

Перепрошуємо за брак та поспішаємо розв'язати питання.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Anix retail. Цвет: Розовый

Хороший мячик, моторчик работает не слишком и громко кота не пугает. Из минусов, кот не играется с ним, просто ходит и смотрит за движением. Но это уже зависит от вашей модели кота.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Кішці подобається. Коли після 5 хвилин м'ячик виключається - вона мявкає, щоб включили знову

Достоинства:
    Кішка в захваті
    Недостатки:
    Працює 5 хв, після чого знову потрібно включати

Дякуємо за розгорнутий відгук, раді, що кішці сподобалось! Бажаємо приємного користування!

• Віталій

Через 3 місяці перестав заряджатися. Замовив ще один, бо кицька немає чим гратися)

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Рада чути, що вашій кішці сподобалася іграшка. Щодо проблеми з заряджанням, ми перепрошуємо за незручності. Можливо, причина в тому, що зарядний кабель або сам контакт були пошкоджені. Рекомендуємо перевірити, чи немає забруднень на портах зарядки. Якщо проблема не вирішується, зв’яжіться з нами, і ми обов’язково допоможемо вам з вирішенням цього питання. Сподіваємося, що новий м'ячик принесе вашій киці ще більше радості!

• Едуард
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Резина виявилась кращої якості чим я думав. Мячик дуже маленький але коту подобається

Достоинства:
    Якість матеріалу, кіт грається сам

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Розовый

Дякую магазину FlashShop за швидко виконане замовлення.
    Киця 3 місяці, кульку не боїться, грається.
    Заряду вистачає приблизно на 30-35 хв.
    Кулька не їздить по коврах/доріжках вона на них пробуксовує, можливо ця інформація комусь буде корисною.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Акція 127 грн, своїх грошей коштує, кабель зарядки в комплекті.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександр! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Цвет: Голубой

Крутой шарик, включили один раз и он напугал нашего кота Мишу, после чего закатился под кровать и вибрировал там пока не разрядился. Больше мы его (мячик) не видели.

Достоинства:
    Качественный мячик
    Недостатки:
    Их нет
  • Екатерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Цвет: Голубой

Смотрю люди пишут что не качественный товар, я так не считаю. Мячиком играемся постоянно, активно, без зарядки держится долго, еще даже не ставила не разу. Светится разными цветами, катается отлично: с моей постоянной занятостью у кота появился новый друг всего за 280 гривен со скидкой по промокоду. Доставку ультра быстрая, менеджеры работают и отвечают так же быстро. Крч мой рекомендасьон

Достоинства:
    Ярко горит, долго без зарядки, активно катается, кошка счастлива
  • Ирина Ж***

Просто отличная игрушка.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Розовый

Кот в шоке))) ожидание было более грандиозным, а так вибрирует на месте огоньки мигают иногда начинает катится, по ковру не очень. Но коту и то в радость, следит.

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Коту подобається. Все працює. Рекомендую

• Юлія Г***

Тільки написала відгук, як іграшка, нажаль зламалася

• Лідія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Замовила,а потім прочитала відгуки.Було багато негативних,і я трохи розчарувалась.Коли прийшло виявилось,що це дуже цікава іграшка.Коти задоволені.

Достоинства:
    Заряджається добре.Швидка.
    Недостатки:
    Поки немає.

Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
      Приємного користування!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Anix retail. Цвет: Розовый

Придбав дану розумну іграшку для свого кота, і це стало справжнім відкриттям! Іграшка оснащена сенсорами, які реагують на рухи та звуки, що робить її дуже інтерактивною. Вона може рухатися в різних напрямках, змінюючи траєкторію, коли котик намагається її зловити. Завдяки цьому мій вихованець отримує необхідне фізичне навантаження, що важливо для його здоров'я.
    Ще один плюс — іграшка досить міцна і не ламається навіть після активних ігор. Вона працює на акумуляторі, який тримає заряд досить довго, та і потім можна підзарядити, що дозволяє рідко турбуватися про його заряд. Також варто зазначити, що іграшка виготовлена з безпечних для тварин матеріалів, що є дуже важливим аспектом для мене як власника.
    Мій кіт просто обожнює цю іграшку!

Достоинства:
    Дуже хороша і якісна іграшка для тварин, швидка доставка
  • Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Бирюзовый

Коту зашло, с удовольствием наблюдает за ним и играет. Уже есть опыт с другим смарт мячиком, лично мне этот нравится больше, за счёт приятного тихого звука и мягкого материала.
    Второй мяч из пластика, более резвый но громко бьётся о мебель и стены, зато включается по касанию кота

Достоинства:
    Приятный звук, миниатюрный размер, мягкий материал, не крушит мебель
    Недостатки:
    Нет включения по касанию, приходится искать мяч и самой доставать, по требованию владельца
    • Ткаченко К***

подскажите, какой у вас второй мячик, который включается по касанию?

• Продавец  Вусик

Добрий день, Оксана, дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш смарт-мячик вам і вашому котові подобається. Оцінка вами приємного тихого звуку та м'якого матеріалу для нас дуже важлива. Якщо у вас буде ще якесь питання чи потрібна додаткова допомога, не соромтеся звертатися. Бажаємо вам та вашому котові веселих ігор і задоволення від використання наших товарів!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой

Цікава іграшка ! Але тількі для котів ! Моя собака дуже задоволена, але вистачить м'ячика не на довго( собака має звичку гризти м'ячик)(((

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Розовый

Інтерактивний мʼячик просто крутий!
    Песик зайнятий вже півгодини)))
    Також дякую за подарунок (гребінець)

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой

М'ячикі круті. Кішці сподобались. Любить спостерігати за ним, а як тільки він вимикається приходить просити щоб ввімкнули. Брала другий на подарунок, але кішка все забрала собі) є додатковий плюс покриття м'ячика збирає на себе шірсть тваринки

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Жанна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Чудова іграшка, брали для собаки він від неї взахваті . Класно що є зарядка

Достоинства:
    Зарядка

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChakBanan. Цвет: Розовый

Кіт спочатку від перляку чуть не вмер. М'ячик дуже швидко рухається, світиться і джизчіть. Але потім оговтався та почав гратися. Так шо котик зараз в захваті!!!

• Продавец  ChakBanan

Дякуємо Вам за відгук!