- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa. Цвет: Черный
Зручний гаджет, дуже виручає в роботі. З недоліків - не фіксується сам тримач в базі, сильний люфт. Не зрозуміло як зафіксувати "регулируемое колесо Вьентьян", використовуємо метод наукового тику
- Достоинства:
- Функціональність, якість, ціна
- Недостатки:
- фіксація
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa. Цвет: Черный
Бомба!!!
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa. Цвет: Черный
Нажаль начитався позитивних відгуків і придбав даний тримач, але я розчарований, так конструкція металічна, але свою функцію виконує він погано, використовував для планшета 520г:
1 Фіксатори фіксують погано, під масою планшета конструкція просідає
2 Незручно фіксувати, дуже багато зусиль треба прикласти щоб хоч трохи зафіксувати
3 Це добило остаточно, закрутив до побішниці, але під масою кріплення просто хилиться в сторону, коли спробував закрутити сильніше, металічне кріплення просто почало гнутись
Що я скажу, не знаю чи є кращі тримачі, бо шукав багато перед покупкою, але цей тримач як би знав точно б не купив, не рекомендую нікому, це не варто того- Достоинства:
- Металічний
- Недостатки:
- Описав, їх багато
- Продавец Boa
Доброго дня. Юрій у вас завжди єсть можливість оформити повернення потягом 14 днів , якщо товар вам не підійшов. По поводу конструкції то даний тримач не буде тримати планшет без маленького просідання. Так як вага планшета вже на рівні тримача майже і фізично неможливо, щоб під вагою планшета тримач не прогнувся. Для перегляду фільмів , або роботи даний тримач справляється на відміну. Якщо вам потрібно тримач , який буде фіксувати планшет на певному рівні , який вам потрібно. То вам потрібно розглянути тримачі , які мають іншу конструкцію і не таку довжину. В нас також єсть і такі тримачі. Ми раді будемо вам допомогти і підібрати варіант , який підходить для ваших потреб.
- Владимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa. Цвет: Черный
В мене все робе
- Достоинства:
- Телефон тримає він а не Я)
- Недостатки:
- Іноді послаблюється
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa. Цвет: Черный
Користуюсь другий день. Покупкою задоволений. Всі кріплення виконанні з метала що є великим плюсом.
- Достоинства:
- Металічні зʼєднання, міцне втримання положення.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Денис У***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa. Цвет: Черный
Міцно тримає, зручно міняти положення, кріпильні деталі виготовлені з металу, а не пластику. Рекомендую!
- Достоинства:
- метал, міцний, тримає добре, виготовлений якісно.