- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Якість не погана, але сам захисний щиток дуже близько до обличчя, ніс практично в нього впирається, тому запітніває. доводиться трошки щиток припіднімали.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- погана ергономіка
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Защищает харю.
- Достоинства:
- Стильный, модный щиток.
- Недостатки:
- Нужно протирать.
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Нормальна
- Игорь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Гарна якість.
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже добрий захисне оргскло 3мм. Рекомендую.
- Достоинства:
- Товсте оргскло 3 мм.
- Недостатки:
- Не має.
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
За свої гроші топ
- Недостатки:
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Виглядає надійно
сам щиток міцний впевнений що захистить від розколотого диску болгарки, але як на мене трохи нехватає розміру в загальному бо рикошетом іскри чи частинки які залетіти можуть під щиток.
Легко вдягнув, зняв (ззаду підтягується регулюється ремінець) швидко.
практично повністю пластикови але наче достатньо надійно.
Хочу нагадати не нехтувати технікою безпеки не лінуйтеся вдягти захист, 100 раз нічого не станеться а на 101 обов'язково спіймаєте ситуацію коли залетить в око що небудь і буде проблема або і гірше інвалідність- Достоинства:
- Легкий, зручно вдягається, достатньо міцний. Впевнений ,очі захистить від всякого роду осколків, чи уламків під час активної роботи з електроприладами, ціна
- Недостатки:
- трохи не вистачає розміру в загальному самого щитка, часом рикошетом можуть залетіти іскри,
- Ан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дякую!За таку ціну супер,зручна маска,гарне регулювання,не тисне, є м'якуші,нормальне скло.
Рекомендую!- Достоинства:
- Зручна,легка.
Не дорого. - Недостатки:
- Наліпка верк з боку,ф..ги здереш,а розчинником стрьомно пошкодити пластик,м...до..атись треба,спирт витрачати дорогий.
- Андрій К***
Для безпечного видалення клею від наліпок - Антиграфіті.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
За цю ціну по знижці - чудовий щиток, ціна перекриває недоліки і достойний 5 зірочок
- Недостатки:
- Без захисної плівки, товарна наліпка прямо на пластик щитку наліплена, погано відривається.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
На свои деньги, отличный...
- Достоинства:
- Не дорогой.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Прийшов з царапкою (в кутку, тож повертати не бачу сенсу), тому лише 4 зірочки. В цілому за свою ціну дуже файний щиток. Брав, бо ношу окуляри й зі звичайними захисними окулярами не можу працювати. Як і перший коментатор єдине що можу зауважити - ніяк не можна цей щиток посунути далі від обличчя, але за таку ціну це точно не варто очікувати. Від дихання дуже легко запотіває, але огляду це ніяк не заважає.
- Достоинства:
- Дешевий, Міцний, Добре сидить на голові.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Користуюсь щитком пару тижнів, брав для роботи болгаркою. Щиток міцний, добре підгоняється під голову. Працюю ще в окулярах для зору, хотілось би регулювання щитку на відстань від обличча, бо трохи близько до окулярів. В цілому все ок.
- Достоинства:
- Міцний пластик, Гарний огляд.
- Недостатки:
- Немає регулювання забрала на відстань від обличчя