- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free
Швидко відправили.
- Недостатки:
- Не підходить для заточування ножів. Вириває шматками лезо
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free
Все чудово працює
- Продавец Instrument.Free
Дякуємо за відгук, раді що Ви задоволені товаром.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Хорошего качества
Маленький
Но удаленьнький
Точу сверла- Достоинства:
- Небольшой
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Доставка на відмінно, товар відповідає опису. Випробував заточування сверл, трохи грубовато але в допусках. За таку ціну і такий функціонал, це чудово.
- Достоинства:
- Ціна і функціонал, наявнісь інструкції.
- Недостатки:
- Не виявив
- Рома С***Отзыв от покупателя. Продавец: LimonShop
Я буду користуватись ним пару тижнів і скажу про недоліки( сподіваюся, що їх не буде)
- Достоинства:
- Гнучкий вал і, звичайно, швидка доставка
- Недостатки:
- Ще не помітив
- Василь А***Отзыв от покупателя. Продавец: eShop
Власне, дуже сподобався агрегатик. Свердла точить суперово. Ніж спробував заточити, але одну сторону заточує добре, а іншу, ніж затягує в точильню і вигризає кусок ножа, добре, що пробував точити хоз. ніж, який не шкода. Ну, і після заточки прийдеться ще обробляти чимось мілкоабразивним, бо круг в комплекті дуже грубий. Скажімо так, точильнею задаєте правильний кут, а потім каменем 400, 800, 1000 доводите до ідеалу, бо круг в точильні залишає грубі подряпини. І виходить не ніж ідеально гладкий, а пилка. Заточування стамесок не пробував, не було потреби. Ну, і саме, для мене, важливе... Взагалі-то мені потрібен був гравер, але пошукавши, знайшов цей апарат, чом би й ні? Тут тобі й гравер, і в додаток точильний інструмент. Принаймні, свердла точу часто, бо працюю ними багато, і гравером працюю часто. Я задоволений. Рекомендую апарат як точильний для свердел і граверний.
Стосовно магазину. Дякую продавцю. Все дуже чинно й добре. Рекомендую магазин до співпраці.- Достоинства:
- Малогабаритний, легкий в експлуатації
- Недостатки:
- Важко заточити ніж
- Денис Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: LimonShop
Не виправдав сподівань.
- Юрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: eShop
Не уявляю як тут можна заточити ножі, сходу 2 вже вбив. Проблема в тому, що одну сторону ножа пропонують заточувати проти ходу круга і тут все більш менш нормально. А другу - по ходу. Відповідно круг чіпляє ножа і затягує його по ходу під кришку та миттєво вигризає шматок, круг вузенький і злий. Як з тієї сторони втримати ніж і сточити її рівномірно - важко придумати. Може хіба круг трохи притреться і не буде так чіпляти. Без насадки - заточувати неможливо. розвернути ніж щоб точити другу сторону теж проти руху круга неможливо.
- Достоинства:
- Компактний і легкий, насадка для заточування свердл
- Недостатки:
- Не для ножів
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Кращий Вибір
Дуже класний станок, працює не сильно гучно, вібрація мінімальна, є маленькі люфти розжирюючих заточуючих блоків (під ножі, сверла та стамески) але це не критично, дуже гарна річ за свої кошти
- Достоинства:
- Зручний станок, тихий, приємна ціна
- Недостатки:
- Маленький люфв блоків