Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Коляска прогулянкова Carrello Bravo CRL-8512 (spring green)

Код:  415019259
Оценка пользователей 4.95/5
на основе 21 отзыв
  • Надія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Зеленый

Дуже задоволена, гарний колір, якісний матеріал, легка та складається однією рукою.

Достоинства:
    Легка в управлінні, красива, якісна
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Зеленый

Візочком задоволена! Відмічу професійний підхід продавця: приємне спілкування, уточнення всіх деталей, якісне пакування та найкраща ціна. Дякую!

• Антоніна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Зеленый

Дуже гарна і легка у використанні каляска має великий капішон і чохол на ніжки .Я взахваті від неї .

Достоинства:
    Каляска має три світло -відбивачі які дають можливість гуляти вечірній час .Тут все продумано до дрібниць
  • Орлов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Зеленый

В захваті. Легко збирається, легко складається. Настільки маневрена коляска. Капюшон як треба! А колір то взагалі любоу

Достоинства:
    Сама коляска неймовірна
    Недостатки:
    Не бачу
  • Ксения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Зеленый

Коляска хорошея. Маневреная, легкая, по бездорожью ездиет хорошо, амортизация колес отличная. Просторное спальное место. Рекомндую

Достоинства:
    Маневреная, легкая. Рекомендую
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  KiddoClub

Я вам щиро вдячна за ваш чесний відгук, окремо вам дякую за гарне фото )

• Астафьева В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Зеленый

Випробувала новий візочок - він супер. Легко маневрує та управляється навіть однією рукою. М'яко йде, як на прогулянковий. Багато місця для дитинки. Особливі поюси це: тиха система опускання спинки та капюшону. Ніде такого ще не зустрічала ( дитина вже третя, тому є з чим порівняти).
    З мінусів: підстаканник в який не влазить навіть пляшечка та достатньо великі габарити ( але ж велике місце для дитинки). Шкода, що в комплектації немає сумки та дощовика - не розумію виробників більшості прогулянок в цьому плані.
    Окремо хочу відзначити Продавця: приємна дівчина відповіла на всі питання, відправили в обумовлені строки. Дякую!!!!

Достоинства:
    Танк, а не візок
    Недостатки:
    Краще б не робили отой недолугий підстаканник
  • Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мамине щастя. Цвет: Синий

Дуже зручна, доставка швидка.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Зеленый

Коляска Дуже сподобалась, легко складається, легка, велике спальне місце, великий козирок. Сину також сподобалась

• Стрибко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Зеленый

Все сподобалося. Менеджер все пояснила, змінила колір коляски на бажаний. Швидко надіслали. Товар якісний. Дуже задоволена. Ніколи не думала що буду радіти крутій колясці. Рекомендую.

Достоинства:
    Швидко
  • Катерина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Зеленый

Коляска гарна, велике спальне місце, капюшон. Гарна амортизація. Колір приємний зелений.

Достоинства:
    Амортизація,колеса як раз для нашого міста,великий капюшон і спальне місце
  • Мар'яна О***

Коляска практична, проста, зручна, прохідна, маневрена. Окремо 5 для продавця
    Приємне спілкування і повага до клієнта!

Достоинства:
    Ціна, маневреність, місткість
    Недостатки:
    Ще не натрапила на недоліки
  • Вадим М***

Товар прийшов, виглядає добре

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Оранжевый

Що можу сказати. Візочок класний! Саме такий як я і хотіла. Маневрений, компактний, гарний. Малому дуже зручно - все видно. Особисто мені сподобалося, що закривається добре у вітряну погоду. Тест-драйв по ожеледиці, снігу та дощу вже пройшли))) До комплекту візочка входе підстаканник, що для сами дуже добре))) А також москітна сітка та чохол для ніжок. Не має, на жаль, дощовика, але продавець запропонував дощовик окремо.
    А ще гарний продавець. Оперативно відправили замовлення та відповіли на всі питання, які в мене виникли. Тому з радістю рекомендую продавця і товар звісно.

Достоинства:
    Легка, компактна, маневрена, якісний матеріал.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Вероника

Скажіть будь ласка чи не заважкий візочок ? Чи не важко буде переносити його разом з дитиною 12 кг? Як Вам амортизація? Чи легко заїжджаєте на бордюр? Чи фіксуються передні колеса?

• Таїсія Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Оранжевый

Чудовий візочок який не поступається майже нічим більш новішим моделям. Маневрений, компактний, практичний та сучасний візок який нам допоможе ростити нашого сина.

Достоинства:
    Ціна = якість

• Саша Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Оранжевый

Чудовий візочок, зручний у керуванні, добре складається, гарний колір. В комплекті є москітна сітка і підстаканник. До візочка продавець запропонував придбати сумку, ми обрали максимально зручну для нас. Рекомендую даного продавця і цей візочок

Достоинства:
    Зручний у керуванні, легко складається, приємний колір, якісний текстиль.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Вероника

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Оранжевый

Коляска чудова, просторе спальне місце) нам дуже сподобалася

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 173 квартал. Цвет: Синий

Хороша , зручна коляска. Вже два Роки користуємося все працює.

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Оранжевый

Швидка доставка, коляска хорошої якості за свою ціну. Тканина не дуже щільна,але гарної якості . Рекомендую!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Оранжевый

Поки всім задоволені, візочок дуже маневрений, легко складається, достатньо місця навіть для діток постарше. Замовлення отримали швидко. Дякуємо за сервіс.

Достоинства:
    Описала вище
    Недостатки:
    Не виявила
  • Валерія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub. Цвет: Оранжевый

Дуже задоволена коляскою, легка, маневруюча, тканина якісна. Хоча дитині 5 місяців ремені безпеки прекрасно фіксують. Живу в сільській місцевості, але ямки і горбики нам не страшні, колеса справляються прекрасно. Подобається віконце позаду, завдяки чому всередині не спекотно, а також віконце вгорі на капюшоні, через яке бачу дитину. Дуже задоволена покупкою!

Достоинства:
    Чудова тканина, підходить для сільської місцевості
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  KiddoClub

Дякуємо за ваш чудовий відгук та ваш вибір і бажаємо вам та вашій дитині багато приємних моментів з нашою коляскою!

З найкращими побажаннями, KiddoClub

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoOne. Цвет: Розовый

Дуже приємний продавець. Відповідає швидко. Товар отримала через день після замовлення.

Достоинства:
    Візок дуже сподобався. Повністю відповідає фото. Легкий, дуже легко складається. Дитині в ньому зручно.
    Недостатки:
    Я не знацшла.
    • Продавец  EcoOne

Дякуємо за покупку!)