- Влада Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
Я кондитер і використовую форми для бенто тортів , випікаю бісквіти .
Готую в них вже 3 роки .
Приблизно 1000+ раз я в них готувала
Вже наліт з середини зійшов від миття але всеодно бісквіт виходить чудовий- Достоинства:
- Супер форми
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Комарніцька Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
На фото діаметр "12 см"
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus
Форма класс!!!!!!!!!
- Достоинства:
- Соответствует
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
для паски дуже чудові форми!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Березін П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 13. Цвет: Серый
На фото є дно та і на самій формі є місце куда ця частина всталвяється. Але при отриманні виявилось що дна нема. Загубили чи ще щось не відомо.
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим параметрам.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
Якісна форма, зручна у використанні, готова випічка легко дістається з форми.
Рекомендую. Виходять ідеальні пасочки)
Хотілося б, щоб була така конструкція, яку зручніше мити, без зайвих щілинок, де застрягає тісто.- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Складно ретельно відмити, оскільки крихти застрягають в щілинах, через конструкцію форми.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
Формочки супер. Брала на Паску три штуки різних розмірів. Нічого не пригорає, зручно відкривається. Дуже задоволена. Дякую Розетці.
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
Рекомендую.
- Достоинства:
- Форми сподобались.Пекла паски в формах.Застілала пергаментом.Готові паски винімати чудово.
- Федина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 13. Цвет: Серый
Чудова форма, з міцного якісного матеріалу. Пасочка гарно вийнялася без проблем
- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
Дуже сподобалась форма! Метал товстий, форма не гнеться. Вже пекли паски в ній! Зручно виймати, на відміну від того, коли печеш в жерстяних баночках)), і не треба кожного разу купувати паперові форми потрібного розміру! Просто достатньо застелити формочку пергаментом! Можливо так само підійде просто змащувати форму олією?! Ще не пробувала.
Раді, що сподобалась!- Елена З***
Змазуйте смальцем форму і не приставатиме тісто при випічці.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
Добра форма, дякую
- Достоинства:
- Не пристає випічка, легко мити
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
Відверто кажучи дуже засмучена. Брала 3 форми різних розмірів. Та що найменша не тримає дно. Хотіла поставити паску в піч, дно відпало разом з тістом....
- Інна
Перевірте чи випадково не переплутали низ з верхом форми, коли фіксували дно. Сама коли помила форму спочатку не зрозуміла чому дно випадає, виявилось випадково перевернула, а пази, що фіксують дно тільки знизу.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 13. Цвет: Серый
Форма добра, але по факту, десь на 0,8 см менша в діаметрі
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
Форма добра, але по факту, десь на 0,5 см менша в діаметрі
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
Форма добра, але по факту, десь на 0,5 см менша в діаметрі
- Ирина Д***
Підкажіть, будь ласка, а місце затиску не відстовбурчується від поверхні коли відкриваєш замок на відкриття?
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 12. Цвет: Серый
По факту размеры изделия: диаметр 13,5 см, высота 14 см.
- Достоинства:
- Выглядит, как обычная форма для пасок, ещё не тестировала
- Недостатки:
- Размеры на сайте неактуальные