- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Темный серый
Супер лосіни! Такі приємні на дотик!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 46. Цвет: Темный серый
За якість - 5 балів з 5: тоненькі, мягенькі, зручні і теплі. Вдягала в холодній Ісландії під утеплені легінси і під водонепроникні штани. Тут же брала футболку, лонгслів і спіднє, все чудово. За сервіс - 5 балів з 5: мені передзвонили з уточненнями і допомогли підібрати розмір. Відправка швидка, все чітко. Радію, що знайшла вас, і дякую попереднім покупцям, що не полінилися і написали відгук
- Достоинства:
- Якість, ціна, вітчизняний виробник
- Недостатки:
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 46. Цвет: Темный серый
Це космос!
Дуже радує український виробник. Термолосини буквально врятували мене, супер зручні, дуже приємні до тіла, справді захищають від холоду і вітру (пережили Ісландію і залишились класними). Тепер використовуватиму взимку.
З єдиних моментів - це те, що на місцях тертя (наприклад ляшки) трошки скачуються, але воно обрізаються і це очікуваний результат через тип тканини. На зиму обовʼязково перегляну інші товари від цього продавця та виробника.
Рекомендую! - Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Темный серый
Теплі,зручні, еластичні, тканина приємна до тіла,розмір заявлений відповідає дійсності.
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 46. Цвет: Темный серый
Дуже класні лосини, приємний матеріал, якісні, гарний вигляд, круто що тоненькі - зручно одягати під основний одяг, як друга шкіра. Дуже хороший продавець(виробник), дуже круто консультують та допоможуть визничити розмір, все пояснили все розказали, ну мега приємне обслуговування, обовязково буду замовляти ще!
- Достоинства:
- якість
Соответствие размерной сетке
Соответствует
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 40. Цвет: Темный серый
Немає такої оцінки щоб оцінити даний товар, з першим дотиком тканини зрозуміла наскільки все якісно, а коли одягнула лосини це ніби друга шкіра яка не помітна на тілі.
Рекомендую !- Достоинства:
- Якість , зручність , практичність
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец SweetHomeDress