Отзывы покупателей о Телевізор Ergo 65GUS8555

Код:  415195809
Оценка пользователей 4.45/5
  • Василь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Телевізор купувався давно і я ним задоволений на всі 1000% Телевізор повністю виправдав очікування. За свою ціну це чудовий варіант із яскравим екраном та простим налаштуванням. Чудово підійшов для спальні. Фото нажаль непередає якості картинки

Достоинства:
    Картинка супер, насичені кольори QLED, чистий звук, зручний Android TV
    Недостатки:
    Невичвив
  • Олег

Купили телевізор у вересні, адже в описі на сайті була вказана гарантія 3 роки. Ми довірилися цьому, проте ніде не було зазначено, що на пульт окрема гарантія, тим більше лише 6 місяців. Пульт вийшов з ладу через 3 місяці після покупки. Ми звернулися в сервіс, і нам замінили його на новий. Але знову, через 3 місяці, пульт знову зламався. Тепер, коли ми очікували справедливого вирішення, магазин «Rozetka» заявляє, що гарантія на пульт лише 6 місяців, хоча в описі цього не було. Ми вкрай розчаровані, адже очікували чесного сервісу, а в результаті нам відмовляють у допомозі. Тепер нам потрібно купити новий пульт за 1200 гривень власним коштом. Ми дуже розчаровані сервісом.

Достоинства:
    Недостатки:
    Пульт ламається кожні 3 місяці, погане обслуговування, нечесна гарантія!
      Представник бренду

Дякуємо вам за звернення та за те, що поділилися своєю ситуацією.
      Нам щиро прикро, що у вас виникли труднощі під час користування телевізором. Ми розуміємо ваше розчарування, адже кожен покупець очікує надійну роботу техніки та швидке вирішення подібних питань.
      Хочемо звернути увагу, що гарантійні умови на комплектуючі можуть відрізнятися від основної гарантії на пристрій. У гарантійному талоні до телевізора зазначено, що гарантійний термін на пульт дистанційного керування становить 6 місяців.
      Згідно вашого відгуку, після вашого першого звернення пульт було замінено в межах цього гарантійного терміну. На жаль, на момент повторного звернення гарантія на пульт уже завершилася, тому сервісний центр не має можливості виконати повторну заміну безкоштовно.

Розуміємо, що така ситуація може бути неприємною, і дякуємо вам за розуміння.
      З повагою, ТМ ERGO!

• Вероника Е***

Телевізор сподобався, якість гарна за свої гроші. Але пульт перестав реагувати не телевізор через півроку. Новий коштує 1300. Цікаво, чи є гарантія на пульти?

Достоинства:
    Яскравий, чіткий, простий в керуванні
    Недостатки:
    Через півроку накрився пульт

Вітаємо.
      Для вирішення ситуації, прохання звернутись до нашої служби підтримки:

• Костянтин М***

Супер за свою ціну

Представник бренду

Дякуємо за ваш вибір! Бажаємо чудових переглядів і приємних моментів з вашим новим телевізором ERGO.

• Анна П***

Покупала для мами , їй сподобалось

Достоинства:
    Обирали За ціной, розміром та характеристики. Головна перевага -Мамі 73, і вона без проблем з ним розібралася
    Недостатки:
    Поки не виявили
      Представник бренду

Дякуємо, що обрали ERGO! Ми раді, що телевізор приносить вам задоволення. Насолоджуйтесь переглядом та яскравими моментами!

• Дмитро

Чудовий телевізор ціна-якість дуже яскравий шикарна Матриця, 4К взагалі ульот під PlayStation, а ще великий плюс в ньому це система android можна встановлювати різні програми

Достоинства:
    Qled 4K android
    Недостатки:
    Як для мене трохи тихий але то таке звикаєш

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку моделі ERGO 43" QLED 43GUS8555.
      Раді чути, що телевізор виправдав Ваші очікування за співвідношенням ціна/якість, сподобався рівнем яскравості, якістю матриці та 4К зображенням, а також чудово показує себе в парі з PlayStation. Приємно, що Ви оцінили й переваги Android TV, який дозволяє встановлювати улюблені застосунки та розширювати можливості пристрою.

Щодо гучності:
      Рівень звуку у цій моделі збалансований для комфортного перегляду, але ми розуміємо, що індивідуальні вподобання можуть відрізнятися. За потреби Ви можете збільшити гучність, відрегулювати параметри звукового профілю або під'єднати зовнішню акустику/саундбар для ще потужнішого звучання.

Дякуємо, що обрали ERGO! Бажаємо приємного користування та яскравих вражень від переглядів. Якщо матимете запитання — ми завжди раді допомогти!

• Володимир Н***

Відмінний варіант за таку ціну, якісна картинка, об'ємний звук, кути огляду, все відповідає більш брендованим та значно дорожчим моделям.

Достоинства:
    Ціна, гарантійний термін 3 роки
    Недостатки:
    Довелось постаратись, щоб акуратною зняти захисну пакувальну плівку.
      Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми дуже раді, що телевізор ERGO виправдав Вашу довіру і очікування. Гарного перегляду і яскравих вражень!

• Василь Д***

5 місяців користуюсь. Всьо гуд . Лише шось було два рази заглючив

Достоинства:
    Багато

Вітаємо!
      Дякуємо, що поділилися своїм відгуком і вже 5 місяців користуєтесь ERGO 43GUS8555!
      Раді, що телевізор загалом вас задовольняє!
      Щодо двох випадків, коли пристрій «заглючив» — будь ласка, уточніть, що саме відбулося (чи це було підвисання екрана, проблема зі звуком, зображенням, пультом тощо). Ми допоможемо розібратися й підкажемо, як це вирішити.

Дякуємо, що обрали ERGO!

• Дмитро Г***

за свої гроші норм вибір

Достоинства:
    непоганий екран та відносно звук, ціна по акції, гарантія 36 місяців на відміни від самсунга у якого рік при тому що велика вирогідність після закінчення її терміну попасти на матрицюю

• Андрій С***

На свою ціну, дуже чудовий телевізор

Достоинства:
    Android TV, хороша якість, гарна картинка, чудовий звук, зручний інтерфейс
    Недостатки:
    Поки не виявив

• Андрій Л***

Все добре, користуємось тиждень

Достоинства:
    хороша якість, гарна ціна
    Недостатки:
    поки не знайшов

• Ігор С***

Взяв 2 таких телевізори. Картинка, звук відмінні. На борту система Android TV. Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Гарна картинка, чудовий звук, Android TV
      Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми дуже раді, що телевізор ERGO виправдав Вашу довіру і очікування. Гарного перегляду і яскравих вражень.

• Олег Д***

Ящик вогонь!

• Олег Б***

Отличний

Достоинства:
    Легкое управление качство супер.
    Недостатки:
    Нет.

• Герасименко О***

Картинка хорошая, звук приятный.

Достоинства:
    Прикольный вариант за эту сумму
    Недостатки:
    Через две недели пульт покинул чат ,и перестал реагировать

Дякуємо за відгук!
      Для вирішення ситуації з пультом, прохання звернутись до нашої служби підтримки:

• Маргарита

Не працює Т2. Спробували багато різних антен, результату це не дало. Сервісний центр якоїсь предметної відповіді не надав ні тут, ні по телефону.

Недостатки:
    Не працює Т2

Вітаємо.
      Для вирішення ситуації, прохання звернутись до нашої служби підтримки:

• Мирослава Ц***

Гарний телевізор: приємні кольори, обʼємний звук, чудова якість.

• Ярослав

Телевизор просто топ! QLED, 4K, отличный звук, работает быстро, голосовое управление чётко выполняет все команды. Перед покупкой читал отзывы про якобы «скотч» на экране — возможно, раньше так и было, но сейчас там обычная защитная плёнка. Снял её без проблем за пару минут. В целом телек — имба, однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Qled, 4K, голосовой ввод, хороший звук.
    Недостатки:
    Нет, надеюсь и не будет.
  • Ахмед К***

43 дюйма с хорошим звуком и картинкой. Металлические ножки.
    2к, 4к идёт. Куча программ. Управление с телефона намного легче, чем с пульта.
    Скотч снимается по бокам и легко дальше. После пленки остаётся полоса скотча внизу, на серой оконтовке просто отдирается и тянется. Как можно испортить экран или матрицу при отрыве скотча? С серой оконтовки за 3 секунды снял этот нижний скотч.
    UHD 4K 60 GHz PS 5
    Сайты с фильмами и сериалами идут без рекламы. Объемный звук.

Достоинства:
    Много возможностей
    Недостатки:
    Коменты про скотч на экране
  • Ярослав К***

На свою ціну, дуже чудовий телевізор Я задоволений.

Достоинства:
    Безрамочний ( майже ) дісплей. Зручний інтерфейс ( android 11 )
    Алюмінієві ніжки під телевізор.
    Недостатки:
    Поки не виявив. Можливо із мінусу скотч на телевізорі ( пакувальний ) який складно знімається.
  • Віталій

Все чудово рекомендую!!!вже два таких купив!!!

• Євгеній Г***

За ціну зі знижкою, супер варіант, але 4 зірки за скоооотч на екрані, який тяжко відклеюється, та дуже страшно пошкодити екран.

Достоинства:
    Загалом усе чудово
    Недостатки:
    Клейте скотч на захисну плівку, а не екраааан
  • Карина Д***

Чудовий телевізор,якісне зображення,навіть занадто...(видно недоліки на обличчях акторів).Через місяць купила ще один цієї ж фірми,трохи меньший.Задоволена на всі 100

Достоинства:
    Якісне зображення
    Недостатки:
    Поки що невиявила
  • Олександр Л***

За таку ціну телевізор просто супер, налаштування через аккаунт Гугл пройшло за 2 хв, і всі потрібні проги перенеслись на ТВ, пам'яті як оперативної так і вбудованої вистачає повністю, можна встановлювати кучу різних додатків. Зображення супер, звук теж норм.

Достоинства:
    Ціна, гарантія
  • Назар

Спочатку звук здався поганим, але якщо трохи покрутити налаштування стає краще. Якість зображення хороша, битих пікселів не знайшов. Скотч теж зіпсував враження, внизу його кілька шарів і не всі видно одразу, здирається тяжко. Але за його ціну цілком задоволений якістю.

Достоинства:
    Гарна якість за низьку ціну
  • Ольга Г***

ПРИВЕЗЛИ ВЧАСНО,ДЯКУЮ... РОЗЕТКА, ЯК ЗАВЖДИ НА ВИСОТІ...ТЕЛЕВІЗОР ЧУДОВИЙ, ВСЕ ПОДОБАЕТЬСЯ...БІЛЬШЕ,НІЖ Я ОЧІКУВАЛА...АЛЕ СЬОГОДНІ ЄМОЦІЇ ЗАШКАЛЮЮТЬ...ТЕПЕР ТРЕБА ЧАС, ЯК ВІН СЕБЕ ПОКАЖЕ...

Достоинства:
    ДУЖЕ ХОРОШІ КОЛЬОРІ,ЗВУК...ВСІ НАСТРОЙКИ НА 50% І ВСЕ ОК...
    Недостатки:
    ПОКИ ЩО НЕ ВИЯВИЛА...
  • Юрій Ю***

Гарний тв

Достоинства:
    Недостатки:
    Не можу активувати голосовий пошук

Дякуємо за відгук.
      Що до голосового пошуку:
      1. Будь ласка, перевірте правильний список команд!
      Наприклад, в YouTube обов'язково перед словами, які Вам потрібні, треба казати "знайти відео (вставте фразу)".
      2. Для правильного голосового пошуку, потрібно обрати відповідну мову в меню налаштувань. І, коли говорите команди, вимовляйте їх чітко.
      + обов'язково перевірте чи з'єднання пульта та ТВ в нормі. Це можна зробити у меню налаштувань "Аксесуари та пульти".
      3. Спробуй

• Юлія С***

Телевізор хороший!

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Дмитрий К***

Користуюсь вже два місяці - поки тільки позитивні враження від придбання!!!

Достоинства:
    На свою ціну дуже хороший варіант!!!
    Недостатки:
    Поки не виявлені
  • Анисимова С***

Шикарний тв за свої кошти. Путь сподобався. Доставка розетка теж

Достоинства:
    Все влаштовує
    Недостатки:
    Поки відсутні
  • Євгеній Л***

• Андрій О***

Все супер

• Николай З***

Все чудово якість зображення звук. Легкий у налаштуваннях.
    Рекомендую

Достоинства:
    Всі
  • Анна-Фірангіз Б***

Мама задоволена

Достоинства:
    Хороший телевізор, мама задоволена)
  • Юля С***

Поки все добре. Доповню коментар згодом

Достоинства:
    Великий екран
    Недостатки:
    Немає поки
  • Микола Т***

Класний телевізор