Отзывы покупателей о Раскладушка Ламель Люкс с матрасом 5см (193х75х28см)

Оценка пользователей 3.29/5
  • Эдгар Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart room

Все б нічого, але коли лягаєш на ліжко останнє на що очікуєш, це те, що лопне ламель. Оцінити товар важко враховуючи викладене

Достоинства:
    Побачимо
    Недостатки:
    Дуже слабкі ламелі
  • Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart room

Отличная раскладушка, за неделю постоянного использования никаких проблем не обнаружено

• Георгий Ч***

Товар быстро доставлен.
    Рама стальная, собрана аккуратно, все шарнирные соединения работают без перекосов, без люфтов и заеданий. Подголовник на упоры становится симметрично, четко.
    Ламели недорогого сегмента - березовые, неравномерны по изгибу. Но аккуратные, без сколов, покрыты лаком.
    На раскладушке лежать удобно. Покупкой и работой продавца доволен.

Достоинства:
    Добротная простая и рациональная классическая конструкция. Аккуратная сборка. Деревянные ламели на держателях стоят нормально, поверхность ровная, удобная для сна. Ламели и держатели - стандартные 53-мм, сменные.
    Недостатки:
    Не выявил
  • Галина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart room

Продавець надав консультацію. Розкладачка швидко надійшла. Користувались півтора місяця- все нормально.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart room

Я ничего не предумала это раз. Во вторых вы вводите в заблуждение покупателя сказав,что мы прыгали по раскладушке это не правда. Нам не предложили вернуть товар. Меня не устроила ваша раскладушка все,что сделали вы это прислали видео и не предложили никакого варианта решения проблемы.

• Продавец  Smart room

Вибачте будь ласка, але ми хотіли допомогти та вирішити проблему, вам почали задавати питання щодо ситуації щоб в ній розібратись. Для того щоб вирішити як допомогти, треба зрозуміти причину та її усунення, Ви сказали що Вам усе одно, Вам нічого не потрібно, що ми Вас за*****бали, то ж як можна домогти людині яка не потребує.
      Є переписка та запис нашої розмови.
      Ми нікого не обманюємо та не збираємось.
      І вибачте зараз також не збираємось витрачати час на безглузді сварки.
      З Вашої сторони максимальна неповага до нас як продавців.
      Ми знаходимось у Харкові, не зважаючи ні на що працюємо кожного дня, робимо відправки у дуже в складних умовах, хоча Вам мабуть цього не зрозуміти, все за для того щоб всі отримували свої замовлення вчасно, попри все ми працюємо для вас ми завжди на звʼязку та завжди вирішуємо питання якщо воно виникає!
      Цей товар був топ продажів поки Ви його не замовили та вирішили опустити нас перед іншими замовниками.
      Вважаю що відгук залишено несправедливо.
      Дякую за увагу, це була остання відповідь на провокації.
      Всього найкращого!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart room

Раскладушка не пригодная после двух ночей. Спал на ней подросток 40 кг. Выскакивают ламели. Неудобная и хлипкая.

Недостатки:
    Не советую зря потраченные деньги
    • Продавец  Smart room

Добррй день!
      З Вами вже звʼязались з відділу якості.
      Ми очікуємо від Вас повну інформацію щодо данної ситуації.
      Якщо інформація підтвердиться, ми зобовʼязуємось замінити Ламелі, так як ми надаємо гарантію пів року на ламелі та ламелетримачі.
      Поки що не зрозуміло чому вони випадають.
      Чекаємо від Вас відео.
      Тип паче що Ви замовили дві однакові розкладачки, одна з Ваших слів виконує свою функцію.

• Продавец  Smart room

Ще описали що спала дитина 40кг.
      Ця розкладачка розрахована і витримує понад 100кг.
      Тож ще просимо зʼясувати, можливо дитина стрибала по ній, на розкладачках такого типу це заборонено.
      Бувають дуже різні випадки.
      Очікуємо від Вас інформацію.

• Ольга Ш***

Они назад вставляются?

• Надія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart room

Зручна розкладачка з ортопедичними ламелями.