- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже задоволена,дійсно шкіряна сумочка! Гарна,приємна на дотик!
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дякую за швидку доставку.
Сумочка мені сподобалась. Маленька і вмістка. Телефон або і два телефони, гаманець і ключі. І ще залишається місце для дрібниць якихось. Хлястик трошки скособочений. Але якщо це вважають за особливість дизайну:), то і нічого так собі. Оригінальна асиметрія.- Достоинства:
- М'якенька шкіра. Пошита акуратно. Гарно ззовні.
- Недостатки:
- За великим рахунком немає.
Представник постачальникаЛариса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Доставка швидка.
Якість матеріалів норм.
Лямка верхня трохи криво зроблена (на фото видно що перекос є).
Ремінець хотілося б трохи довший, бо при максимумі довжини при носінні кросбоді сумка вище бедра. Але це ще від індивідуальних фізичних особливостей людей залежить. - Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Супер якість,зручна!
- Достоинства:
- Кожа і акуратний дизайн
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумочка гарна, тримає форму. Це маленька сумочка на літо. Легка. Ремінець продубльован шкірою з двох сторін.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, ціна по акції.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумочка гарна,дружина подарунком задоволена.
Соответствие указанным размерам
Соответствует
Представник постачальникаВладислав, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Артур А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
М'яка шкіра, маленька ,але компактна
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мʼяка шкіра, ношу пів року !
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумка класна, гарна , компактна, шкіра м'якенька, фурнітура не дешева. Телефон і гаманець влазить, мені цього достатньо
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Дешевенька підкладка
Представник постачальникаЮлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Наталья А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добрый день.
Верхний язычок на сумке кривой.
Поэтому отказалась от Покупки!
Представник постачальникаДоброго дня, Наталя. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.