- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не пройшло й 2-місяців користування, а вже таке(
- Достоинства:
- Зручна форма, розмір
Представник постачальникаДоброго дня, Анна. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Черный
Гарна зручна сумка, шкіра натуральна !
- Алина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Запах шкіри дійсно жахливий.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
удобная
- Недостатки:
- Имеет очень специфический запах
Представник постачальникаІрина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Крістіна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Черный
Я в шоці це м'яко кажучи. Забрала сумку все добре, але те як вона смердить це щось. Запах як з підвалу прокуреного. Носити таке гидко. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Поки не знаю за якість.
- Недостатки:
- Смердить.
- Продавец Carry Central
Добрий день. Дякуємо за відгук. Скажіть, будь ласка, коли ви забрали сумку з відділення, було все добре, а почала вона смердіти коли ви принесли її додому, правильно? І ще одне запитання: коли менеджер запропонував повернути товар, чому ви відмовились?