- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Черный
Хлібниця дуже гарной якоскі. Рекомендую
- Недостатки:
- Міхневич О***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Слоновая кость
Доброго дня. Хочу залишити відгук про даний товар. Отримали швидко та вчасно. Якість товару не погана, один мінус, що стерся надпис на хлібнику.
- Достоинства:
- Якість не погана
- Недостатки:
- Стерся надпис на хлібнику
- Злата Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Черный
Хлібниця дуже гарна на вигляд, стильна, якісно зроблена. Поки користуюсь недовго, але, здається, хліб у ній досить добре зберігається, не цвіте. Далі продовжу спостереження. Попередня хлібниця була пластикова, то хліб завітав вже через 2 дні.
- Достоинства:
- Не «цвіте» хліб, якісна, має стильний дизайн
- Недостатки:
- 1. На матовій поверхні кришки залишаються сліди пальців.
2. Немає фіксатора для кришки, коли відкриваєш хлібницю, кришку треба притримувати рукою, щоб не падала.
- Жаннета С***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Слоновая кость
Те що хотіла. Супер.
- Достоинства:
- Оригінальна.
- Недостатки:
- Немає.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Слоновая кость
Був момент з відправкою , не на те відлілення помилково відправили , але все узгодили , вчасно вирішили і хлібниця приїхала куди потрібно. Це був подарунок , і подруга оцінила якість , тому раджу
- Достоинства:
- Чудова якість товару , сама форма ідеальна, плюс стильно вписалась в інтерєр
- Недостатки:
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Слоновая кость
Хлібничка-супер.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Черный
Все супер, відповідає опису. Відправка швидка, продавця рекомендую!
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Черный
Хлібниця дуже якісна та зручна у використанні! Виглядає дуже стильно
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Слоновая кость
Все супер. Товар якісний, доставка вже наступного дня. Добре запаковано. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний товар, швидка доставка
- Недостатки:
- Сніжана М***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Слоновая кость
Дякую,все супер, дуже сподобався товар
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Слоновая кость
Супер)
- Билецкий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Черный
З виду гарно виглядає, але якість так собі, все якесь криве.Прийшла в повністю цілі коробці а металева кришка погнута, з одного боку шуруп якій тримає кришку вирваний. Ремонтую,але довго вона не прослужить!
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Якість виконання
- Яна Ж***Продавец: AMT Household Appliances. Цвет: Слоновая кость
Не забрала замовлення, тому що хлібницю поїли трутні
- Продавец AMT Household Appliances
Добрий день! У нас таке вперше, будемо розбиратися з постачальником! Вибачте!
- Іванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Кремовый
Візуально хлібниця сподобалася, замовила. Проте, коли отримала, то тотально розчарована: як можна відправляти такий товар?! Частина дерева відколота, саморіз відпав і просто знаходився в упакуванні. Якби товар пошкодився при транспортуванні, то була б і силіконова прокладка, тоді пробувала б самостійно це все склеювати. Але, очевидно, відправлений товар був уже пошкодженим, силіконова деталь відсутня. Бонус - тріщина на дереві. Однозначно ні такому «сервісу»!
- Достоинства:
- Дизайн.
- Недостатки:
- Стан і ставлення продавця, який відправляє товар в пошкодженому вигляді.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt
Дуже швидко відправили,все прийшло в гарному вигляді.Хлібничка неймовірно гарна,зручна і чудово вписалася в інтерʼєр!
- Достоинства:
- Гарна,зручна
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: 43zt
Дуже гарна, не велика хлібниця) саме таку й хотіла!
- Достоинства:
- Гарна, зручна та потрібна річ на кухні!
- Недостатки:
- Немає!
- Інна О***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Коричневый / Черный
Дуже стильний дизайн компактна 10/10
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Цвет: Черный
Гарна на зовнішній вигляд. Хліб не зацвітає, . Користуюсь недавно але надіюсь що так буде надалі
- Алеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный / Коричневый
Зробила замовлення ще 15.03. обіцяли відправити 25.03. вже 27. Написати в чаті з ними не можу - немає доступу
- Катерина Г***
ви чкерез телеграм пробували писати ?
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Банячок. Цвет: Черный
Все мне нравиться!!!
- Продавец Банячок
Дякуємо за відгук,користуйтеся із задоволенням !
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Черный
Хлібниця просто супер!
- Достоинства:
- Гарний дизайн.Чудова якість
- Яна Г***
Підкажіть, вона вмістка? Хоча б дві хлібини вмістяться7
- Ірина Р***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный / Коричневый
Гарна хлібниця, але прислали з царапиною
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Є подряпина
- Дарина Ч***Продавец: DimPosud. Цвет: Черный
Дуже сподобалась хлібниця, але на видачі розпакувала і побачила що бік тріснутий
Дуже не приємно