Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Быстрая зарядка для телефона айфона айпада сетевое зарядное устройство на айфон айпад 20 ватт блок быстрой зарядки для Apple ipad iphone 15 16 17 pro max plus mini блочек к айфону юсб тайп си 20w power adapter адаптер питания и кабель type c шнур тайпси

Оценка пользователей 4.38/5
  • AI аналіз відгуків
    320 відгуків:  позитивних 62%, нейтральних 13%, негативних 25%.
    Загалом, покупці залишили змішані відгуки про зарядний пристрій: більшість клієнтів задоволені швидкістю зарядки, ціною, швидкою доставкою та роботою пристрою на старті, але є суттєва частка негативних коментарів щодо якості, надійності та довговічності. Багато відгуків стосуються випадків швидкої поломки як блочка, так і кабелю, неякісної підтримки гарантії та відповідності заявленим характеристикам. Разом із тим, підтримка з боку продавця та сервіс часто оцінюються позитивно, враховуючи оперативні заміни й спілкування.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Этот зарядный блок отлично справляется с задачей быстрой зарядки моего телефона и планшета. Компактный размер удобно помещается в сумке, а мощность позволяет восполнить заряд до половины за короткое время. Кабель надежный, не теряет контакт, что очень важно для ежедневного использования. Рекомендую тем, кто ценит удобство и качество без лишних сложностей.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Роман! Дуже приємно отримати Ваш відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!

• Магдалина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Lightning - Type-C. Цвет: White

Користуюся цим комплектом для зарядки і помічаю, що телефон швидко відновлює заряд навіть коли часто на телефоні робота. Кабель доволі міцний, не ламається з першого разу, а адаптер добре підходить для моїх форм і розеток. Загалом зарядка стабільна, немає ніяких перебоїв чи глючень, що для мене важливо у повсякденному житті.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Магдалина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Роксолана К***

Комплект заряжает устройства быстро и стабильно благодаря технологии Power Delivery 20W. Кабель качественный, удобной длины, что делает использование комфортным.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Роксолана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Котіца
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Выходной разъем: Apple Lightning. Цвет: White

Комплект зарядки перевершив очікування! Блок живлення компактний, не перегрівається, заряджає iPhone 13 Pro Max з нуля до 50% менше ніж за півгодини. Кабель міцний, довжини 1м вистачає для щоденного використання. Якість на рівні оригіналу, але за доступнішою ціною. Рекомендую тим, хто шукає надійну та швидку зарядку!"

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді!

• Любава Л***

Підключаю цей зарядний комплект до свого айфону і відчуваю себе ніби в майбутньому: замість довгих очікувань зарядка майже миттєва. Кабель не плутається, а адаптер тихо працює, не гріється. Нарешті забув про бабусині «заряджай довго і обережно» — сучасна техніка диктує свої правила, і цей комплект з ними на ти.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Любава! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!

• Айтен Р***

Все супер! Доставили швидко, усе було якісно запаковано. Заряджається дуже швидко та працює без нарікань. Повністю відповідає опису й однозначно коштує своїх грошей. Залишилася задоволена покупкою, рекомендую!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Айтен! Щиро дякуємо за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!

• Лев І***

Зарядка реально шустра, даже успеваю передумать, чем телефон догружается. Кабель крепкий, не как те у которых через месяц нос гонять приходится. Рекомендую тем, кто не любит ждать.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Лев! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Валерія

Замовила одразу 2 зарядки) За таку ціну дуже гарно функціонують, виконують своє завдання.

Достоинства:
    Низька ціна, відповідність інформації, швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Валерія! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Яна Ц***

Товаром довольна, все работает отлично)

Достоинства:
    Заряжает быстро
    Недостатки:
    Недостатков нет
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Яна! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви оцінили якість товару.

• Наташа Л***

Все швидко прийшло та працює вправно, дякую

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас.

• Вадим Г***

Це та швидкість заряджання, про яку я читав в оглядах! Комплект просто чудовий. iPhone тепер заряжається в рази швидше, ніж від старого блока на 5W

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Вадим! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!

• Андріана Д***

Все чудово, все працює та дуже швидко доставили

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Андріана! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!

• Максим Д***

Відмінна, заряджає швидко, мінусів немає

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Максим! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!

• Олена З***

Все швидко і якісно, замовляла ввечері і була вражена, що одразу передзвонили. Таку зарядку вже мала, пропрацювала кілька років. Дякую.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування!

• Артем Д***

Непогана зарядка з проводом , працює вже місяць питань немає.

Достоинства:
    Недостатки:
    Наче немає
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Артем! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!

• Дмитро Н***

Відмінний товар за свою ціну

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді!

• Ярослав К***

норм

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ярослав! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!

• Михайло Л***

зарядка дійсно коштує своїх грошей

Достоинства:
    швидка зарядка,
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Михайло! Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!

• Анастасія В***

Зарядка працює, відправили вчасно
    Не поклали в посилку шнур до вас фаю, але вирішилось все без проблем швидко відправили за свій рахунок

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Анастасія! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!

• Максим Л***

Товар дуже швидко прийшов, інформували кожен етап доставки, і все добре працює.

Достоинства:
    Гарний товар за доступні ціни
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви залишились задоволені замовленням. Завжди Вам раді!

• Оксана Р***

Гарна ціна, швидко заряджає телефон.
    Товар був в наявності. Продавець після придбання товару зателефонував, та спитав чи все працює. Рекомендую!

Достоинства:
    Гарна ціна! Швидка зарядка!
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Оксана! Дякуємо за відгук та рекомендації. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.

• Ганна М***

Блочок важкий,а не як в дешевих китайських-легкий.Кабель є в комплекті.Заряджає доволі бистро

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ганна! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!

• Галина

Нарікань немає, заряджає швидко

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Галина! Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!

• Валерія Б***

Виконує свої функції

Достоинства:
    Все працює
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Валерія! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!

• евгений

Чудова якість

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Євгеній! Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування!

• Игорь В***

Отлично работает, качество на уровне!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ігор! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви оцінили якість товару.

• Максим Р***

Зарядним пристроєм задоволений, працює як треба, за таку ціну - супер

Достоинства:
    Виконує свою функцію
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!

• Руслан К***

Пользуюсь более недели все отлично , заряжает быстро устройство не греет

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Руслан! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви оцінили якість товару.

• Инна Г***

Актуальний опис, товар в наявності, швидка відправка

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Інна! Щиро дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Валентин Д***
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Валентин! Дякуємо за високу оцінку. Завжди Вам раді!

• Вадим В***

Не погано

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Вадим! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Марія К***

Товар чудовий, швидка зарядка працює

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Марія! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!

• Светлана П***

Все влаштовує)

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Дмитро П***

Заряджає швидко,дякую.

• Олена Ш***

Продавець замінив непрацюючий блочок і шнур на інший. Все працює, дякую

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Дякуємо за відгук. Щиро перепрошуємо за незручності.
      Завжди вам раді!

• Євгеній Б***

Актуальний опис. Дякую

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Євгеній! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Ольга Ш***

Спочатку переплутали кабель, але оперативно за свій рахунок довідправили той, що замовляла. Єдине, що це зайняло додатковий час. Бонусом мені залишили інший кабель також. Тому оцінка більше за увагу і людяне вирішення ситуації, що склалася. Обʼєктивно, якщо б мені товар потрібен був у замовленій комплектації, а прийшов не той товар і мені нема, чим зарядити пристрій, то авжеж - це не 5 зірочок. Але ж в такому випадку я би купила в найближчому магазині зарядний пристрій одразу. Тут я могла позичити у друзів тимчасово. І врешті всі ми люди. Сподіваюсь, того співробітника, який комплектував відправку не штрафували, а обійшлося усним розʼясненням, щоб був/була уважніше на майбутнє.
    З прийдешніми святами всіх!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ольга! Щоро вдячні за розуміння. Ще раз переппошуємо за незручності. Завжди Вам раді!