- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Щітка сподобалась, рекомендую.
- Продавец Brix
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
легка і зручна щітка для повсякденного застосування
- Достоинства:
- легка
- Недостатки:
- не дуже потужна, але вистачає
- Продавец Brix
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Купуючи щітку, була трохи скептична - як не працюватиме, то й невелика втрата грошей. Але щітка виявилась класною - добре працює, добре заряджається через юсб. От уявіть, що це така електрична зубна щітка, тільки в 10 разів більша - ваша рука зовсім не стомлюється, щітка сама ходить по поверхні, ви тільки притримуєте. Рекомендую, хороша річ.
- Достоинства:
- Ви не стомлюєтесь, коли прибираєте. Заряджання через юсб - не треба викидати гроші на батарейки, можна зарядити навіть від павербанка.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Brix
- Сергій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Працює. Нарікань немає, особливу враховуючи ціну.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Щітка дуже добра річ, добре чистить навіть застарілий бруд. Дуже дякую за цей товар, все супер
- Недостатки:
- Лише один мінус - швидко розряджається
- Продавец Brix
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Щітка не дуже швидко крутиться, але прикольно нею прибирати плитку.
Замість тертя ручного - все одно ефективніше. Плюс закутки гарно прочищуються- Продавец Brix
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
сподобалось що багато насаток, та приємна ціна, добре вимиває поверхні!
- Достоинства:
- досить добра щітка за свої гроші, я задоволена покупкою!
- Продавец Brix
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Хороша щітка, тільки хотілосяб щоб заряд тримала довше
- Натали Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Супер помічниця. Годину тримає заряд при постійній праці
- Достоинства:
- Міцна
- Натали Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Виконує своє значення, полегшує прибирання
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
- Достоинства:
- Колір
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Використовую більш для вани
- Достоинства:
- Полегчує прибирання
- Недостатки:
- Обертається повільніше ніж чекала
- Продавец Brix
- Надія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Хороша річ в господарстві. Застосовую навіть для чищення взуття з білою підошвою.
- Недостатки:
- Насадка з губкою відклеїлася через тиждень.
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Щітка сподобалася, плитку та стільницю відмила добре.
- Достоинства:
- Дуже зручна і легка в користуванні. Заряда вистачає на 40 -50 хвилин.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Щітка сподобалась. Спробували на кухні плитка. Аж блищить.
- Зоя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Пользовалась один раз,щётка хорошая.
- Достоинства:
- Много насадок.
- Недостатки:
- Пока не выявила недостатков.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
За свою ціну непогана щітка. Зручна у використанні.
- Достоинства:
- Гарна щітка.
- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Хороша щітка, прекрасно справляється з прибиранням, зручні насадки, товар повністю відповідає опису, чудова річ за досить приємною ціною! Продавець надійний, швидко відправили, якісний товар, дбайливе ставлення до клієнтів! Дякую!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Добре працює, виправдала очікування
- Голубенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Щітка працює, все добре. Дуже економить сили, особливо у тих, у кого слабкі руки і не треба натискати. Включаю кнопочку і все само чистить
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки що немає
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Испробовала щётку в работе, и плитку на кухне чистила и белые крассовки чистила, всё хорошо работает.
- Достоинства:
- Руками тяжелее чистит
- Елена Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Отримала щітку, дуже задоволена. Ворс жорсткий, а комплекті насадки для прибирання різних поверхонь. Швидкість обертання достатня для прибирання. Шнур для зарядки у наявності. Дякую за швидку доставку
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Дуже гарна річ, пришвидшує прибирання в рази)))
- Достоинства:
- Швидкий заряд
- Недостатки:
- Не побачила
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Щітка зручна, проста у використанні і дуже полегшує прибирання. Виконує свої функції. Знімні насадки легко мити.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Щітку отримала швидко, товар якісний, компактний. Задоволена ціною
- Достоинства:
- Є кріплення до стіни
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Ця щітка це знахідка! Тепер прибирання проходить легше, бо не треба нічого терти і напружуватись. Жорстка насадка відтирає все що можна відтерти, губка підходить для більш делікатних поверхонь. Для прибирання кухні і ванни незамінна річ.
- Достоинства:
- Не потрібно купувати батарейки. Зручна для очистки від сильних забруднень.
- Недостатки:
- Трошки шумить коли працює, але це не заважає.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Достатньо повільно обертається. Швидко розряджається. Довго заряджається.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Все отлично работает, доставка была быстрая
- Достоинства:
- Цена , качество
- Соня Е*** МарваніОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Купувала з скептичним настроєм, але щітка досить не погано справляється зі своїми завданнями, помила плитку у ванній і саму ванну, вийшло досить гарно. Брала дві, подруга помила газову плиту, також залишилась задоволена.
- Достоинства:
- Легка у користуванні
- Недостатки:
- При сильному натиску можна зупинити обертання
- Ілона к***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Магазин вирішив питання з насадкою. Сам прилад працює добре
- Ілона к***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Мені не поклали однієї насадки
- Продавец Brix
З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый
Задоволена покупкою. Добре справляється зі своїм завданням. Вичищає поврхні меблів та важкодоступні місця
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Цвет: Белый
Вчера забрала с новой почты товар, по комплектации всё в наличии но щетка НЕ рабочая! Она всю ночь простояла на зарядке, индикатор так и светится красным, а при нажатии на кнопку вкл/выкл ничего не происходит.
- Катерина Д***
Товар вернула, деньги за товар вернули на карту, не компенсируют сумму доставки и комиссию за перевод средств аргументируя тем, что сами виноваты раз не проверили работоспособность на отделении Новой почты. Обязательно проверяйте комплектацию и работоспособность всех товаров которые заказываете у этого продавца, т.к. сами это не контролируют и не знают что отправляют покупателю.