Отзывы покупателей о Силиконовые накладки на стики 8в1 White для геймпадов Sony DualShock PS4 / DualSense PS5 / Xbox Series|One [415678962]

Оценка пользователей 4.85/5
  • Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Вирішив взяти для експерименту. Я не дуже заядлий геймер, але граю майже щодня.
    Так от, хочу сказати, що різниця «до» та «після» - мене вразила.
    Категорично інші відчуття гри, навіть у футболі та гонках. Рекомендую.

Достоинства:
    Зручно сіли. Дійсно додають переваг в іграх.
    Недостатки:
    Не помітив.
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Сергей П***

все чудово

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Хороший продавець, все швидко клас))

Достоинства:
    Не слизькі, тримаються добре

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Отличные насадки. Не люфтят, держатся хорошо. За приемлемые деньги - комфортный гейминг. Спасибо за скорость доставки.

Достоинства:
    Быстро доставили, товар отвечает описанию
    Недостатки:
    Нету.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Все підходить, не слизькі .

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Користуюсь такими завжди , гарно фіксуються , не слизькі, для шутанов самий раз .

Достоинства:
    Надійність , довговічність.
    Недостатки:
    Для мене відсутні .
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Накладки добрі. Надів поверх заводських, які трохи зруйнувалися з часом і геймпад став як новий. Дякую.

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

фігня, якщо ви граєтете в юфс або в фіфу , і сильно на тискає на стік безпонтова фігня яка злазить за один бій або пів тайму

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    фігня
  • Євген

Якісні та фунціональні, дякую

• Михаил М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Покупал для гонок, рычаг больше-управление лучше

• Владислав П***

Гарні силіконові накладки

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Почув, що з високими накладками легше грати в шутери. Вирішив спробувати. Зупинився на цих, бо 4 пари зразу, коли за цю ж ціну продають лише одну.

Сидять на стіках міцно. На дотик досить тверді (оригінальні стінки відчуваються краще під пальцями)
    Висока накладка на правому стікц справді допомогає краще цілитись)))

п.с. доставили одразу, що дуже здивувало. Перший раз на розетці отримав товар в день замовлення! Великий плюс продавцю

Достоинства:
    - Одразу 4 пари
    - Міцно сидять на стіках. Не йорзають і не злітають
    Недостатки:
    - не настільки еластичні як хотілося б
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Прийшли швидко. Накладки на стіки якісні. Стало комфортніше грати в іграх, а саме управління прицілювання в шутерах.

Достоинства:
    Якісні матеріали
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый

Прийшло саме те, що треба. Без нарікань, швидко, зручно, якісь на висоті

Достоинства:
    Швидко, різні розміри

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Швидке оформлення, відправка в день замовлення.

Достоинства:
    Отримав саме те на що розраховував
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Быстро доставили. Нареканий нет, накладки удобные, хорошо сидят на стиках, мне зашли самые левые со скрина

Достоинства:
    Накладок 4 сета, есть из чего выбирать. Удобные
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Евгений М***

Замовив геймпад PS5. Все підійшло ідеально, рекомендую

Достоинства:
    Якість, ціна, швидко відправили

• Олександр

Приємні, якісні накладки

• Артем Д***

Підходить до пс4

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Олексій

Замовляв у цього продавця , швидко доставили .Гарні накладки . Дякую

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Накладки дуже якісні та зручні при використанні. Відправили також швидко, рекомендую!

• Andrii S***

Гарні накладки. Рекомендую.

Достоинства:
    Хороші, якісні накладки.

• Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый

Нормально, маю такі самі чорні, білі брав на подарунок, чорні мені всеж більше подобаються

Достоинства:
    зручність, матеріал
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Александр П***

Быстрая доставка, цена-качество.

Достоинства:
    Все соответствует фото, очень удобные, два размера.

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Придбав для екперименту і залишився задоволений, великі насадки дозволяють досить плавно регулювати рухи камерою. Для мене це вихід) бо без них камера літає як скажена))

Достоинства:
    Приемні на дотик, завдяки що їх багато і різного розміру одягнув на два контролера
    Недостатки:
    Тяжко надягаються
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Андрій М***

Всім задоволений!

Достоинства:
    Гарна якість – добре тримаються на стіках, тактильно приємні; адекватна ціна
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Pristavkin Dim